Przetarg 12210531 - 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i produktów...
| Analizuj | Zamówienie 12210531 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-10 |
| przedmiot ogłoszenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i produktów drobiowych dla zamówienia podstawowego i opcjonalnego w ilościach: 1. Noga z kurczaka 400 kg. w tym: zamówienie podstawowe 200 kg i zamówienie opcjonalne 200 kg 2. Podudzie z kurczaka 100 kg w tym: zamówienie podstawowe 50 kg i zamówienie opcjonalne 50 kg. 3. Filet z piersi kurczaka 300 kg. w tym: zamówienie podstawowe 150 kg i zamówienie opcjonalne 150 kg4. Skrzydełka z kurczaka 100 kg. w tym: zamówienie podstawowe 50 kg i zamówienie opcjonalne 50 kg5. Filet z piersi indyka 80 kg. w tym: zamówienie podstawowe 40 kg i zamówienie opcjonalne 40 kg6. Mięso z udźca indyka 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 i zamówienie opcjonalne 15 kg 7. Filet z piersi kaczki 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg8. Udo z kaczki 30kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg9. Noga z gęsi 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg 10. Gęś tuszka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg11. Golonka z indyka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne15 kg 12. Przepiórka tuszka mrożona 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg13. Kurczak- tuszka 80 kg. w tym zamówienie podstawowe 40 kg i zamówienie opcjonalne 40 kg14. Wątroba z kurczaka 60 kg. w tym zamówienie podstawowe 30 kg i zamówienie opcjonalne 30 kg15. Wątróbka z indyka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg16. Żołądki kurczaka 50 kg. w tym zamówienie podstawowe 25 kg i zamówienie opcjonalne 25 kg17. Kabanosy drobiowe 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg18. Kiełbasa szynkowa drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.19. Parówki z fileta z kurczaka 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg20. Udko drobiowe wędzone 12 kg. w tym zamówienie podstawowe 6 kg i zamówienie opcjonalne 6 kg21. Filet z piersi kurczaka wędzony 8 kg. w tym zamówienie podstawowe 4 kg i zamówienie opcjonalne 4 kg.22. Filet z piersi indyka wędzony 8 kg. w tym zamówienie podstawowe 4 kg i zamówienie opcjonalne 4 kg23. Szynka drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.24. Szynka z indyka 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.25. Bekon z indyka 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg26. Pasztet drobiowy pieczony 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg 27. Krakowska drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg. D/177/2025 DOSTAWA DROBIU I PRODUKTÓW DROBIOWYCH |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000, 15112000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |