Zlecenie 11622062 - 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup, dostawa dwóch...
Zamówienie 11622062 | |
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-10-23 |
przedmiot zlecenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup, dostawa dwóch identycznych przyczep gastronomicznych, które zostaną wyposażone w kompleksowy zestaw urządzeń umożliwiających sprzedaż lodów, kołaczy, gofrów, kawy. Minimalne parametry techniczne każdej z przyczep: a) Wymiary: minimum 500 cm x 200 cm x 230 cm b) Dopuszczalna masa całkowita (DMC): 1,5t - 2,7t c) Instalacja elektryczna, wentylacyjna oraz wodno-kanalizacyjna d) Klimatyzacja e) Instalacja fotowoltaiczna, wraz z osprzętem, ładowarką i magazynem energii f) Zbiorniki na wodę użytkową oraz szarą wodę g) Podgrzewacz wody h) gwarancja min. 24 miesiące Minimalne wymagania dotyczące wyposażenia gastronomicznego każdej z przyczep: a) Urządzenie do produkcji bitej śmietany Parametry minimalne: wydajność do 50kg/h, zasobnik o pojemności 2,5l, sterowany elektronicznie, czynnik chłodniczy R600A, moc 0,42 kW, 230 V, wymiary min. 200x500x400 mm (/- 100 mm), porcjowanie 3 rozmiarach porcji: mała, średnia i duża, funkcja wstępnego chłodzenia, regulac Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-A636/24 - Rozwój oferty produktowej firmy Szybiak Tomasz COMPETO w celu dywersyfikacji źródeł przychodu (region 3 - podkarpackie) |
branża | Maszyny, sprzęt, urządzenia, narzędzia |
podbranża | maszyny przemysłowe |
kody CPV | 34000000, 39000000, 42000000, 80500000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |