Zlecenie 7275197 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 25/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w...

   
Zamówienie 7275197 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 25/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rod
zin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór podmiotu świadczącego usługi cateringowe na warsztaty dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego” Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
2. Zasady świadczenia usług.

1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur.
2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia
f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10338912 2024-03-28
godz. 10:00
Lubelskie 1. Przedmiotem zamówienia jest: Kompleksowa obsługa organizacyjna i logistyczna szkolenia pn. Kształcenie na inżynierskich kierunkach studiów dla Politechniki Lubelskiej2. Szczegółowy...
10397731 2024-04-10
godz. 12:00
Podkarpackie Zapewnienie kompleksowej usługi i obsługi gastronomicznej typu food truck dla uczestników klubu festiwalowego Europejskiego Stadionu Kultury organizowanego w Rzeszowie w dniach 21-23.06.2...
10428133 2024-04-19
godz. 12:00
Zachodniopomorskie Centrum Usług Logistycznych szuka najemcy pomieszczeń restauracyjnych w Warszawie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pozycja - 1 szt.
10448618 2024-04-24
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Usługa zapewnienia wyżywienia oraz sal szkoleniowych -10. jednodniowych szkoleń I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników moduł 1 „Szkolenia podstawowe dla rolników w ramach PS WPR 2023-...
10455426 2024-04-26
godz. 00:00
Warmińsko-Mazurskie Dzierżawa fragmentu działki przy drodze krajowej nr 59 Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Olsztynie, 10-083 Olsztyn, Al. Warszawska 89 informuje, że zamierza wydzie...
10458642 2024-04-26
godz. 09:00
Lubelskie Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby organizacji 58. Ogólnopolskiego Festiwalu Kapel i Śpiewaków Ludowych w Kazimierzu Dolnym Część 1: ZADANIE 1 Usługa caterin...
10451583 2024-04-29
godz. 10:00
Mazowieckie „Przygotowanie, organizacja i przeprowadzenie dwudniowego spotkania sieciującego dla Rzeczników Ekonomii Społecznej i Solidarnej (RESiS)”. Przygotowanie, organizacja i przeprowadzeni...
10442617 2024-04-29
godz. 15:00
Dolnośląskie Udostępnienie na warunkach wyłączności terenu na potrzeby handlu, obsługi gastronomicznej oraz ustawienia urządzeń rekreacyjno-zabawowych dla uczestników imprezy na placu imprezy ple...
10476832 2024-05-02
godz. 12:00
Lubelskie Usługa kompleksowej organizacji trzech konferencji dla Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Lublinie w ramach projektu pn. „Efektywna Polityka Społeczna w województwie lubelskim...
10445652 2024-05-06
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum. Przedmiotem zamówienia jest:Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum w dniac...