Zlecenie 7275198 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 27/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w...

   
Zamówienie 7275198 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 27/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rod
zin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór podmiotu świadczącego usługi cateringowe na warsztaty dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego” Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
2. Zasady świadczenia usług.

1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur.
2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia
f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10385696 2024-04-02
godz. 14:00
Kujawsko-Pomorskie Najem lokalu użytkowego z przeznaczeniem na działalność gastronomiczną w budynku Centrum Targowego PARK przy ul. Szosa Bydgoska 3 w Toruniu.
10343040 2024-04-04
godz. 10:00
Podkarpackie Zapytanie ofertowe dotyczące wyłączności handlowej podczas Dni Dębicy 2024 Wyłączność handlowa - Dni Dębicy 2024
10370587 2024-04-08
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby wydarzeń w ramach projektu EUROPE DIRECT Szczecin, które odbędą się w Szczecinie w roku 2024. a) Catering dla ...
10416331 2024-04-12
godz. 09:00
Wielkopolskie Wynajem pomieszczeń stołówki (w tym kuchnia i wiata stołówkowa) Ośrodka Dydaktyczno-Socjalnego w Chycinie, gmina Bledzew, z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej...
10406368 2024-04-22
godz. 09:30
Mazowieckie Organizacja turnusów szkoleniowo-kondycyjnych Przedmiotem zamówienia jest zakup usług gastronomicznych i hotelarskich wraz z pakietem zabiegów leczniczo - rehabilitacyjnych dla 25 osób...
10463217 2024-04-24
godz. 10:00
Podkarpackie Dzierżawa na okres do 3 miesięcy z przeznaczeniem na usytuowanie pojazdów typu food truck oferujących usługi gastronomiczne
10442617 2024-04-29
godz. 15:00
Dolnośląskie Udostępnienie na warunkach wyłączności terenu na potrzeby handlu, obsługi gastronomicznej oraz ustawienia urządzeń rekreacyjno-zabawowych dla uczestników imprezy na placu imprezy ple...
10478231 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 53 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 07.09.2024 do 15.09.2024 r. w Krynicy Morskiej, województwo pomo...
10483438 2024-05-06
godz. 12:00
Lubuskie Wyłączność sprzedaży piwa i dużej gastronomii podczas festynu plenerowego organizowanego w ramach Dni Szlichtyngowy 2024 w dniu 22.06.2024 r. - miejsce - Park Gorczyński w Szlichtyngo...
10476815 2024-05-07
godz. 12:00
Lubelskie Usługa kompleksowej organizacji dwóch konferencji dotyczących podmiotów ekonomii społecznej w ramach projektu pn. „Efektywna Polityka Społeczna w województwie lubelskim” z podzia...