Zlecenie 7561118 - Zapytanie ofertowe nr 1/KLOSZ- 4/2.1/H/2020 Przedmiotem...
(zakończone) | Zamówienie 7561118|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-06-30 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe nr 1/KLOSZ- 4/2.1/H/2020 Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zapewnienie usługi noclegu, lunchu, serwisu kawowego i sali szkoleniowej podczas 3-dniowego szkolenia dla 727 osób w 42 grupach szkoleniowych (15-18 osób w grupie) w terminie lipiec 2020 r. – październik 2021 r. w obiektach usytuowanych na terenie województw: lubelskiego, podkarpackiego, świętokrzyskiego i podlaskiego. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór Wykonawcy na zapewnienie usługi noclegu, lunchu, serwisu kawowego i sali szkoleniowej podczas 3-dniowego szkolenia dla 727 osób w 42 grupach szkoleniowych (15-18 osób w grupie) w terminie lipiec 2020 r. – październik 2021 r. w obiektach usytuowanych na terenie województw: lubelskiego, podkarpackiego, świętokrzyskiego i podlaskiego. Przedmiot zamówienia SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Organizacja zamówienia powinna przebiegać według poniższej specyfikacji: a) Zajęcia będą prowadzone w grupach po 15-18 osób każda. Wymiar szkolenia dla 1 grupy obejmuje 3 dni x średnio 8 godz. dyd., łącznie 24 godz. dyd. tj. 18h zegarowych b) Do dziennego czasu szkolenia należy doliczyć 1 przerwę obiadową (30 min.) oraz ciągły serwis kawowy. c) Usługa musi być zrealizowana przez obiekt gwarantujący przeprowadzenie w nim wszystkich elementów zamówienia – wszystkie pomieszczenia (sala, noclegi, restauracja) muszą znajdować się w jednym kompleksie. d) Obiekt powinien być dostosowany do potrzeb osób z niepełnosprawnościami, np. winda, podjazd. e) Obiekt powinien zapewniać bezpłatny parking dla Uczestników szkolenia. f) Sala szkoleniowa o powierzchni min. 40m2, z dostępem światła dziennego, wraz z wyposażeniem m.in. rzutnik, nagłośnienie, mikrofony bezprzewodowe, tablice flipchart, ekran, projektor multimedialny, laptop, Internet bezprzewodowy, meble takie jak stoły czy krzesła powinny zapewniać zarówno Uczestnikom jak i wykładowcom wysoki komfort. Wszystkie stoły lub biurka powinny być na tyle szerokie, aby zmieściły się na nich wszystkie materiały szkoleniowe, przedmioty Uczestników np. notesy, tablety itp. g) Nocleg: 2 noce dla 18 osób, w miejscu noclegowym wraz ze śniadaniem w pokojach 2 osobowych z łazienką, zgodnie z Rozporządzeniem z dnia 19 sierpnia 2004 r. Ministra Gospodarki i Pracy w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz.U.06.22.169. z późn. zm.) h) W przypadku zaistnienia sytuacji uczestnictwa w szkoleniu nieparzystej liczby osób pod względem płci, Oferent zapewni pokój jednoosobowy dla Kobiety lub Mężczyzny, w zależności od potrzeb. i) Zapotrzebowanie na ilość noclegów będzie przekazywane Oferentowi najpóźniej na 3 dni przed planowanym w harmonogramie szkoleniem, jednakże w szczególnych przypadkach Oferent dopuszcza możliwość modyfikacji ilości noclegów i posiłków w dniu rozpoczęcia zajęć po przyjeździe wszystkich uczestników. Zamawiający dokona zapłaty jedynie za faktycznie wykorzystane noclegi i posiłki. j) Wyżywienie dla 18 osób musi zawierać: śniadanie (w cenie noclegu) - w stylu europejskim (co najmniej 3 rodzaje pieczywa, wędlina, ser żółty i biały, dżem/konfitura, masło, mleko i płatki do mleka, co najmniej 3 rodzaje warzyw, owoce, soki, woda, kawa i herbata); serwis kawowy: przerwy kawowe przez 3 dni: kawa, herbata, woda gazowana i niegazowana, soki, owocowe, ciastka/ciasto oraz kanapki, cytryna, cukier, mleko do kawy; lunch w tym: obiad (1 osoba - 3 obiady ) zupa, drugie danie – co najmniej 1 rodzaj zupy, 2 rodzaje dodatków (np. ryż, ziemniaki), 2 rodzaje sałat/warzyw, napoje – soki, woda, kolacja (1 osoba – 2 kolacje)– w stylu europejskim (danie ciepłe z pieczywem, zimna płyta (wędlina, sery żółte, nabiał, pomidory, ogórki, drobne przekąski(np. koreczki, kanapki bankietowe, sałatka) pieczywo, masło oraz napoje ciepłe (kawa lub herbata wraz z dodatkami – śmietanką, cukrem, cytryną) i zimne (woda mineralna i soki owocowe); k) Harmonogram godzinowy posiłków i przerw kawowych podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego. Menu poszczególnych posiłków ustala Wykonawca przy akceptacji Zamawiającego. l) Ostateczna liczba uczestników oraz grup szkoleniowych zależeć będzie od procesu rekrutacji i złożonych deklaracji przez potencjalnych uczestników projektu. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, hotelarstwo, konferencje |
kody CPV | 55110000, 55120000, 55330000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | cała Polska |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |