Zlecenie 7544103 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/KdS/2020 z dnia 19 VI 2020 r....

   
Zamówienie 7544103 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-06-19
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/KdS/2020 z dnia 19 VI 2020 r. dotyczy: wyboru Wykonawcy świadczącego usługi cateringowe – przygotowanie i
dostarczenie posiłków dla Uczestników/Uczestniczek projektu „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja UDA-RPSL.09.01.05-24-053E/18-00

Przedmiot i zakres zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu 3 125 ciepłych posiłków w formie obiadu dla Uczestników/Uczestniczek projektu: „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja”,
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany harmonogramu oraz ilości zamówienia.
2. Przedmiot zamówienia określa kod CPV: 5520000-1 Usługi dostarczenia posiłków.
3. Minimalna liczba dostarczanych posiłków dziennie wynosi 3.
4. Miejsce dotarczenia posiłków – Katowice. Ul.Kotlarza lub Katowice, ul. Mikusińskiego.
5. Wyżywienie dla każdego z Uczestników/czek obejmuje obiad jednodaniowy:
- drugie danie mięsne: mięso min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę
lub
- drugie danie bezmięsne: ryba – min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę,
a) Wykonawca musi zapewnić różnorodność posiłków.
b) Wykonawca musi zapewnić sztućce (mogą być jednorazowe), zastawę (jednorazowa lub ceramiczna) oraz serwetki.
c) W przypadku osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni dla nich odpowiedni posiłek.
4. Termin wykonania przedmiotu zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31 XII 2021 r.
W dniach od poniedziałku do soboty. Dokładne terminy i godziny dostaw będą ustalane indywidualnie w porozumieniu z Zamawiającym. Cel zamówienia Postanowienia ogólne
1. Zamawiający zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty na wybór Wykonawcy świadczącego usługi cateringowe – przygotowanie i dostarczenie posiłków dla Uczestników/Uczestniczek w ramach projektu „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja”
2. Przedmiot Zapytania ofertowego jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego .
3. Realizacja projektu do 31 XII 2021 r.
4. Miejsce realizacji – Katowice.

Przedmiot i zakres zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu 3 125 ciepłych posiłków w formie obiadu dla Uczestników/Uczestniczek projektu: „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja”,
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany harmonogramu oraz ilości zamówienia.
2. Przedmiot zamówienia określa kod CPV: 5520000-1 Usługi dostarczenia posiłków.
3. Minimalna liczba dostarczanych posiłków dziennie wynosi 3.
4. Miejsce dotarczenia posiłków – Katowice. Ul.Kotlarza lub Katowice, ul. Mikusińskiego.
5. Wyżywienie dla każdego z Uczestników/czek obejmuje obiad jednodaniowy:
- drugie danie mięsne: mięso min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę
lub
- drugie danie bezmięsne: ryba – min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę,
a) Wykonawca musi zapewnić różnorodność posiłków.
b) Wykonawca musi zapewnić sztućce (mogą być jednorazowe), zastawę (jednorazowa lub ceramiczna) oraz serwetki.
c) W przypadku osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni dla nich odpowiedni posiłek.
4. Termin wykonania przedmiotu zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31 XII 2021 r.
W dniach od poniedziałku do soboty. Dokładne terminy i godziny dostaw będą ustalane indywidualnie w porozumieniu z Zamawiającym. Przedmiot zamówienia Przedmiot i zakres zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu 3 125 ciepłych posiłków w formie obiadu dla Uczestników/Uczestniczek projektu: „KROK DO SAMODZIELNOŚCI – Idziemy do pracy Kontynuacja”,
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany harmonogramu oraz ilości zamówienia.
2. Przedmiot zamówienia określa kod CPV: 5520000-1 Usługi dostarczenia posiłków.
3. Minimalna liczba dostarczanych posiłków dziennie wynosi 3.
4. Miejsce dotarczenia posiłków – Katowice. Ul.Kotlarza lub Katowice, ul. Mikusińskiego.
5. Wyżywienie dla każdego z Uczestników/czek obejmuje obiad jednodaniowy:
- drugie danie mięsne: mięso min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę
lub
- drugie danie bezmięsne: ryba – min. 150 g na osobę, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza – min. 200 g na osobę, surówka lub warzywa gotowane – min. 150 g na osobę,
a) Wykonawca musi zapewnić różnorodność posiłków.
b) Wykonawca musi zapewnić sztućce (mogą być jednorazowe), zastawę (jednorazowa lub ceramiczna) oraz serwetki.
c) W przypadku osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni dla nich odpowiedni posiłek.
4. Termin wykonania przedmiotu zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31 XII 2021 r.
W dniach od poniedziałku do soboty. Dokładne terminy i godziny dostaw będą ustalane indywidualnie w porozumieniu z Zamawiającym.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10343075 2024-03-29
godz. 10:00
Podkarpackie Usługa organizacji ogólnopolskiej konferencji inaugurującej działalność BCU w ramach projektu pn. „Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa” - na zasa...
10413849 2024-04-12
godz. 00:00
Lubelskie Usługa cateringowa na potrzeby spotkania informacyjnego dla potencjalnych beneficjentów organizowanego przez Lubelską Agencję Wspierania Przedsiębiorczości w Lublinie, szczegółowo ok...
10401962 2024-04-15
godz. 08:30
Śląskie 4WOG-1200.2712.16.2024 Usługi restauracyjne w formie przygotowania i dostarczenia czterech posiłków dziennie (śniadanie, II śniadanie, obiad, kolacja) dla żołnierzy z jednostek wojsko...
10381727 2024-04-18
godz. 10:00
Pomorskie Świadczenie usług cateringowych w 2024 roku Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań, szkoleń, gali, czy też konfere...
10433601 2024-04-19
godz. 14:00
Mazowieckie Świadczenie kompleksowej usługi udostępnienia wykwalifikowanej obsługi o specjalności kelner na potrzeby realizacji imprez cateringowych obsługiwanych przez WARS S.A.
10395923 2024-04-22
godz. 00:00
Podlaskie Usługa polegająca na kompleksowej obsłudze gastronomicznej wraz ze sprzedażą piwa podczas imprezy masowej Festyn Łap Lato z okazji Dni Łap 2024. Po stronie Wykonawcy leży: Sprzedaż ...
10452465 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10451657 2024-04-26
godz. 10:30
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby premier spektakli i innych wydarzeń organizowanych lub współorganizowanych przez Teatr Śląski im...
10474207 2024-04-30
godz. 08:00
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Krakowskie Biuro Festiwalowe. DZP-271-12/2024
10473435 2024-04-30
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach operacji „Demonstracje z zakresu produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka roślinnego na cele paszow...