Zlecenie 7496720 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr CATERING/Wasilewskiego/2020 W...
(zakończone) | Zamówienie 7496720|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-05-22 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE nr CATERING/Wasilewskiego/2020 W związku z realizacją projektu „BeBaby” o nr RPMP.08.05.00-12-0132/19 „BeBab y żłobek Wasilewskiego” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020 z Europejskiego Funduszu Społecznego, Działanie 8.5. Wsparcie na rzecz łączenia życia zawodowego z prywatnym, poszukujemy wykonawcy i dostawcy całodziennych posiłków dla dzieci w do 3. roku życia do żłobka przy ul. Wasilewskiego 20 w Krakowie. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi: przygotowania i dostarczania całodziennych posiłków dla dzieci w wieku do lat 3. do żłobka przy ul. Wasilewskiego 20 w Krakowie. Ilość posiłków (dostawa tylko w dni robocze) – dla 52 dzieci. Ilość posiłków będzie zgodna z ilością uczestników w projekcie oraz z frekwencją dzieci w żłobku. Okres dostarczania posiłków: od poniedziałku do piątku we wszystkie dni robocze przez okres od 04.06.2020 do 17.08.2020 roku. Przedmiot zamówienia a) Opis przedmiotu zamówienia publicznego: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków dla dzieci w wieku do lat 3. do żłobka przy ul. Wasilewskiego 20 w Krakowie. b) Ilość posiłków (dostawa tylko w dni robocze) – dla 52 dzieci. Ilość posiłków będzie zgodna z ilością uczestników w projekcie oraz z frekwencją dzieci w żłobku. c) Okres dostarczania posiłków: od poniedziałku do piątku we wszystkie dni robocze przez okres od 04.06.2020 do 17.08.2020 roku. d) Adres dostawy: ul. Wasilewskiego 20, Kraków e) Warunki świadczenia usługi: - posiłki powinny być kontrolowane przez dietetyka, prowadzącego bieżące konsultacje z rodzicami dzieci. - do żłobka powinno być dostarczane szczegółowe menu z opisem poszczególnych składników z uwzględnieniem alergii dziecięcych zgłoszonych przez rodziców. - dzieci będą otrzymywać 3 posiłki dziennie (śniadanie, obiad (pierwsze i drugie danie) oraz podwieczorek). - liczba wydanych posiłków, w tym liczba wydanych posiłków w poszczególnych grupach wiekowych, uzależniona będzie od frekwencji dzieci w żłobku. O liczbie wydawanych posiłków w danym dniu Wykonawca informowany będzie do wspólnie ustalonej godziny w danym dniu za pomocą przesłania wiadomości sms -em i/lub wiadomości mailowej na numer tel./adres mailowy wskazany w umowie. - posiłki będą przygotowywane zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami i normami dotyczącymi żywności, w szczególności zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2006, Nr 171, poz. 1225), normami żywieniowymi wg Instytutu Żywienia i Żywności, jak również przepisami prawa w zakresie higieny żywienia norm HACCP. - posiłki powinny być przygotowywane o najwyższym standardzie, na bazie produktów o najwyższej jakości i normami bezpieczeństwa zgodnymi ze standardami HACCP, w jakości i konsystencji potraw odpowiednich dla wieku dzieci. Posiłki i produkty gotowe muszą spełniać wymogi żywieniowe zalecane przez Instytut Matki i Dziecka dla dzieci w wieku do 3 lat. Posiłki nie mogą być przygotowywane z półproduktów. - posiłki powinny być przygotowywane z zachowaniem diet pokarmowych w zależności od indywidualnych potrzeb dzieci, zgodnie z informacją otrzymaną od Zamawiającego (np. posiłki z zaleceniami diety bezmlecznej i bezglutenowej, uwzględnienie indywidualnych potrzeb alergików). - posiłki będą dostarczane przez Wykonawcę własnym transportem, w specjalistycznych termosach do przewożenia posiłków i opakowaniach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury. - Wykonawca zobowiązuje się wraz z posiłkami dostarczać czyste i wyparzone naczynia do ich spożywania tj. talerze, sztućce, kubki. Wykonawca zobowiązuje się odbierać brudne naczynia w celu ich umycia i wyparzenia. - cena zostanie obliczona w taki sposób, że będzie to cena stała bez względu na fakt czy posiłek będzie przygotowany dla grupy wiekowej dzieci od 6 m-ca do 1 roku życia czy dla grupy wiekowej od 1 roku do 3 lat oraz bez względu na to jaka będzie frekwencja w danym dniu. Cena będzie zawierała ponadto wszelkie podatki, opłaty i koszty wynikające z realizacji zamówienia. - wymogiem jest przedstawienie zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegającej urzędowej kontroli organów państwowej inspekcji sanitarnej. - o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie niniejszego zamówienia posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia dysponują potencjałem technicznym do wykonania zamówienia posiadają osoby zdolne do wykonania zamówienia - będą brane pod uwagę tylko oferty spełniające wymogi formalne określone w niniejszym zapytaniu ofertowym. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |