Zlecenie 7630089 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr DO.2741.20.2020 Przedmiotem...
(zakończone) | Zamówienie 7630089|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-08-06 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE nr DO.2741.20.2020 Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi hotelarskiej i restauracyjnej oraz sal szk oleniowych na potrzeby spotkania wspólnego trzech Komitetów Sterujących organizowanego w dniach od 6 do 8 września 2020 r. dla maksymalnie 45 osób w ramach projektu pn. „Kooperacja – efektywna i skuteczna” w ramach Osi Priorytetowej II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działania 2.5 Skuteczna pomoc społeczna Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014 - 2020 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego. Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie usługi hotelarskiej i restauracyjnej oraz sal szkoleniowych na potrzeby spotkania wspólnego trzech Komitetów Sterujących organizowanego w dniach od 6 do 8 września 2020 r. dla maksymalnie 45 osób w ramach projektu pn. „Kooperacja – efektywna i skuteczna” Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi hotelarskiej i restauracyjnej oraz sal szkoleniowych na potrzeby spotkania wspólnego trzech Komitetów Sterujących organizowanego w dniach od 6 do 8 września 2020 r. dla maksymalnie 45 osób w ramach projektu pn. „Kooperacja – efektywna i skuteczna” w ramach Osi Priorytetowej II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działania 2.5 Skuteczna pomoc społeczna Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014 - 2020 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego. 2. Opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do Zapytania ofertowego tj. Szczegółowym Opisie Przedmiotu Zamówienia (SOPZ). 3. Wykonawca zobowiązuje się do zapoznania się z treścią Wytycznych w zakresie kwalifikowalności wydatków w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Funduszu Spójności na lata 2014 – 2020 oraz zobowiązuje się do wykonania zamówienia zgodnie ze wskazanymi w w/w dokumencie zasadami. 4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować przedmiot zamówienia według opisu zawartego w załączniku nr 1 do Zapytania ofertowego - Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia. 5. Zamawiający zastrzega, że liczba osób biorących udział w spotkaniu może ulec zmniejszeniu o maksymalnie 30%. W takim przypadku Wykonawca może zażądać wyłącznie wynagrodzenia należnego z tytułu wykonania części umowy i nie uprawnia to Wykonawcy do dochodzenia jakichkolwiek roszczeń. 6. Jeśli w wyniku panującej sytuacji epidemiologicznej w kraju lub w wyniku wzrastającego i utrzymującego się wysokiego poziomu zakażeń wirusem COVID-19 osoby mające uczestniczyć w spotkaniu odwołają uczestnictwo w spotkaniu, powodując tym samym, że przeprowadzenie spotkania będzie niemożliwe lub niecelowe - Zamawiającemu przysługuje prawo odstąpienia od zawartej umowy. Powyższe nie uprawnia Wykonawcy do dochodzenia jakichkolwiek roszczeń z tytułu zawartej umowy. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje |
kody CPV | 55100000, 55120000, 55300000, 85320000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |