Zlecenie 11562943 - 1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy -...
Zamówienie 11562943 | |
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-10-17 |
przedmiot zlecenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy - przedstawiciela otoczenia społeczno-gospodarczego do prowadzenia zajęć z zakresu: Dozwolone i niedozwolone substancje dodatkowe w produkcji żywności oraz przygotowanie instrukcji do zajęć laboratoryjnych dla studentów kierunku dietetyka w ramach ścieżki kształcenia bezpieczeństwo żywności i żywienia realizowanej na studiach magisterskich w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie w ramach Projektu Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia realizowanego w ramach Programu Fundusze dla Rozwoju Społecznego 2021-2027. Cel: 1. Nabycie przez studentów wiedzy z zakresu stosowania dozwolonych i niedozwolonych substancji dodatkowych w produktach żywnościowych. 2. Nabycie przez studentów umiejętności określenia roli i możliwych do wystąpienia negatywnych skutków stosowania konkretnych substancji dodatkowych w produkcji żywności. cz. L – ćwiczenia laboratoryjne Zapoznanie stud Powstaje w kontekście projektu FERS.01.05-IP.08-0012/23 - Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | edukacja |
kody CPV | 80000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |