Przetarg 11424588 - 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego...

   
Analizuj Zamówienie 11424588
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-08-07
przedmiot ogłoszenia
1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno-
Techniczne (WET).3.Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).5. Warunki realizacji zamówienia określono w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiących załącznik nr 3 do SWZ.6. Wykonawca udzieli na wykonaną usługę, przedmiot zamówienia gwarancji na okres oraz na warunkach określonych w §9 PPU – załącznik nr 3 do SWZ7. Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji w zakresie zadań nr 6, 9 oraz 10 – szczegółowo określonym w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy i na warunkach określonych w PPU stanowiących załącznik nr 3 do SWZ10. Zamawiający nie wymaga od wykonawcy przedłożenia wraz z ofertą jakichkolwiek przedmiotowych środków dowodowych.11. Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.12. Zamawiający nie wymaga wniesienia zabezpieczenia należytego wykonania umowy.
Część zamówienia: LOT-0001 Zadanie nr 1 – Kontenerowa kuchnia polowa KKP-200 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kontenerowa kuchnia polowa KKP-200 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0002 Zadanie nr 2 – Kontenerowa kuchnia polowa KP-340 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kontenerowa kuchnia polowa KP-340 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0003 Zadanie nr 3 – Kuchnia polowa KP-340 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KP-340 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0004 Zadanie nr 4 – Kuchnia polowa KP-340 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KP-340 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0005 Zadanie nr 5 – Kuchnia polowa KPŻ-100 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KPŻ-100 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0006 Zadanie nr 6 – Kuchnia polowa KP-200 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KP-200 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0007 Zadanie nr 7 – Kuchnia polowa KPŻ-100 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KPŻ-100 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0008 Zadanie nr 8 – Zbiornik na wodę 500L na płozach 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Zbiornik na wodę 500L na płozach - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0009 Zadanie nr 9 – Zbiornik na wodę 500L na płozach 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Zbiornik na wodę 500L na płozach - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).

Część zamówienia: LOT-0010 Zadanie nr 10 – Zbiornik na wodę 500L na płozach 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Zbiornik na wodę 500L na płozach - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).
branża Elektronika, RTV, AGD, multimedia
podbranża sprzęt gospodarstwa domowego
kody CPV 50110000, 50116000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się