Zlecenie 7561118 - Zapytanie ofertowe nr 1/KLOSZ- 4/2.1/H/2020 Przedmiotem...

   
Zamówienie 7561118 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-06-30
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe nr 1/KLOSZ- 4/2.1/H/2020

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zapewnienie usługi noclegu, lunchu, serwisu
kawowego i sali szkoleniowej podczas 3-dniowego szkolenia dla 727 osób w 42 grupach szkoleniowych (15-18 osób w grupie) w terminie lipiec 2020 r. – październik 2021 r. w obiektach usytuowanych na terenie województw: lubelskiego, podkarpackiego, świętokrzyskiego i podlaskiego. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór Wykonawcy na zapewnienie usługi noclegu, lunchu, serwisu kawowego i sali szkoleniowej podczas 3-dniowego szkolenia dla 727 osób w 42 grupach szkoleniowych (15-18 osób w grupie) w terminie lipiec 2020 r. – październik 2021 r. w obiektach usytuowanych na terenie województw: lubelskiego, podkarpackiego, świętokrzyskiego i podlaskiego. Przedmiot zamówienia SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
Organizacja zamówienia powinna przebiegać według poniższej specyfikacji:
a) Zajęcia będą prowadzone w grupach po 15-18 osób każda. Wymiar szkolenia dla 1 grupy obejmuje 3 dni x średnio 8 godz. dyd., łącznie 24 godz. dyd. tj. 18h zegarowych
b) Do dziennego czasu szkolenia należy doliczyć 1 przerwę obiadową (30 min.) oraz ciągły serwis kawowy.
c) Usługa musi być zrealizowana przez obiekt gwarantujący przeprowadzenie w nim wszystkich elementów zamówienia – wszystkie pomieszczenia (sala, noclegi, restauracja) muszą znajdować się w jednym kompleksie.
d) Obiekt powinien być dostosowany do potrzeb osób z niepełnosprawnościami, np. winda, podjazd.
e) Obiekt powinien zapewniać bezpłatny parking dla Uczestników szkolenia.
f) Sala szkoleniowa o powierzchni min. 40m2, z dostępem światła dziennego, wraz z wyposażeniem m.in. rzutnik, nagłośnienie, mikrofony bezprzewodowe, tablice flipchart, ekran, projektor multimedialny, laptop, Internet bezprzewodowy, meble takie jak stoły czy krzesła powinny zapewniać zarówno Uczestnikom jak i wykładowcom wysoki komfort. Wszystkie stoły lub biurka powinny być na tyle szerokie, aby zmieściły się na nich wszystkie materiały szkoleniowe, przedmioty Uczestników np. notesy, tablety itp.
g) Nocleg: 2 noce dla 18 osób, w miejscu noclegowym wraz ze śniadaniem w pokojach 2 osobowych z łazienką, zgodnie z Rozporządzeniem z dnia 19 sierpnia 2004 r. Ministra Gospodarki i Pracy w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz.U.06.22.169. z późn. zm.)
h) W przypadku zaistnienia sytuacji uczestnictwa w szkoleniu nieparzystej liczby osób pod względem płci, Oferent zapewni pokój jednoosobowy dla Kobiety lub Mężczyzny, w zależności od potrzeb.
i) Zapotrzebowanie na ilość noclegów będzie przekazywane Oferentowi najpóźniej na 3 dni przed planowanym w harmonogramie szkoleniem, jednakże w szczególnych przypadkach Oferent dopuszcza możliwość modyfikacji ilości noclegów i posiłków w dniu rozpoczęcia zajęć po przyjeździe wszystkich uczestników. Zamawiający dokona zapłaty jedynie za faktycznie wykorzystane noclegi i posiłki.
j) Wyżywienie dla 18 osób musi zawierać: śniadanie (w cenie noclegu) - w stylu europejskim (co najmniej 3 rodzaje pieczywa, wędlina, ser żółty i biały, dżem/konfitura, masło, mleko i płatki do mleka, co najmniej 3 rodzaje warzyw, owoce, soki, woda, kawa i herbata); serwis kawowy: przerwy kawowe przez 3 dni: kawa, herbata, woda gazowana i niegazowana, soki, owocowe, ciastka/ciasto oraz kanapki, cytryna, cukier, mleko do kawy; lunch w tym: obiad (1 osoba - 3 obiady ) zupa, drugie danie – co najmniej 1 rodzaj zupy, 2 rodzaje dodatków (np. ryż, ziemniaki), 2 rodzaje sałat/warzyw, napoje – soki, woda, kolacja (1 osoba – 2 kolacje)– w stylu europejskim (danie ciepłe z pieczywem, zimna płyta (wędlina, sery żółte, nabiał, pomidory, ogórki, drobne przekąski(np. koreczki, kanapki bankietowe, sałatka) pieczywo, masło oraz napoje ciepłe (kawa lub herbata wraz z dodatkami – śmietanką, cukrem, cytryną) i zimne (woda mineralna i soki owocowe);
k) Harmonogram godzinowy posiłków i przerw kawowych podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. Menu poszczególnych posiłków ustala Wykonawca przy akceptacji Zamawiającego.
l) Ostateczna liczba uczestników oraz grup szkoleniowych zależeć będzie od procesu rekrutacji i złożonych deklaracji przez potencjalnych uczestników projektu.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55110000, 55120000, 55330000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji cała Polska
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10305937 2024-04-15
godz. 14:00
Mazowieckie Całodobowe świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego Gajda – Med Sp. z o.o Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całodobowego żywie...
10315267 2024-04-16
godz. 11:00
Świętokrzyskie Świadczenie codziennej, kompleksowej usługi w zakresie przygotowania całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach, im. Św. Jana Pawła II wraz...
10415113 2024-04-17
godz. 08:00
Mazowieckie DZP.261.8.2024 Świadczenie usługi konferencyjno-gastronomicznej, wynajmu sal konferencyjnych wraz z wyposażeniem oraz usługa organizacji konferencji towarzyszącej, będącej elementem w...
10402446 2024-04-18
godz. 12:00
Wielkopolskie Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych dla celów spotkania oraz zapewnienie sali konferencyjnej w miejscowości Warszawa w dniu 22 maja 2024r. Świadczenie usług hotelarsko ...
10428374 2024-04-19
godz. 09:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych świadczonych na terenie Polski dla Narodowego Instytutu Dziedzictwa2. Szczegółowy zakres, warunki i sposób realizacji pr...
10427288 2024-04-19
godz. 16:00
Mazowieckie Zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 44 osób w pokojach jedno i dwuosobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 13 do 27.10.2024 r. w Wągrowcu (województwo wielkopolskie,...
10460318 2024-04-26
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie cateringu – śniadanie i lunch dla 30 Uczestników projektu „Razem raźniej”, potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjo...
10395660 2024-04-26
godz. 10:00
Łódzkie Organizacja 3 posiedzeń Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie kompleksowej organizacji 3 posiedzeń Wojewódzkiego Zespołu Koo...
10457714 2024-04-26
godz. 10:00
Świętokrzyskie Organizacja dwóch forów w ramach Krajowego Planu Odbudowy 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa organizacji dwóch 2-dniowych wydarzeń pn. Świętokrzyskie Forum Edukacji Ustawicznej w...
10413311 2024-04-26
godz. 14:00
Dolnośląskie Zabezpieczenie cateringu na Festynach Rodzinnych KGHM Polska Miedź S.A. Oddział Zakłady Górnicze Polkowice-Sieroszowice