Zlecenie 8479111 - ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/10/2021/C/Mogilno z dnia 21.10.2021....

   
Zamówienie 8479111 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-10-21
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/10/2021/C/Mogilno z dnia 21.10.2021. Fundacja Gospodarcza Pro Europa w ramach realizacji projektu nr RPKP
09.03.02-IŻ.00-04-366/20 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, , Oś priorytetowa: 09.00.00 Solidarne społeczeństwo, Działanie 09.03.00 Rozwój usług zdrowotnych i społecznych, Poddziałanie 09.03.02. Rozwój usług społecznych, tytuł projektu: „Utworzenie Klubu Seniora w Mogilnie” zaprasza do składania ofert w odpowiedzi na zapytanie ofertowe dotyczące wyłonienia Wykonawcy realizującego usługę, z zakresu przygotowania i dostarczenia cateringu w formie obiadu oraz serwisu kawowego dla uczestników szkolenia w Mogilnie. Kod zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień (Kod CPV): 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków 55320000-9 - Usługi podawania posiłków SPIS TREŚCI: Rozdział Nazwa rozdziału I Informacje ogólne II Przedmiot zapytania III Termin realizacji IV Warunki udziału w postępowaniu V Opis sposobu przygotowania ofert VI Sposób i termin złożenia ofert VII Ocena ofert VIII Zabezpieczenie należytego wykonania umowy oraz postanowienia umowy ROZDZIAŁ I. INFORMACJE OGÓLNE: 1. Zapytanie ofertowe nie jest prowadzone zgodnie z przepisami ustawy Prawo Zamówień Publicznych i nie podlega tym przepisom. 2. Ilekroć w Zapytaniu ofertowym użyto zwrotu: „Zamawiający” – należy przez to rozumieć Fundację Gospodarczą Pro Europa. 3. Ilekroć w Zapytaniu ofertowym użyto zwrotu: „Wykonawca” – należy przez to rozumieć: osobę prawną, osobę fizyczną prowadzącą lub nieprowadzącą działalności gospodarczej, a ocenie ofert w każdej części będą podlegać wskazane osoby fizyczne. 4. Jest możliwość składania ofert częściowych. Na każdą część zapytania można złożyć tylko jedną ofertę. 5. Oferty wariantowe: brak możliwości składania ofert wariantowych. 6. Ofertę sporządza się w języku polskim i składa, pod rygorem nieważności, w formie pisemnej. 7. Wykonawca ponosi wszystkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty. 8. Złożenie oferty niezgodnej z obowiązującym prawem lub Zapytaniem ofertowym spowoduje odrzucenie oferty. 9. Zamawiający zastrzega sobie prawo odwołania Zapytania bez podania przyczyny przed rozstrzygnięciem postępowania. 10. Zamawiający informuje, że treść umowy z Wykonawcą może ulec zmianie w związku z potrzebami dydaktycznymi i organizacyjnymi uczestników, wymaganiami UP lub instytucji kontrolnych oraz w związku z działaniem siły wyższej. 11. Osobami uprawnionymi przez Zamawiającego do bezpośredniego kontaktowania się z Wykonawcami jest: Roman Chamier-Ciemiński 601374937 ROZDZIAŁ II. PRZEDMIOT ZAPYTANIA: Przedmiotem zapytania jest przygotowanie i dostarczenie cateringu w formie dwudaniowego obiadu dla uczestników projektu realizowanego w ramach Klubu seniora w gminie Mogilno. SZCZEGÓŁOWA SPECYFIKACJA POSIŁKÓW I OBSŁUGI W skład obiadu wchodzi przygotowanie i dostarczenie (zestawu dwudaniowego) tj.: - zupa (co najmniej 300 ml na osobę), -porcja dania głównego, składającego się z mięsa/ryb / dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gramów na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub kasza (co najmniej 200 gramów na osobę) lub kluski (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie wody niegazowanej (co najmniej 0,5 litra na osobę), SZCZEGÓŁY TECHNICZNE: - Posprzątania po wykonanej usłudze. - Świadczenia usługi dostarczania cateringu w formie obiadu na najwyższym poziomie, tj.: dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. - Świadczenia usługi dostarczania cateringu w formie obiadu wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. - Dowozu cateringu (w formie obiadu) o ustalonej godzinie i w terminie na miejsce realizacji szkoleń wskazane przez Zamawiającego. - Zagwarantowania zasady urozmaicania, która powinna dotyczyć wszystkich posiłków. – Zagwarantowania dostępności usługi w dowolnym terminie w okresie obowiązywania umowy. Dodatkowe warunki - zastosowanie klauzuli społecznej. W okresie realizacji usługi objętej zapytaniem ofertowym, Wykonawca zobowiązany jest zatrudnić co najmniej jedną osobę z katalogu osób, o których mowa w art. 29 ust. 4 pkt 1 ustawy – Prawo zamówień publicznych, tj 1) bezrobotnych w rozumieniu ustawy z dnia 20 kwietnia 2004 r. o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy; 2)młodocianych, o których mowa w przepisach prawa pracy, w celu przygotowania zawodowego; 3)osób niepełnosprawnych w rozumieniu ustawy z dnia 27 sierpnia 1997 r. o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych; 4) innych osób niż określone w pkt 1, 2 lub 3, o których mowa w ustawie z dnia 13 czerwca 2003 r. o zatrudnieniu socjalnym (Dz. U. z 2019 r. poz. 217 i 730) lub we właściwych przepisach państw członkowskich Unii Europejskiej lub Europejskiego Obszaru Gospodarczego. ROZDZIAŁ III. TERMIN I MIEJSCE REALIZACJI: 1. Usługa będzie realizowane w miejscu wskazanym przez Zamawiającego na terenie Mogilno. 