Zlecenie 7544103 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/KdS/2020 z dnia 19 VI 2020 r....
(zakończone) | Zamówienie 7544103|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-06-19 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/KdS/2020 z dnia 19 VI 2020 r. dotyczy: wyboru Wykonawcy świadczącego usługi cateringowe – przygotowanie i dostarczenie posiłków dla Uczestników/Uczestniczek projektu „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja UDA-RPSL.09.01.05-24-053E/18-00 Przedmiot i zakres zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu 3 125 ciepłych posiłków w formie obiadu dla Uczestników/Uczestniczek projektu: „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja”, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany harmonogramu oraz ilości zamówienia. 2. Przedmiot zamówienia określa kod CPV: 5520000-1 Usługi dostarczenia posiłków. 3. Minimalna liczba dostarczanych posiłków dziennie wynosi 3. 4. Miejsce dotarczenia posiłków – Katowice. Ul.Kotlarza lub Katowice, ul. Mikusińskiego. 5. Wyżywienie dla każdego z Uczestników/czek obejmuje obiad jednodaniowy: - drugie danie mięsne: mięso min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę lub - drugie danie bezmięsne: ryba – min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę, a) Wykonawca musi zapewnić różnorodność posiłków. b) Wykonawca musi zapewnić sztućce (mogą być jednorazowe), zastawę (jednorazowa lub ceramiczna) oraz serwetki. c) W przypadku osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni dla nich odpowiedni posiłek. 4. Termin wykonania przedmiotu zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31 XII 2021 r. W dniach od poniedziałku do soboty. Dokładne terminy i godziny dostaw będą ustalane indywidualnie w porozumieniu z Zamawiającym. Cel zamówienia Postanowienia ogólne 1. Zamawiający zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty na wybór Wykonawcy świadczącego usługi cateringowe – przygotowanie i dostarczenie posiłków dla Uczestników/Uczestniczek w ramach projektu „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja” 2. Przedmiot Zapytania ofertowego jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego . 3. Realizacja projektu do 31 XII 2021 r. 4. Miejsce realizacji – Katowice. Przedmiot i zakres zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu 3 125 ciepłych posiłków w formie obiadu dla Uczestników/Uczestniczek projektu: „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja”, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany harmonogramu oraz ilości zamówienia. 2. Przedmiot zamówienia określa kod CPV: 5520000-1 Usługi dostarczenia posiłków. 3. Minimalna liczba dostarczanych posiłków dziennie wynosi 3. 4. Miejsce dotarczenia posiłków – Katowice. Ul.Kotlarza lub Katowice, ul. Mikusińskiego. 5. Wyżywienie dla każdego z Uczestników/czek obejmuje obiad jednodaniowy: - drugie danie mięsne: mięso min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę lub - drugie danie bezmięsne: ryba – min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę, a) Wykonawca musi zapewnić różnorodność posiłków. b) Wykonawca musi zapewnić sztućce (mogą być jednorazowe), zastawę (jednorazowa lub ceramiczna) oraz serwetki. c) W przypadku osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni dla nich odpowiedni posiłek. 4. Termin wykonania przedmiotu zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31 XII 2021 r. W dniach od poniedziałku do soboty. Dokładne terminy i godziny dostaw będą ustalane indywidualnie w porozumieniu z Zamawiającym. Przedmiot zamówienia Przedmiot i zakres zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu 3 125 ciepłych posiłków w formie obiadu dla Uczestników/Uczestniczek projektu: „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja”, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany harmonogramu oraz ilości zamówienia. 2. Przedmiot zamówienia określa kod CPV: 5520000-1 Usługi dostarczenia posiłków. 3. Minimalna liczba dostarczanych posiłków dziennie wynosi 3. 4. Miejsce dotarczenia posiłków – Katowice. Ul.Kotlarza lub Katowice, ul. Mikusińskiego. 5. Wyżywienie dla każdego z Uczestników/czek obejmuje obiad jednodaniowy: - drugie danie mięsne: mięso min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę lub - drugie danie bezmięsne: ryba – min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę, a) Wykonawca musi zapewnić różnorodność posiłków. b) Wykonawca musi zapewnić sztućce (mogą być jednorazowe), zastawę (jednorazowa lub ceramiczna) oraz serwetki. c) W przypadku osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni dla nich odpowiedni posiłek. 4. Termin wykonania przedmiotu zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31 XII 2021 r. W dniach od poniedziałku do soboty. Dokładne terminy i godziny dostaw będą ustalane indywidualnie w porozumieniu z Zamawiającym. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |