Zlecenie - ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2017 na świadczenie usługi...

   
Zamówienie 5605689 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2017-11-11
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2017 na świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń wraz z wynajmem sali szkoleniowej w ramach
zadania nr 1 „Przeprowadzenie doradztwa i szkoleń”
Numer ogłoszenia 1067814

Miejsce realizacji zamówienia
Województwo: kujawsko-pomorskie Powiat: Toruń Miejscowość: Toruń

Cel zamówienia
Celem niniejszego zamówienia jest usługa polegająca na:
a) Przygotowaniu i wynajęciu sali szkoleniowej na potrzeby 88 godzin szkoleń dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób.
b) Zapewnieniu usługi cateringowej (1320 sztuk) dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób);

Ad 1) Wymagania dotyczące sali szkoleniowej:
a) sala szkoleniowa powinna być dostępna w godzinach zaplanowanych szkoleń;
b) szkolenia w ramach projektu odbędą się w okresie: 27.11.2017-30.04.2018 r., o dokładnych datach przeprowadzenia szkoleń zamawiający będzie informował drogą elektroniczną najpóźniej 2 tygodnie przed rozpoczęciem szkolenia;
c) szkolenia będą odbywały się od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-18:00; konkretne godziny zostaną podane przy podpisywaniu umowy;
d) miejscem organizacji szkoleń jest miasto Toruń;
e) sala powinna pomieścić max. 12 uczestników szkoleń i 2 trenerów;
f) sala powinna być przestronna, tak by pozwalała swobodne przemieszczanie się;
g) możliwość udostępnienia rzutnika;
h) zapewnienie możliwości podłączenia sprzętu multimedialnego typu laptop umożliwiającego prezentację materiałów na ekranie lub innej powierzchni płaskiej, w miejscu dobrze widocznym dla widowni;
i) toaleta dostępna w tym samym obiekcie;
j) dostęp do internetu bezprzewodowego;
k) temperatura w pomieszczeniu 21°C-25°C;
l) wykonawca jest zobowiązany wyrazić zgodę na oznakowanie przez zamawiającego Sali zgodnej z wymogami RPOKP 2014-2020

Ad 2) Wymagania dotyczące cateringu:
a) serwis kawowy powinien min. zawierać: kawę, herbatę, wodę mineralną (min. 0,5 l na osobę), cukier, mleko, kruche ciastka (min. 150 gr na osobę, min. 4 rodzaje).
b) obiad: składa się z zupy – nie mniej niż 250 ml; drugie dania – nie mniej niż 350 gram tj.: kasza/ryż/makaron/ziemniaki -150 g, mięso/ryba -100 g, surówka - 100 g
c) zamawiający zastrzega sobie prawo do ostatecznego wyboru menu spośród propozycji przedstawionych przez Wykonawcę

Usługa cateringowa musi być świadczona:
• Wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
• Zgodnie z przepisami prawnymi w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (min. ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia);
• Na zastawie porcelanowej bądź szklanej, przy użyciu sztućców ze stali nierdzewnej oraz jednorazowych serwetek;
• Usługa obejmuje zebranie naczyń i resztek po zakończeniu szkolenia;
• Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia i zakończenia usługi. W przypadku zmiany liczby uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia zajęć, Zamawiający poinformuje o tym fakcie na min. 2 dni przed terminem wydarzenia.

Przedmiot zamówienia
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa polegająca na:
a) Przygotowaniu i wynajęciu sali szkoleniowej na potrzeby 88 godzin szkoleń dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób.
b) Zapewnieniu usługi cateringowej (1320 sztuk) dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób);

Ad 1) Wymagania dotyczące sali szkoleniowej:
a) sala szkoleniowa powinna być dostępna w godzinach zaplanowanych szkoleń;
b) szkolenia w ramach projektu odbędą się w okresie: 27.11.2017-30.04.2018 r., o dokładnych datach przeprowadzenia szkoleń zamawiający będzie informował drogą elektroniczną najpóźniej 2 tygodnie przed rozpoczęciem szkolenia;
c) szkolenia będą odbywały się od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-18:00; konkretne godziny zostaną podane przy podpisywaniu umowy;
d) miejscem organizacji szkoleń jest miasto Toruń;
e) sala powinna pomieścić max. 12 uczestników szkoleń i 2 trenerów;
f) sala powinna być przestronna, tak by pozwalała swobodne przemieszczanie się;
g) możliwość udostępnienia rzutnika;
h) zapewnienie możliwości podłączenia sprzętu multimedialnego typu laptop umożliwiającego prezentację materiałów na ekranie lub innej powierzchni płaskiej, w miejscu dobrze widocznym dla widowni;
i) toaleta dostępna w tym samym obiekcie;
j) dostęp do internetu bezprzewodowego;
k) temperatura w pomieszczeniu 21°C-25°C;
l) wykonawca jest zobowiązany wyrazić zgodę na oznakowanie przez zamawiającego Sali zgodnej z wymogami RPOKP 2014-2020

Ad 2) Wymagania dotyczące cateringu:
a) serwis kawowy powinien min. zawierać: kawę, herbatę, wodę mineralną (min. 0,5 l na osobę), cukier, mleko, kruche ciastka (min. 150 gr na osobę, min. 4 rodzaje).
b) obiad: składa się z zupy – nie mniej niż 250 ml; drugie dania – nie mniej niż 350 gram tj.: kasza/ryż/makaron/ziemniaki -150 g, mięso/ryba -100 g, surówka - 100 g
c) zamawiający zastrzega sobie prawo do ostatecznego wyboru menu spośród propozycji przedstawionych przez Wykonawcę

Usługa cateringowa musi być świadczona:
• Wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
• Zgodnie z przepisami prawnymi w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (min. ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia);
• Na zastawie porcelanowej bądź szklanej, przy użyciu sztućców ze stali nierdzewnej oraz jednorazowych serwetek;
• Usługa obejmuje zebranie naczyń i resztek po zakończeniu szkolenia;
• Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia i zakończenia usługi. W przypadku zmiany liczby uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia zajęć, Zamawiający poinformuje o tym fakcie na min. 2 dni przed terminem wydarzenia.

Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa polegająca na:
a) Przygotowaniu i wynajęciu sali szkoleniowej na potrzeby 88 godzin szkoleń dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób.
b) Zapewnieniu usługi cateringowej (1320 sztuk) dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób);

Ad 1) Wymagania dotyczące sali szkoleniowej:
a) sala szkoleniowa powinna być dostępna w godzinach zaplanowanych szkoleń;
b) szkolenia w ramach projektu odbędą się w okresie: 27.11.2017-30.04.2018 r., o dokładnych datach przeprowadzenia szkoleń zamawiający będzie informował drogą elektroniczną najpóźniej 2 tygodnie przed rozpoczęciem szkolenia;
c) szkolenia będą odbywały się od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-18:00; konkretne godziny zostaną podane przy podpisywaniu umowy;
d) miejscem organizacji szkoleń jest miasto Toruń;
e) sala powinna pomieścić max. 12 uczestników szkoleń i 2 trenerów;
f) sala powinna być przestronna, tak by pozwalała swobodne przemieszczanie się;
g) możliwość udostępnienia rzutnika;
h) zapewnienie możliwości podłączenia sprzętu multimedialnego typu laptop umożliwiającego prezentację materiałów na ekranie lub innej powierzchni płaskiej, w miejscu dobrze widocznym dla widowni;
i) toaleta dostępna w tym samym obiekcie;
j) dostęp do internetu bezprzewodowego;
k) temperatura w pomieszczeniu 21°C-25°C;
l) wykonawca jest zobowiązany wyrazić zgodę na oznakowanie przez zamawiającego Sali zgodnej z wymogami RPOKP 2014-2020

Ad 2) Wymagania dotyczące cateringu:
a) serwis kawowy powinien min. zawierać: kawę, herbatę, wodę mineralną (min. 0,5 l na osobę), cukier, mleko, kruche ciastka (min. 150 gr na osobę, min. 4 rodzaje).
b) obiad: składa się z zupy – nie mniej niż 250 ml; drugie dania – nie mniej niż 350 gram tj.: kasza/ryż/makaron/ziemniaki -150 g, mięso/ryba -100 g, surówka - 100 g
c) zamawiający zastrzega sobie prawo do ostatecznego wyboru menu spośród propozycji przedstawionych przez Wykonawcę

Usługa cateringowa musi być świadczona:
• Wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
• Zgodnie z przepisami prawnymi w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (min. ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia);
• Na zastawie porcelanowej bądź szklanej, przy użyciu sztućców ze stali nierdzewnej oraz jednorazowych serwetek;
• Usługa obejmuje zebranie naczyń i resztek po zakończeniu szkolenia;
• Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia i zakończenia usługi. W przypadku zmiany liczby uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia zajęć, Zamawiający poinformuje o tym fakcie na min. 2 dni przed terminem wydarzenia.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi cateringowe, hotelarstwo, konferencje
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Opolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10399082 2024-04-11
godz. 00:00
Mazowieckie Kompleksowa usługa organizacji i obsługi jednodniowej konferencji otwierającej Program Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027.
10407272 2024-04-12
godz. 00:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi kompleksowej tj. usług cateringowych wraz z wynajmem sal szkoleniowych oraz świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji form wsparcia dla uczestników pro...
10397890 2024-04-12
godz. 09:00
Świętokrzyskie Świadczenie usług cateringowych dla uczestników Dziennego Domu "Senior+" oraz Klubu Senior+ w roku 2024 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników...
10401596 2024-04-12
godz. 12:00
Pomorskie Świadczenie kompleksowych usług cateringowych w ramach spotkań organizowanych przez Uniwersytet Pomorski w Słupsku.
10421861 2024-04-15
godz. 15:00
Małopolskie Usługa cateringowa. Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie usługi cateringowej w postaci przerwy kawowej i obiadu dla 20 osób na szkoleniu w Ośrodku Edukacyjnym Gorczańskiego Parku ...
10421905 2024-04-16
godz. 12:00
Kujawsko-Pomorskie Usługa hotelowa: 1. w hotelu o standardzie minimum 3-gwiazdkowym (nocleg ze śniadaniem) w terminie 04.05.2024 r.-5.05.2024 r. dla 4 osób w tym: 4 pokoje jednoosobowe, 2. w hotelu o standa...
10426543 2024-04-18
godz. 09:30
Mazowieckie Kompleksowa usługa w ramach Szkół Prototypowania 2024. Przedmiotem zamówienia jest: wyżywienie, zapewnienie noclegu i atrakcji integracyjnej dla uczestników oraz koordynacja realizacj...
10440463 2024-04-23
godz. 10:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest organizacja i obsługa 3. dniowej misji wyjazdowej prezentującej dobre przykłady projektów realizowanych w ramach Funduszy Norweskich – w schemacie Blue Gro...
10395660 2024-04-26
godz. 10:00
Łódzkie Organizacja 3 posiedzeń Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie kompleksowej organizacji 3 posiedzeń Wojewódzkiego Zespołu Koo...
10461597 2024-04-26
godz. 12:00
Wielkopolskie Usługa noclegu i wyżywienia w ramach Projektu Arteterapia drogą do twórczej integracji IX współfinansowanego ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych A...