Zlecenie 11562943 - 1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy -...

   
Zamówienie 11562943
źródło Internet
data publikacji 2025-10-17
przedmiot zlecenia
1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy - przedstawiciela otoczenia społeczno-gospodarczego do prowadzenia zajęć z zakresu:
Dozwolone i niedozwolone substancje dodatkowe w produkcji żywności oraz przygotowanie instrukcji do zajęć laboratoryjnych dla studentów kierunku dietetyka w ramach ścieżki kształcenia bezpieczeństwo żywności i żywienia realizowanej na studiach magisterskich w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie w ramach Projektu Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia realizowanego w ramach Programu Fundusze dla Rozwoju Społecznego 2021-2027. Cel: 1. Nabycie przez studentów wiedzy z zakresu stosowania dozwolonych i niedozwolonych substancji dodatkowych w produktach żywnościowych. 2. Nabycie przez studentów umiejętności określenia roli i możliwych do wystąpienia negatywnych skutków stosowania konkretnych substancji dodatkowych w produkcji żywności. cz. L – ćwiczenia laboratoryjne Zapoznanie stud

Powstaje w kontekście projektu
FERS.01.05-IP.08-0012/23 - Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia
branża Edukacja, szkolenia
podbranża edukacja
kody CPV 80000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się