Zlecenie 8404918 - 1. Przedmiotem zamówienia jest: a) usługa cateringowa dla...
(zakończone) | Zamówienie 8404918|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-09-20 |
przedmiot zlecenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest: a) usługa cateringowa dla uczestników spotkań w Klubie Aktywności: 2 grupy po 18 osób = 36 osób, b ) usługa cateringowa na imprezy integracyjne: 2 grupy x 3 imprezy integracyjne = 6 imprez po 36 osób, c) usługa cateringowa dla uczestników warsztatów: 2 grupy x 4 spotkania = 8 spotkań po 18 osób 2. Uczestnikami zajęć będą osoby objęte projektem pn. „Brodnicka grupa wsparcia nie do zdarcia” oraz osoby z otoczenia. 3. Usługa cateringowa będzie realizowana w godzinach otwarcia Klubu 4. Usługa cateringowa będzie realizowana w okresie od październik 2021 r. do marzec 2023 r. Termin może ulec zmianie. 5. Zamawiający zastrzega, iż ilość posiłków jest ilością orientacyjną, służącą do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, któremu zostanie udzielone zamówienie, nie przysługuje roszczenie o realizację usługi cateringowej w ilościach podanych w formularzu oferty, gdyż mogą one ulec zmianie ilościowej, bez zmiany ceny jednostkowej. 6. Wykonawca zapewni: naczynia i sztućce (w przypadku jednorazowych – preferowane biodegradowalne), jednorazowe serwetki, estetyczne podawanie posiłków oraz pojemnik na resztki po spożytym posiłku. W przypadku obowiązywania obostrzeń związanych z wystąpieniem wirusa SARS-CoV-2 Wykonawca dostosuje serwowanie posiłków do przepisów dotyczących ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii. 7. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania zróżnicowanego menu, szczególnie w trakcie zajęć w Klubie dla uczestników projektu. 8. Wykonawca obowiązany jest do przestrzegania przepisów prawa dotyczącego warunków świadczenia usług żywienia w szczególności zobowiązany jest do spełnienia wymagań określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Catering dla uczestników spotkań w Klubie Aktywności Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków na adres Klubu Aktywności (Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Brodnicy, Dział Poradnictwa Rodzinnego, ul. Św. Jakuba 22, 87-300 Brodnica) dla uczestników Klubu tj. dla 2 grup po 18 osób, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Catering dla uczestników projektu składa się z: 1. ciasto - 2 rodzaje (np. sernik, szarlotka), po 1 sztuce/osobę min. po 75 g/na osobę lub 2. kanapki - po 1 szt. na osobę lub 3. sztuka mięsa z bułką lub 4. ciepła zupa - 150 ml/ osobę lub 5. ciepła przekąska (np. naleśnik, krokiet), po 2 sztuki/osobę. Zamawiający dokona wyboru menu. Catering dla uczestników spotkań integracyjnych: Przygotowanie i dostawa poczęstunku podczas spotkań integracyjnych. Przygotowanie posiłków podczas 6 imprez integracyjnych dla 36 osób. Dokładne terminy spotkań i świadczenia usługi cateringowej każdorazowo wskazane zostaną Wykonawcy przez Zamawiającego nie później niż w terminie 7 dni od terminu imprezy. Catering dla uczestników imprezy integracyjnej składa się z: 1. karkówka lub kurczak z rożna 200 g na 1 osobę lub kiełbasa typu śląska, ogniskowa, zwyczajna (zawartość mięsa co najmniej 60%) - 100 g na 1 osobę 2. surówka 140 g na 1 osobę 3. dodatki: pieczywo (chleb lub bułka pszenna) - co najmniej 160 g na 1 osobę 4. ketchup, musztarda – bez ograniczeń. LUB 1. ciasto - 2 rodzaje (np. sernik, szarlotka), po 2 sztuki/osobę min. po 150 g/na osobę 2. sałatki - 2 rodzaje (np. warzywna, gyros), po 100 g na osobę, 3. kotlet schabowy lub kotlet drobiowy lub udko kurczaka - 100 g na 1 osobę 4. dodatki: pieczywo (chleb lub bułka pszenna) - co najmniej 160 g na 1 osobę Zamawiający dokona wyboru menu. Catering dla uczestników warsztatów: Przygotowanie i dostawa poczęstunku podczas warsztatów. Przygotowanie posiłków podczas 8 warsztatów dla 18 osób. Dokładne terminy spotkań i świadczenia usługi cateringowej każdorazowo wskazane zostaną Wykonawcy przez Zamawiającego nie później niż w terminie 7 dni od terminu warsztatów. Catering dla uczestników warsztatów składa się z: 1. ciasto - 2 rodzaje (np. sernik, szarlotka), po 2 sztuki/osobę min. po 150 g/na osobę lub kanapki po 2 szt. na osobę 2. kawa, herbata - bez ograniczeń |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |