Przetarg 11424588 - 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego...
Analizuj | Zamówienie 11424588 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-08-07 |
przedmiot ogłoszenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3.Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU).5. Warunki realizacji zamówienia określono w Projektowanych postanowieniach umowy stanowiących załącznik nr 3 do SWZ.6. Wykonawca udzieli na wykonaną usługę, przedmiot zamówienia gwarancji na okres oraz na warunkach określonych w §9 PPU – załącznik nr 3 do SWZ7. Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji w zakresie zadań nr 6, 9 oraz 10 – szczegółowo określonym w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy i na warunkach określonych w PPU stanowiących załącznik nr 3 do SWZ10. Zamawiający nie wymaga od wykonawcy przedłożenia wraz z ofertą jakichkolwiek przedmiotowych środków dowodowych.11. Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.12. Zamawiający nie wymaga wniesienia zabezpieczenia należytego wykonania umowy. Część zamówienia: LOT-0001 Zadanie nr 1 – Kontenerowa kuchnia polowa KKP-200 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kontenerowa kuchnia polowa KKP-200 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0002 Zadanie nr 2 – Kontenerowa kuchnia polowa KP-340 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kontenerowa kuchnia polowa KP-340 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0003 Zadanie nr 3 – Kuchnia polowa KP-340 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KP-340 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0004 Zadanie nr 4 – Kuchnia polowa KP-340 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KP-340 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0005 Zadanie nr 5 – Kuchnia polowa KPŻ-100 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KPŻ-100 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0006 Zadanie nr 6 – Kuchnia polowa KP-200 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KP-200 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0007 Zadanie nr 7 – Kuchnia polowa KPŻ-100 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Kuchnia polowa KPŻ-100 - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0008 Zadanie nr 8 – Zbiornik na wodę 500L na płozach 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Zbiornik na wodę 500L na płozach - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0009 Zadanie nr 9 – Zbiornik na wodę 500L na płozach 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Zbiornik na wodę 500L na płozach - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). Część zamówienia: LOT-0010 Zadanie nr 10 – Zbiornik na wodę 500L na płozach 1. Przedmiotem zamówienia jest naprawa sprzętu polowego służby żywnościowej, tj. Zbiornik na wodę 500L na płozach - zgodnie z dokumentami zamówienia.2. Szczegółowy opis oraz zakres przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 4 do SWZ – Wymagania Eksploatacyjno- Techniczne (WET).3. Rodzaj oraz ilości poszczególnych usług (przedmiotu zamówienia), określono w załączniku nr 2 do SWZ – Formularz cenowy.4. Warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 3 do SWZ – Projektowane postanowienia umowy (dalej: PPU). |
branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego |
kody CPV | 50110000, 50116000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |