Przetarg 12095882 - 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa...
| Analizuj | Zamówienie 12095882 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-20 |
| przedmiot ogłoszenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich do kuchni Szkoły Podstawowej Nr 37 w Rzeszowie. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg za potrzebowania Zamawiającego w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godzinach od 6:00 do 7:00 w terminie do 3 dni roboczych od złożenia zamówienia. Zamówienia składane będą pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie. Czas ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – termin realizacji dostawy od złożenia zamówienia).Zamawiający wymaga dostarczenia towaru wolnego od wad. Wykonawca w przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego iż jakość i/lub ilość dostarczonych produktów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 3 godzin włącznie od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego od wad. Czas ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium pozacenowego – czas reakcji).Wielkość/Zakres: jogurt naturalny 2% - 2400 kg, Jogurt naturalny typu greckiego – 250 kg, Jogurt owocowy – 5500 szt., Serek homogenizowany truskawkowy – 2400 szt., Jogurt pitny skyr (różne smaki) – 4500 szt., Jogurt do picia (różne smaki) – 10000 szt., Kefir naturalny – 400 litrów, Maślanka naturalna – 400 litrów, Masło extra 82% tłuszczu – 1000 szt., Mleko pasteryzowane spożywcze 2% - 12000 litrów, Serek śmietankowy – 50 kg, Serek wiejski – 50 kg, Ser żółty edamski – 250 kg, Ser Mozzarella – 100 kg, Ser żółty Mazdamer w plasterkach – 110 kg, Ser biały półtłusty – 1000 kg, Śmietana 12% kwaśna – 1100 kg, Śmietana 18% kwaśna – 450 kg2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:2.1 Opis Przedmiotu Zamówienia (OPZ);2.2. projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego wraz z załącznikiem- stanowiące załączniki do specyfikacji (dostępne w oddzielnych plikach) ZP-D.271.149.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15500000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Podkarpackie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Podkarpackie |