Zlecenie 7275174 - ZEFS/ZK/51/2019/2020 Wykonanie zadań do części pisemnej i...
(zakończone) | Zamówienie 7275174|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-13 |
przedmiot zlecenia | ZEFS/ZK/51/2019/2020 Wykonanie zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie: Technik technologii żywności , kwalifikacja SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych Przedmiotem zamówienia jest wykonanie zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego (EZ): Część 1(6) Ułożenie 5 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących; Część 2(7) Ułożenie 5 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących; Część 3(8) Ułożenie 5 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących. Cel zamówienia Wykonanie zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego (EZ) w zawodzie: Technik technologii żywności. Przedmiot zamówienia 1. Wykonanie zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie: Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych. 2. Przedmiot zamówienia jest realizowany w ramach projektu Rozwój banków zadań do egzaminu zawodowego - etap II, który jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) na lata 2014-2020. 3. Przedmiot zamówienia podzielony jest na części: Część 1(6) Ułożenie 5 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących; Część 2(7) Ułożenie 5 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących; Część 3(8) Ułożenie 5 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 5 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących. 4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) w zakresie ułożenia zadań - załącznik nr 1a do zapytania ofertowego. 5. Wykonawca może złożyć ofertę w odniesieniu do wszystkich części dotyczących ułożenia zadań (Wykonawca składa oferty do każdej z części na oddzielnych formularzach (załączniki nr 2 i 3), przy czym Wykonawcy może zostać udzielone zamówienie maksymalnie na jedną część. |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | edukacja, szkolenia zawodowe |
kody CPV | 80210000, 80211000, 80212000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | cała Polska |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |