Zlecenie 12237979 - 1. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest...
| Analizuj | Zamówienie 12237979 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-18 |
| przedmiot zlecenia | 1. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest dostawa, montaż oraz uruchomienie profesjonalnego elektrycznego pieca konwekcy jno-parowego z podstawą, przeznaczonego do intensywnych zastosowań gastronomicznych, w szczególności w restauracjach. 2. Wymagane minimalne parametry techniczne i funkcjonalne 2.1. Rodzaj i przeznaczenie • Profesjonalny piec konwekcyjno-parowy elektryczny z podstawą. • Przeznaczony do obróbki termicznej potraw w trybach: konwekcyjnym, parowym oraz mieszanym. • Konstrukcja umożliwiająca intensywną, ciągłą eksploatację gastronomiczną. 2.2. Pojemność i kompatybilność • Pojemność komory pieca: - minimum 10 × GN 2/1 lub równoważnie - minimum 20 × GN 1/1. • Komora robocza przystosowana do standardowych pojemników gastronomicznych GN. 2.3. Parametry elektryczne • Zasilanie: elektryczne (prąd). • Napięcie zasilania: 400 V (lub równoważne, kompatybilne z instalacją trójfazową). • Moc przyłączeniowa: nie mniejsza niż 37 kW (lub równoważna, zapewniająca pełną funkc Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-6276/24 - Inwestycja w rozwój i wzmocnienie odporności działalności Restauracji Pod Aniołami w województwie Małopolskim poprzez dywersyfikację oferty |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
| podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 39312000, 39315000, 42214100 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |