Zlecenie 7303025 - Zapytanie Ofertowe nr 6/C/PKL/2020 dotyczące wyboru...
(zakończone) | Zamówienie 7303025|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-27 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie Ofertowe nr 6/C/PKL/2020 dotyczące wyboru Wykonawcy świadczącego usługę cateringu na szkolenie „Cukiernik” w ramach proj ektu „Profesjonalne Kadry Lubelszczyzny”, nr RPLU.11.01.00-06-0107/17 Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie cateringu (przerwy kawowe i obiad, maksymalnie 630 osobodni) dla uczestników 1 grupy szkoleniowej (14-osób) projektu „Profesjonalne Kadry Lubelszczyzny”. Catering ma być dostarczony na miejsce realizacji zajęć w szkolenia „Cukiernik”, w okresie luty – marzec 2020 r., w miejscowości Świdnik, Łęczna lub Piaski. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy świadczącego usługę cateringu na szkolenie „Cukiernik” w ramach projektu „Profesjonalne Kadry Lubelszczyzny”, nr RPLU.11.01.00-06-0107/17. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie cateringu (przerwy kawowe i obiad, maksymalnie 630 osobodni) dla uczestników 1 grupy szkoleniowej (14-osób) projektu „Profesjonalne Kadry Lubelszczyzny”. Catering ma być dostarczony na miejsce realizacji zajęć w ramach szkolenia „Cukiernik”, w okresie luty – marzec 2020 r., w miejscowości Świdnik, Łęczna lub Piaski. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |