Zlecenie 7575086 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 25/MH/2020 z dnia 7 lipca 2020 r....
(zakończone) | Zamówienie 7575086|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-07-07 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE nr 25/MH/2020 z dnia 7 lipca 2020 r. dotyczące realizacji usługi zakwaterowania i wyżywienia uczestników Specja listycznych Turnusów Terapeutycznych w ramach projektu „Mój HORYZONT”. 3.2.1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi polegającej na zakwaterowaniu wraz z wyżywieniem uczestników Specjalistycznych Turnusów Terapeutycznych dla rodzin przeżywających trudności w pełnieniu funkcji opiekuńczo-wychowawczych. 3.2.2. Usługi mają być świadczone na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego lub śląskiego w miejscowości atrakcyjnej turystycznie, tj. zapewniającej Uczestnikom możliwość skorzystania z atrakcji turystycznych, ośrodek powinien być położony w centrum miejscowości turystycznej i pieszej odległości od atrakcji turystycznych. Cel zamówienia Głównym celem projektu jest poprawa jakości życia oraz wiedzy i umiejętności dotyczących wychodzenia z sytuacji dysfunkcji i bierności społecznej i zawodowej dzięki dostępności do zintegrowanych usług społecznych dla 390 osób z rodzin dotkniętych problemem uzależnienia (alkohol, narkotyki, substancje psychoaktywne), zamieszkałych na terenie miasta Chełm, powiatów: chełmskiego, hrubieszowskiego, krasnostawskiego, włodawskiego, świdnickiego do 31.08.2021 roku. Przedmiot zamówienia 3.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz termin i miejsce realizacji zamówienia 3.2.1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi polegającej na zakwaterowaniu wraz z wyżywieniem uczestników Specjalistycznych Turnusów Terapeutycznych dla rodzin przeżywających trudności w pełnieniu funkcji opiekuńczo-wychowawczych. 3.2.2. Usługi mają być świadczone na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego lub śląskiego w miejscowości atrakcyjnej turystycznie, tj. zapewniającej Uczestnikom możliwość skorzystania z atrakcji turystycznych, ośrodek powinien być położony w centrum miejscowości turystycznej i pieszej odległości od atrakcji turystycznych. 3.2.3. Usługa zakwaterowania Uczestników powinna być realizowana w obiekcie przystosowanym dla osób niepełnosprawnych (m.in. winda, podjazdy): a) w pokojach 1, 2 i 3 osobowych, każdy z łazienką, b) minimum 1 łazienka musi być przystosowane dla osób niepełnosprawnych, c) obiekt musi zagwarantować miejsca noclegowe dla minimum 31 osób (tj. 25 uczestników i 6 opiekunów), d) pokoje zostaną udostępnione w dniu zakwaterowania od godz. 14.00 i opuszczone w dniu wykwaterowania do godz. 13:00. 3.2.7. Wyżywienie uczestników polega na serwowaniu posiłków dla uczestników i opiekunów w ciągu każdego dnia pobytu w miejscu zakwaterowania: a) śniadania z napojami zimnymi i gorącymi, b) obiadokolacji składającej się co najmniej z dwóch dań podawanych na gorąco i napoju, c) posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp. o czym Zamawiający poinformuje po uzyskaniu takiej informacji od Uczestnika). 3.2.8. Wykonawca udostępni salę konferencyjną do przeprowadzenia zajęć dydaktycznych dla minimum 25 osób, z zapewnieniem miejsc siedzących przy stołach (dla uczestników i dla prowadzących zajęcia). 3.2.9. Podczas realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązuje się: a) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę; b) przygotowywać i przechowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2018r. poz. 1541 z późn. zm.); c) posiłki winny być przygotowywane wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, d) przestrzegać przepisów oraz zaleceń/wytycznych sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi. 3.2.10. Termin realizacji zamówienia: a) Turnus nr 1 w terminie 24-27 lipca 2020 r., b) Turnus nr 2 w terminie 31 lipca-2 sierpnia 2020 r., 3.2.11. Dokładna liczba uczestników oraz sposób zakwaterowania uczestników (ze wskazaniem ilości 1, 2 i 3 osobowych pokoi) zostanie podana przez Zamawiającego na 7 dni przed planowanym przyjazdem. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, wycieczki i wypoczynek |
kody CPV | 55000000, 55240000, 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |