Zlecenie 7290411 - Zorganizowanie i przeprowadzenie szkoleń doskonalących z...

   
Zamówienie 7290411 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-20
przedmiot zlecenia
Zorganizowanie i przeprowadzenie szkoleń doskonalących z tematyki związanej z nauczanym zawodem dla kadry dydaktycznej i zajęć dod
atkowych dla uczniów/uczennic z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Kaliszu biorących udział w projekcie „Kalisz – przestrzeń dla profesjonalistów. Kwalifikacje i doświadczenie inwestycją w przyszłość młodzieży z Aglomeracji Kalisko-Ostrowskiej – II EDYCJA”

Przedmiot zamówienia obejmuje zorganizowanie i przeprowadzenie szkoleń doskonalących/ dodatkowych zajęć specjalistycznych realizowanych we współpracy z podmiotami z otoczenia społeczno-gospodarczego szkoły (jako otoczenie społeczno-gospodarcze należy rozumieć m.in. pracodawców, organizacje pracodawców, przedsiębiorców, organizacje przedsiębiorców, instytucje rynku pracy, szkoły wyższe, organizacje pozarządowe, partnerów społecznych, a także podmioty wymienione w art. 3 ust. 1a Prawa oświatowego) dla nauczycielek zawodu, instruktorki praktycznej nauki zawodu oraz uczniów i uczennic Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Kaliszu. Współpraca otoczenia społeczno-gospodarczego szkoły (np. pracodawców z terenu Aglomeracji Kalisko-Ostrowskiej) w realizacji szkolenia/zajęć, dotyczyć będzie kwestii merytorycznych związanych z przeprowadzeniem szkolenia/zajęć i może zostać zrealizowana wyłącznie poprzez współudział w opracowaniu merytorycznym materiałów szkoleniowych/programu szkolenia/zajęć lub współudział w prowadzeniu całości/części szkolenia/zajęć lub współudział w sprawdzeniu wiedzy uczestników/uczestniczek szkolenia/zajęć. Współpraca otoczenia społeczno-gospodarczego szkoły pozwoli na lepsze dostosowanie kwalifikacji uczestników projektu do realiów panujących na rynku pracy. Zakres szkoleń doskonalących/zajęć dodatkowych:
1 Część I – Serwis specjalny – sporządzanie potraw i napojów w obecności gości – usługa obejmuje:
1.1 szkolenie doskonalące, czas trwania min. 8h. (szkolenie 1-dniowe) dla 1 grupy
(min. 8h. x 1 grupa);
1.2 zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 8h. (zajęcia 1-dniowe) dla 6 grup
(min. 8h. x 6 grup).
2 Część II– Kulinarne inspiracje i trendy w dekorowaniu wyrobów cukierniczych – usługa obejmuje:
2.1 szkolenie doskonalące, czas trwania min. 16h. (szkolenie 2-dniowe) dla 1 grupy
(min. 16h. x 1 grupa);
2.2 zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 16h. (zajęcia 2-dniowe) dla 1 grupy
(min. 16h. x 1 grupa).
3 Część III – Świat karmelu – usługa obejmuje:
3.1 szkolenie doskonalące, czas trwania min. 8h. (szkolenie 1-dniowe) dla 1 grupy
(min. 8h. x 1 grupa)
3.2 zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 8h. (zajęcia 1-dniowe) dla 1 grupy
(min. 8h. x 1 grupa).
4 Część IV – Makaroniki, muffiny, cupcakes, cake popsy – usługa obejmuje:
4.1 szkolenie doskonalące, czas trwania min. 8h. (szkolenie 1-dniowe) dla 1 grupy
(min. 8h. x 1 grupa);
4.2 zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 8h. (zajęcia 1-dniowe) dla 1 grupy
(min. 8h. x 1 grupa).
5 Część V – Współczesne potrawy i desery polskie z wykorzystaniem biologii molekularnej – usługa obejmuje zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 8h. (zajęcia 1-dniowe) dla 4 grup (min. 8 godz. x 4 grupy).
6 Część VI – Kurs baristy – usługa obejmuje zajęcia dodatkowe, czas trwania zajęć min. 16h. (zajęcia 2-dniowe) dla 4 grup (min. 16h. x 4 grupy).

Szkolenie/zajęcia przeprowadzone zostaną w formie szkoleń/zajęć praktycznych (warsztaty).
Przedmiotowa usługa finansowana jest w całości ze środków publicznych – art. 43 ust. 1 pkt 29 lit. c) ustawy z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług (Dz. U. 2018 poz. 2174 z późn. zm.). Cel zamówienia Przedmiot zamówienia obejmuje zorganizowanie i przeprowadzenie szkoleń doskonalących/ dodatkowych zajęć specjalistycznych realizowanych we współpracy z podmiotami z otoczenia społeczno-gospodarczego szkoły (jako otoczenie społeczno-gospodarcze należy rozumieć m.in. pracodawców, organizacje pracodawców, przedsiębiorców, organizacje przedsiębiorców, instytucje rynku pracy, szkoły wyższe, organizacje pozarządowe, partnerów społecznych, a także podmioty wymienione w art. 3 ust. 1a Prawa oświatowego) dla nauczycielek zawodu, instruktorki praktycznej nauki zawodu oraz uczniów i uczennic Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Kaliszu. Współpraca otoczenia społeczno-gospodarczego szkoły (np. pracodawców z terenu Aglomeracji Kalisko-Ostrowskiej) w realizacji szkolenia/zajęć, dotyczyć będzie kwestii merytorycznych związanych z przeprowadzeniem szkolenia/zajęć i może zostać zrealizowana wyłącznie poprzez współudział w opracowaniu merytorycznym materiałów szkoleniowych/programu szkolenia/zajęć lub współudział w prowadzeniu całości/części szkolenia/zajęć lub współudział w sprawdzeniu wiedzy uczestników/uczestniczek szkolenia/zajęć. Współpraca otoczenia społeczno-gospodarczego szkoły pozwoli na lepsze dostosowanie kwalifikacji uczestników projektu do realiów panujących na rynku pracy. Przedmiot zamówienia Przedmiot zamówienia obejmuje zorganizowanie i przeprowadzenie szkoleń doskonalących/ dodatkowych zajęć specjalistycznych realizowanych we współpracy z podmiotami z otoczenia społeczno-gospodarczego szkoły. Zakres szkoleń doskonalących/zajęć dodatkowych:
1 Część I – Serwis specjalny – sporządzanie potraw i napojów w obecności gości – usługa obejmuje:
1.1 szkolenie doskonalące, czas trwania min. 8h. (szkolenie 1-dniowe) dla 1 grupy (min. 8h. x 1 grupa);
1.2 zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 8h. (zajęcia 1-dniowe) dla 6 grup (min. 8h. x 6 grup).
2 Część II– Kulinarne inspiracje i trendy w dekorowaniu wyrobów cukierniczych – usługa obejmuje:
2.1 szkolenie doskonalące, czas trwania min. 16h. (szkolenie 2-dniowe) dla 1 grupy (min. 16h. x 1 grupa);
2.2 zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 16h. (zajęcia 2-dniowe) dla 1 grupy (min. 16h. x 1 grupa).
3 Część III – Świat karmelu – usługa obejmuje:
3.1 szkolenie doskonalące, czas trwania min. 8h. (szkolenie 1-dniowe) dla 1 grupy (min. 8h. x 1 grupa)
3.2 zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 8h. (zajęcia 1-dniowe) dla 1 grupy (min. 8h. x 1 grupa).
4 Część IV – Makaroniki, muffiny, cupcakes, cake popsy – usługa obejmuje:
4.1 szkolenie doskonalące, czas trwania min. 8h. (szkolenie 1-dniowe) dla 1 grupy (min. 8h. x 1 grupa);
4.2 zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 8h. (zajęcia 1-dniowe) dla 1 grupy (min. 8h. x 1 grupa).
5 Część V – Współczesne potrawy i desery polskie z wykorzystaniem biologii molekularnej – usługa obejmuje zajęcia dodatkowe, czas trwania min. 8h. (zajęcia 1-dniowe) dla 4 grup (min. 8 godz. x 4 grupy).
6 Część VI – Kurs baristy – usługa obejmuje zajęcia dodatkowe, czas trwania zajęć min. 16h. (zajęcia 2-dniowe) dla 4 grup (min. 16h. x 4 grupy).
Programy (minimalne zakresy) dla każdej Części opisane zostały w Rozdz. III pkt. 4 zapytania ofertowego.

Uczestnikami szkoleń doskonalących będzie łącznie 10 nauczycielek zawodu oraz 1 instruktorka praktycznej nauki zawodu stanowiący kadrę dydaktyczną ZSGH w Kaliszu, kształcące w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych, cukiernik, kelner. Uczestnikami dodatkowych zajęć specjalistycznych będzie 60 uczniów / uczennic ww. palcówki edukacyjnej uczących się w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych, kelner, cukiernik. W szczególności:
1 Część I: Serwis specjalny - sporządzanie potraw i napojów w obecności gości – szkolenie i zajęcia - łącznie 60 osób, w tym:
a. 8 nauczycielek (1 grupa szkoleniowa);
b. 52 uczniów/uczennic (zajęcia dodatkowe dla 6 grup).
2 Część II: Kulinarne inspiracje i trendy w dekorowaniu wyrobów cukierniczych – szkolenie i zajęcia - łącznie 17 osób, w tym:
a. 8 nauczycielek, 1 instruktorka (1 grupa szkoleniowa);
b. 8 uczniów/uczennic (zajęcia dodatkowe dla 1 grupy).
3 Część III: Świat karmelu – szkolenie i zajęcia - łącznie 17 osób, w tym:
a. 8 nauczycielek, 1 instruktorka (1 grupa szkoleniowa);
b. 8 uczniów/uczennic (zajęcia dodatkowe dla 1 grupy).
4 Część IV: Makaroniki, muffiny, cupcakes, cake popsy – szkolenie i zajęcia - łącznie 17 osób, w tym:
a. 8 nauczycielek, 1 instruktorka (1 grupa szkoleniowa)
b. 8 uczniów/uczennic (zajęcia dodatkowe dla 1 grupy).
5 Część V: Współczesne potrawy i desery polskie z wykorzystaniem biologii molekularnej – 60 uczniów/uczennic (zajęcia dodatkowe dla 4 grup).
6 Część VI: Kurs baristy – dodatkowe zajęcia specjalistyczne - 52 uczniów/uczennic (zajęcia dodatkowe dla 4 grup).
branża Edukacja, szkolenia
podbranża edukacja, szkolenia zawodowe
kody CPV 80310000, 80400000, 80530000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: edukacja , szkolenia zawodowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10405918 2024-04-11
godz. 12:00
Lubuskie Zapytanie o informację cenową na przeprowadzenie szkolenia wraz z egzaminem na uprawnienia SEP G1
10400801 2024-04-12
godz. 10:00
Łódzkie Przeprowadzenie szkolenia dla 1 skierowanej osoby bezrobotnej w zakresie: Szkolenie z przedłużania i zagęszczania włosów 4 metodami.
10398241 2024-04-12
godz. 10:00
Podkarpackie szkolenie: Spawanie metodą TIG (141)
10405385 2024-04-12
godz. 13:00
Mazowieckie WnSSzWsk/24/00090.KSK Szkolenie z zakresu: powikłania,dermatozy, blizny” PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Szkolenie z zakresu: powikłania,dermatozy, blizny Przedmiotem zamówienia jest zakup ...
10376329 2024-04-12
godz. 15:30
Dolnośląskie Organizacja i przeprowadzenie szkolenia Barber (od podstaw)
10423725 2024-04-17
godz. 23:59
Mazowieckie część 1 - 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa realizacja usługi szkoleniowej tj. przygotowanie i przeprowadzenie szkoleń z zakresu wskazanego w tabeli nr 1 dla uczniów/uczennic...
10429546 2024-04-19
godz. 10:00
Świętokrzyskie Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na prowadzeniu konsultacji fizycznych w miejscowościach wskazanych przez Zamawiającego (ok. 60% z całości) oraz telefonicznych, z wykorzy...
10429280 2024-04-19
godz. 10:00
Małopolskie Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na organizację i przeprowadzenie kursu pn. Operator koparkoładowarki klasa III wszystkie oraz koparki jednonaczyniowej do 25 ton klasa II...
10441858 2024-04-22
godz. 10:00
Podkarpackie szkolenie: Kurs fryzjerski - Mini Long
10431364 2024-05-10
godz. 10:00
Mazowieckie MCPS-WZK/AM/351-10/2024 ZO/D Opracowanie, wykonanie i dostarczenie 40 kompletów materiałów edukacyjnych promujących działania ekologiczne wśród uczniów szkół podstawowych, przy wsp...