Zlecenie 7275179 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 21/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w...

   
Zamówienie 7275179 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 21/2020/WOWIN z dnia 13.01.2020 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rod
zin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór podmiotu świadczącego usługi cateringowe na warsztaty dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego” Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
2. Zasady świadczenia usług.

1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur.
2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia
f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10341150 2024-03-29
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa zapewnienia miejsc noclegowych wraz z usługą gastronomiczną. Przedmiotem zamówienia jest usługa zapewnienia miejsc noclegowych wraz z usługą gastronomiczną 1001-10.261.7...
10370616 2024-04-03
godz. 08:00
Łódzkie 1. Przedmiotem zamówienia jest „Organizacja XVII Wojewódzkiej Olimpiady Osób Niepełnosprawnych Intelektualnie 2024”2. Szczegółowo przedmiot zamówienia opisany jest w Załączniku ...
10397740 2024-04-10
godz. 12:00
Podkarpackie Zapewnienie kompleksowej usługi i obsługi gastronomicznej dla uczestników Koncertu Głównego organizowanego w Rzeszowie w dniu 21.06.2024 r. oraz klubu festiwalowego w dniach 21-23.06.20...
10422763 2024-04-15
godz. 08:00
Śląskie Wyłonienie najemcy pomieszczeń, tj. 37 punktów gastronomicznych wbudowanych w kubaturę stadionu oraz wolnostojących, rozmieszczonych na esplanadzie wokół trybun z przeznaczeniem na ś...
10375795 2024-04-15
godz. 12:00
Dolnośląskie - Wynajem przestronnego i atrakcyjnego lokalu gastronomicznego o powierzchni 237,93 m², usytuowanego na parterze budynku biurowego A11 przy ul. Fabrycznej 10 we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘ...
10271233 2024-04-18
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej-sprzedaż piwa podczas imprezy masowej pn. Zlot Motocykli Nad Zalewem w Polanowie w dniach 12.07.2024 r. od godz. 1000 do 14.07.2024 r. do godz. 1200 dla...
10428133 2024-04-19
godz. 12:00
Zachodniopomorskie Centrum Usług Logistycznych szuka najemcy pomieszczeń restauracyjnych w Warszawie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pozycja - 1 szt.
10441531 2024-04-24
godz. 10:00
Małopolskie Obsługa Low Impact Renewable Energy Conference organizowanej z okazji 10-lecia Systemu KZR INiG przez Instytut Nafty i Gazu – Państwowy Instytut Badawczy w dniach 18-20 listopada 2024 r....
10478223 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 50 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 06.06.2024 do 11.06.2024 r. w Giżycku, województwo warmińsko-m...
10478224 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 53 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 18.08.2024 do 26.08.2024 r. w Giżycku, województwo warmińsko-m...