2. Przewidywane terminy realizacji cateringu na szkolenia w okresie między : listopad 2021-czerwiec 2023 3. Zakłada się przygotowanie obiadów w dniach, w których odbywać się będzie spotkania zgodnie z harmonogramem ustalanym ze Zleceniodawcą: Mogilno- (33 dni x 15 obiadów w okresie listopad-grudzień 2021 = łącznie 495 obiadów) oraz (196 dni x 15 obiadów w okresie styczeń-grudzień 2022 = 2 940 ) oraz ( 105 dni x 15 obiadów w okresie styczeń-czerwiec 2023 = 1575 obiadów) = łącznie 5 010 obiadów. Harmonogram wstępny może ulec zmianie w zależności do faktycznie prowadzonych działań w Klubie. Daty realizacji usługi mogą ulec zmianie ze względu na siłę wyższą - zagrożenie epidemiologiczne Szczegółowy harmonogram dostarczania posiłków zostanie przedstawiony Wykonawcy nie później niż 3 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi. Wykonawca otrzyma informacje o faktycznej ilości cateringów w dniu wykonania usługi – nie później niż do godz. 9.00. ROZDZIAŁ IV. WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1.1 Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, posiadają wpis do Ewidencji Działalności Gospodarczej lub Krajowego Rejestru Sądowego; potwierdzeniem warunku będzie złożenie oświadczenia stanowiącego zał nr 2 do niniejszego zapytania ofertowego i dostarczenie dokumentów rejestrowych potwierdzających możliwość realizacji usług cateringowych. 1.2 Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny własny lub korzystają z potencjału podmiotów trzecich, w województwie kujawsko-pomorskim, w miejscu pozwalającym na spełnienie warunków należytego wykonania usługi pod względem zakresu i jakości, opisanych w Rozdziale II a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; Potwierdzeniem warunku będzie złożenie oświadczenia stanowiącego zał nr 2 do niniejszego zapytania ofertowego wraz z informacją o miejscu wytwarzania posiłków oraz 3 referencji z ostatnich 2 lat potwierdzających należyte wykonanie usługi cateringu- w ilości co najmniej 300 posiłków). 1.3 Nie są podmiotem powiązanym z Zamawiającym osobowo lub kapitałowo. Przez powiązania kapitałowe lub osobowe rozumie się wzajemne powiązania między Zamawiającym lub osobami wykonującymi w imieniu Zamawiającego czynności związane z przygotowaniem i przeprowadzeniem procedury wyboru wykonawcy a Wykonawcą ( załącznik nr 3 do zapytania ofertowego) 1.4 Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Warunek zostanie spełniony jeśli wykonawca złoży oświadczenie stanowiące zał. nr 3 do niniejszego zapytania. Zamawiający zastrzega sobie prawo weryfikacji treści zawartych w dokumentach w przypadku wątpliwości co do prawdziwości zapisów w nich zawartych.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10365137 2024-03-29
godz. 10:00
Lubelskie świadczenie usługi w zakresie: „Przygotowania oraz dostawy posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Bródku
10373771 2024-04-03
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 146 „WYSPA DZIECI” WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 146...
10377926 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych oraz cateringu dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świ...
10383094 2024-04-04
godz. 23:59
Lubuskie Przeprowadzenie szkoleń cyfrowych zgodnie z ramą kompetencji informatycznych i informacyjnych DigComp (Digital Competence Framework - DCF) na poziomach A (podstawowy), B (średniozaawansow...
10375282 2024-04-04
godz. 23:59
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla uczestników w ramach projektu „CIS PUCK – stawiamy na rozwój – edycja II” . Kod CPV: 55520000-1 Usługi dostarczan...
10403749 2024-04-15
godz. 08:00
Śląskie Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu Świadczenie usługi w zakresie żywienia dlaSP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu ...
10424798 2024-04-18
godz. 09:00
Śląskie ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach'' Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej na potrzeby U...
10417840 2024-04-23
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług całodziennego żywienia w formie cateringu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpitala Specjalistycznego MSWiA w Otwocku Przedmiotem za...
10446059 2024-04-23
godz. 23:59
Śląskie Zapytanie ofertowe na usługi cateringowe dla projektu OWES obszaru południowego realizowanego w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Śląskiego 2021-2027współfinansowanego ze środk...
10452468 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...