Zlecenie - ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2017 na świadczenie usługi...
(zakończone) | Zamówienie 5605689|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2017-11-11 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/2017 na świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń wraz z wynajmem sali szkoleniowej w ramach zadania nr 1 „Przeprowadzenie doradztwa i szkoleń” Numer ogłoszenia 1067814 Miejsce realizacji zamówienia Województwo: kujawsko-pomorskie Powiat: Toruń Miejscowość: Toruń Cel zamówienia Celem niniejszego zamówienia jest usługa polegająca na: a) Przygotowaniu i wynajęciu sali szkoleniowej na potrzeby 88 godzin szkoleń dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób. b) Zapewnieniu usługi cateringowej (1320 sztuk) dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób); Ad 1) Wymagania dotyczące sali szkoleniowej: a) sala szkoleniowa powinna być dostępna w godzinach zaplanowanych szkoleń; b) szkolenia w ramach projektu odbędą się w okresie: 27.11.2017-30.04.2018 r., o dokładnych datach przeprowadzenia szkoleń zamawiający będzie informował drogą elektroniczną najpóźniej 2 tygodnie przed rozpoczęciem szkolenia; c) szkolenia będą odbywały się od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-18:00; konkretne godziny zostaną podane przy podpisywaniu umowy; d) miejscem organizacji szkoleń jest miasto Toruń; e) sala powinna pomieścić max. 12 uczestników szkoleń i 2 trenerów; f) sala powinna być przestronna, tak by pozwalała swobodne przemieszczanie się; g) możliwość udostępnienia rzutnika; h) zapewnienie możliwości podłączenia sprzętu multimedialnego typu laptop umożliwiającego prezentację materiałów na ekranie lub innej powierzchni płaskiej, w miejscu dobrze widocznym dla widowni; i) toaleta dostępna w tym samym obiekcie; j) dostęp do internetu bezprzewodowego; k) temperatura w pomieszczeniu 21°C-25°C; l) wykonawca jest zobowiązany wyrazić zgodę na oznakowanie przez zamawiającego Sali zgodnej z wymogami RPOKP 2014-2020 Ad 2) Wymagania dotyczące cateringu: a) serwis kawowy powinien min. zawierać: kawę, herbatę, wodę mineralną (min. 0,5 l na osobę), cukier, mleko, kruche ciastka (min. 150 gr na osobę, min. 4 rodzaje). b) obiad: składa się z zupy – nie mniej niż 250 ml; drugie dania – nie mniej niż 350 gram tj.: kasza/ryż/makaron/ziemniaki -150 g, mięso/ryba -100 g, surówka - 100 g c) zamawiający zastrzega sobie prawo do ostatecznego wyboru menu spośród propozycji przedstawionych przez Wykonawcę Usługa cateringowa musi być świadczona: • Wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; • Zgodnie z przepisami prawnymi w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (min. ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia); • Na zastawie porcelanowej bądź szklanej, przy użyciu sztućców ze stali nierdzewnej oraz jednorazowych serwetek; • Usługa obejmuje zebranie naczyń i resztek po zakończeniu szkolenia; • Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia i zakończenia usługi. W przypadku zmiany liczby uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia zajęć, Zamawiający poinformuje o tym fakcie na min. 2 dni przed terminem wydarzenia. Przedmiot zamówienia Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa polegająca na: a) Przygotowaniu i wynajęciu sali szkoleniowej na potrzeby 88 godzin szkoleń dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób. b) Zapewnieniu usługi cateringowej (1320 sztuk) dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób); Ad 1) Wymagania dotyczące sali szkoleniowej: a) sala szkoleniowa powinna być dostępna w godzinach zaplanowanych szkoleń; b) szkolenia w ramach projektu odbędą się w okresie: 27.11.2017-30.04.2018 r., o dokładnych datach przeprowadzenia szkoleń zamawiający będzie informował drogą elektroniczną najpóźniej 2 tygodnie przed rozpoczęciem szkolenia; c) szkolenia będą odbywały się od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-18:00; konkretne godziny zostaną podane przy podpisywaniu umowy; d) miejscem organizacji szkoleń jest miasto Toruń; e) sala powinna pomieścić max. 12 uczestników szkoleń i 2 trenerów; f) sala powinna być przestronna, tak by pozwalała swobodne przemieszczanie się; g) możliwość udostępnienia rzutnika; h) zapewnienie możliwości podłączenia sprzętu multimedialnego typu laptop umożliwiającego prezentację materiałów na ekranie lub innej powierzchni płaskiej, w miejscu dobrze widocznym dla widowni; i) toaleta dostępna w tym samym obiekcie; j) dostęp do internetu bezprzewodowego; k) temperatura w pomieszczeniu 21°C-25°C; l) wykonawca jest zobowiązany wyrazić zgodę na oznakowanie przez zamawiającego Sali zgodnej z wymogami RPOKP 2014-2020 Ad 2) Wymagania dotyczące cateringu: a) serwis kawowy powinien min. zawierać: kawę, herbatę, wodę mineralną (min. 0,5 l na osobę), cukier, mleko, kruche ciastka (min. 150 gr na osobę, min. 4 rodzaje). b) obiad: składa się z zupy – nie mniej niż 250 ml; drugie dania – nie mniej niż 350 gram tj.: kasza/ryż/makaron/ziemniaki -150 g, mięso/ryba -100 g, surówka - 100 g c) zamawiający zastrzega sobie prawo do ostatecznego wyboru menu spośród propozycji przedstawionych przez Wykonawcę Usługa cateringowa musi być świadczona: • Wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; • Zgodnie z przepisami prawnymi w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (min. ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia); • Na zastawie porcelanowej bądź szklanej, przy użyciu sztućców ze stali nierdzewnej oraz jednorazowych serwetek; • Usługa obejmuje zebranie naczyń i resztek po zakończeniu szkolenia; • Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia i zakończenia usługi. W przypadku zmiany liczby uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia zajęć, Zamawiający poinformuje o tym fakcie na min. 2 dni przed terminem wydarzenia. Skrócony opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem niniejszego zamówienia jest usługa polegająca na: a) Przygotowaniu i wynajęciu sali szkoleniowej na potrzeby 88 godzin szkoleń dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób. b) Zapewnieniu usługi cateringowej (1320 sztuk) dla 120 osób (w 12 grupach średnio po 10 osób). W wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie możliwość utworzenia mniejszych lub większych grup szkoleniowych w granicach 8-12 osób); Ad 1) Wymagania dotyczące sali szkoleniowej: a) sala szkoleniowa powinna być dostępna w godzinach zaplanowanych szkoleń; b) szkolenia w ramach projektu odbędą się w okresie: 27.11.2017-30.04.2018 r., o dokładnych datach przeprowadzenia szkoleń zamawiający będzie informował drogą elektroniczną najpóźniej 2 tygodnie przed rozpoczęciem szkolenia; c) szkolenia będą odbywały się od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-18:00; konkretne godziny zostaną podane przy podpisywaniu umowy; d) miejscem organizacji szkoleń jest miasto Toruń; e) sala powinna pomieścić max. 12 uczestników szkoleń i 2 trenerów; f) sala powinna być przestronna, tak by pozwalała swobodne przemieszczanie się; g) możliwość udostępnienia rzutnika; h) zapewnienie możliwości podłączenia sprzętu multimedialnego typu laptop umożliwiającego prezentację materiałów na ekranie lub innej powierzchni płaskiej, w miejscu dobrze widocznym dla widowni; i) toaleta dostępna w tym samym obiekcie; j) dostęp do internetu bezprzewodowego; k) temperatura w pomieszczeniu 21°C-25°C; l) wykonawca jest zobowiązany wyrazić zgodę na oznakowanie przez zamawiającego Sali zgodnej z wymogami RPOKP 2014-2020 Ad 2) Wymagania dotyczące cateringu: a) serwis kawowy powinien min. zawierać: kawę, herbatę, wodę mineralną (min. 0,5 l na osobę), cukier, mleko, kruche ciastka (min. 150 gr na osobę, min. 4 rodzaje). b) obiad: składa się z zupy – nie mniej niż 250 ml; drugie dania – nie mniej niż 350 gram tj.: kasza/ryż/makaron/ziemniaki -150 g, mięso/ryba -100 g, surówka - 100 g c) zamawiający zastrzega sobie prawo do ostatecznego wyboru menu spośród propozycji przedstawionych przez Wykonawcę Usługa cateringowa musi być świadczona: • Wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; • Zgodnie z przepisami prawnymi w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (min. ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia); • Na zastawie porcelanowej bądź szklanej, przy użyciu sztućców ze stali nierdzewnej oraz jednorazowych serwetek; • Usługa obejmuje zebranie naczyń i resztek po zakończeniu szkolenia; • Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia i zakończenia usługi. W przypadku zmiany liczby uczestników oraz zmiany godzin rozpoczęcia zajęć, Zamawiający poinformuje o tym fakcie na min. 2 dni przed terminem wydarzenia. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi cateringowe, hotelarstwo, konferencje |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Opolskie |