Zlecenie 7412614 - ZEFS/ZK/28,25,48/2019/2020 - Wykonanie przez pracodawcę...
(zakończone) | Zamówienie 7412614|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-04-03 |
przedmiot zlecenia | ZEFS/ZK/28,25,48/2019/2020 - Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawo dach: Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, kwalifikacja PGF.05., Technik przemysłu mody, kwalifikacja MOD.03. i Technik technologii żywności, kwalifikacje SPC.04., SPC.05. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego (EZ): Część 1(2) Zrecenzowanie 15 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 15 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, kwalifikacja PGF.05. Drukowanie cyfrowe i obróbka druków oraz udział w 4 spotkaniach wartościujących; Część 2 (3) Zrecenzowanie 20 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 20 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik przemysłu mody, kwalifikacja MOD.03. Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących; Część 3(4) Zrecenzowanie 19 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 19 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04., SPC.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących. Cel zamówienia Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawodach: Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, Technik przemysłu mody i Technik technologii żywności. Przedmiot zamówienia 1. Wykonanie przez pracodawcę recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu zawodowego w zawodach: Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, kwalifikacja PGF.05., Technik przemysłu mody, kwalifikacja MOD.03. i Technik technologii żywności, kwalifikacje SPC.04., SPC.05. 2. Przedmiot zamówienia jest realizowany w ramach projektu Rozwój banków zadań do egzaminu zawodowego - etap II, który jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) na lata 2014-2020. 3. Przedmiot zamówienia podzielony jest na części: Część 1(2) Zrecenzowanie 15 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 15 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik grafiki i poligrafii cyfrowej, kwalifikacja PGF.05. Drukowanie cyfrowe i obróbka druków oraz udział w 4 spotkaniach wartościujących; Część 2 (3) Zrecenzowanie 20 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 20 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik przemysłu mody, kwalifikacja MOD.03. Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących; Część 3(4) Zrecenzowanie 19 testów (każdy składający się z 40 zadań) do części pisemnej i 19 zadań do części praktycznej egzaminu zawodowego w zawodzie Technik technologii żywności, kwalifikacja SPC.04., SPC.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych oraz udział w 5 spotkaniach wartościujących. 4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) w zakresie dotyczącej wykonania recenzji - załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 5 Wykonawca może złożyć ofertę w odniesieniu do dowolnej liczby części (do każdej z części obowiązują oddzielne formularze – załączniki nr 2 i 3), przy czym Wykonawcy może zostać udzielone zamówienie maksymalnie na jedną część. |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | edukacja, szkolenia zawodowe |
kody CPV | 80210000, 80211000, 80212000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | cała Polska |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |