Zlecenie 8404918 - 1. Przedmiotem zamówienia jest: a) usługa cateringowa dla...

   
Zamówienie 8404918 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-09-20
przedmiot zlecenia
1. Przedmiotem zamówienia jest: a) usługa cateringowa dla uczestników spotkań w Klubie Aktywności: 2 grupy po 18 osób = 36 osób, b
) usługa cateringowa na imprezy integracyjne: 2 grupy x 3 imprezy integracyjne = 6 imprez po 36 osób, c) usługa cateringowa dla uczestników warsztatów: 2 grupy x 4 spotkania = 8 spotkań po 18 osób 2. Uczestnikami zajęć będą osoby objęte projektem pn. „Brodnicka grupa wsparcia nie do zdarcia” oraz osoby z otoczenia. 3. Usługa cateringowa będzie realizowana w godzinach otwarcia Klubu 4. Usługa cateringowa będzie realizowana w okresie od październik 2021 r. do marzec 2023 r. Termin może ulec zmianie. 5. Zamawiający zastrzega, iż ilość posiłków jest ilością orientacyjną, służącą do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, któremu zostanie udzielone zamówienie, nie przysługuje roszczenie o realizację usługi cateringowej w ilościach podanych w formularzu oferty, gdyż mogą one ulec zmianie ilościowej, bez zmiany ceny jednostkowej. 6. Wykonawca zapewni: naczynia i sztućce (w przypadku jednorazowych – preferowane biodegradowalne), jednorazowe serwetki, estetyczne podawanie posiłków oraz pojemnik na resztki po spożytym posiłku. W przypadku obowiązywania obostrzeń związanych z wystąpieniem wirusa SARS-CoV-2 Wykonawca dostosuje serwowanie posiłków do przepisów dotyczących ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii. 7. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania zróżnicowanego menu, szczególnie w trakcie zajęć w Klubie dla uczestników projektu. 8. Wykonawca obowiązany jest do przestrzegania przepisów prawa dotyczącego warunków świadczenia usług żywienia w szczególności zobowiązany jest do spełnienia wymagań określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Catering dla uczestników spotkań w Klubie Aktywności Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków na adres Klubu Aktywności (Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Brodnicy, Dział Poradnictwa Rodzinnego, ul. Św. Jakuba 22, 87-300 Brodnica) dla uczestników Klubu tj. dla 2 grup po 18 osób, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Catering dla uczestników projektu składa się z: 1. ciasto - 2 rodzaje (np. sernik, szarlotka), po 1 sztuce/osobę min. po 75 g/na osobę lub 2. kanapki - po 1 szt. na osobę lub 3. sztuka mięsa z bułką lub 4. ciepła zupa - 150 ml/ osobę lub 5. ciepła przekąska (np. naleśnik, krokiet), po 2 sztuki/osobę. Zamawiający dokona wyboru menu. Catering dla uczestników spotkań integracyjnych: Przygotowanie i dostawa poczęstunku podczas spotkań integracyjnych. Przygotowanie posiłków podczas 6 imprez integracyjnych dla 36 osób. Dokładne terminy spotkań i świadczenia usługi cateringowej każdorazowo wskazane zostaną Wykonawcy przez Zamawiającego nie później niż w terminie 7 dni od terminu imprezy. Catering dla uczestników imprezy integracyjnej składa się z: 1. karkówka lub kurczak z rożna 200 g na 1 osobę lub kiełbasa typu śląska, ogniskowa, zwyczajna (zawartość mięsa co najmniej 60%) - 100 g na 1 osobę 2. surówka 140 g na 1 osobę 3. dodatki: pieczywo (chleb lub bułka pszenna) - co najmniej 160 g na 1 osobę 4. ketchup, musztarda – bez ograniczeń. LUB 1. ciasto - 2 rodzaje (np. sernik, szarlotka), po 2 sztuki/osobę min. po 150 g/na osobę 2. sałatki - 2 rodzaje (np. warzywna, gyros), po 100 g na osobę, 3. kotlet schabowy lub kotlet drobiowy lub udko kurczaka - 100 g na 1 osobę 4. dodatki: pieczywo (chleb lub bułka pszenna) - co najmniej 160 g na 1 osobę Zamawiający dokona wyboru menu. Catering dla uczestników warsztatów: Przygotowanie i dostawa poczęstunku podczas warsztatów. Przygotowanie posiłków podczas 8 warsztatów dla 18 osób. Dokładne terminy spotkań i świadczenia usługi cateringowej każdorazowo wskazane zostaną Wykonawcy przez Zamawiającego nie później niż w terminie 7 dni od terminu warsztatów. Catering dla uczestników warsztatów składa się z: 1. ciasto - 2 rodzaje (np. sernik, szarlotka), po 2 sztuki/osobę min. po 150 g/na osobę lub kanapki po 2 szt. na osobę 2. kawa, herbata - bez ograniczeń
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10343052 2024-03-29
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług zapewnienia całodobowego żywienia pacjentów Warszawskiego Szpitala Południowego sp. z o.o. przy ul. rtm. W. Pileckiego 99 w Warszawie Przedmiotem zamówienia są us...
10375282 2024-04-04
godz. 23:59
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla uczestników w ramach projektu „CIS PUCK – stawiamy na rozwój – edycja II” . Kod CPV: 55520000-1 Usługi dostarczan...
10372270 2024-04-08
godz. 09:00
Podkarpackie „Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku – obiadu jednodaniowego dla dzieci uczęszczających do Szkół Podstawowych na terenie Gminy Wielkie Oczy” Przedmiot zamówienia obej...
10394880 2024-04-11
godz. 08:00
Warmińsko-Mazurskie Usługa żywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia pacjentów, w szczególności: przygotowywania z własnych produktów i codziennego dostarczania cało...
10399819 2024-04-12
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usługi żywienia na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Rypinie ZP/TP -2/2024
10415695 2024-04-17
godz. 07:30
Mazowieckie Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania). Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych polegających na zapewnieniu zestawów śniadaniowych ...
10424798 2024-04-18
godz. 09:00
Śląskie ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach'' Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej na potrzeby U...
10457186 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie Wycieczka do Krakowa 1. Wykonawca zorganizuje wycieczkę do Krakowa, czas wizyty 2 dni ( jeden nocleg), a weźmie w niej udział 15 osób ( +/- 2 osoby) . Wycieczka będzie zrealizowana w d...
10473397 2024-05-01
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10461608 2024-05-17
godz. 14:00
Małopolskie Wynajem pomieszczeń kuchni i stołówki, znajdujących się w budynku Sądu Rejonowego w Zakopanem przy ul. Gimnazjalnej 13 w Zakopanem