Zlecenie 6635555 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/C/WSPA/WKU4/2019 Zamówienie...
(zakończone) | Zamówienie 6635555|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-03-11 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/C/WSPA/WKU4/2019 Zamówienie obejmuje: dostarczenie maksymalnie 10 posiłków z poczęstunkiem x 1 dzień = maksymalnie 10 posiłków z poczęstunkiem na szkolenie odbywające się na terenie WSPA Lublin. Ostateczna ilość posiłków zostanie podana przez Zamawiającego minimalnie 3 dni przed dniem dostarczenia. Cel zamówienia realizacja projektu WySPA kwalifikacji i umiejętności – zintegrowany program rozwoju uczelni współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Przedmiot zamówienia Zamówienie obejmuje: dostarczenie maksymalnie 10 posiłków z poczęstunkiem x 1 dzień = maksymalnie 10 posiłków z poczęstunkiem na szkolenie odbywające się na terenie WSPA Lublin. Ostateczna ilość posiłków zostanie podana przez Zamawiającego minimalnie 3 dni przed dniem dostarczenia. W ramach realizacji zadania Wykonawca zobowiązany jest w szczególności do zapewnienia: a) ciepłego posiłku przez co rozumie się: obiad, na który składa się: zupa (minimum 200 ml), drugie danie (na jeden obiad według gramatury: mięso/ryba 200 g, dodatki skrobiowe 200 g, surówka 140 g) oraz napój. W przypadku wcześniejszego zgłoszenia przez uczestników szkolenia faktu bycia wegetarianinem, należy zapewnić odpowiednie menu wegetariańskie. Zamawiający zgłosi Wykonawcy liczbę posiłków wegetariańskich. dania bezmięsnego: makaron z serem, pierogi ruskie, naleśniki, placki, łazanki (400 g). Posiłki muszą być dostarczone w specjalistycznych termosach i pojemnikach, gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw, temperatura posiłków musi mieścić się w przedziale od 50˚C do 60˚C, b) poczęstunku (przerwa kawowa) przez co rozumie się: herbata, kawa, woda, mleko, cukier, cytryna, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka. c) Dostawca/Wykonawca zapewni należytą jakość i przydatność do spożycia dostarczanego wyżywienia zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami i przepisami BHP. Wykonywania dodatkowych czynności związanych z usługą dostarczania posiłków: a) zapewnienia niezbędnych naczyń, sztućców oraz serwetek (Zamawiający dopuszcza możliwość wykorzystania z naczyń, sztućców jednorazowych). b) uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku po zakończeniu dnia szkoleniowego. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |