Zlecenie 6635555 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/C/WSPA/WKU4/2019 Zamówienie...

   
Zamówienie 6635555 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-03-11
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/C/WSPA/WKU4/2019

Zamówienie obejmuje: dostarczenie maksymalnie 10 posiłków z poczęstunkiem x 1 dzień =
maksymalnie 10 posiłków z poczęstunkiem na szkolenie odbywające się na terenie WSPA Lublin. Ostateczna ilość posiłków zostanie podana przez Zamawiającego minimalnie 3 dni przed dniem dostarczenia. Cel zamówienia realizacja projektu WySPA kwalifikacji i umiejętności – zintegrowany program rozwoju uczelni współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Przedmiot zamówienia Zamówienie obejmuje: dostarczenie maksymalnie 10 posiłków z poczęstunkiem x 1 dzień = maksymalnie 10 posiłków z poczęstunkiem na szkolenie odbywające się na terenie WSPA Lublin. Ostateczna ilość posiłków zostanie podana przez Zamawiającego minimalnie 3 dni przed dniem dostarczenia.

W ramach realizacji zadania Wykonawca zobowiązany jest w szczególności do zapewnienia:
a) ciepłego posiłku przez co rozumie się: obiad, na który składa się: zupa (minimum 200 ml), drugie danie (na jeden obiad według gramatury: mięso/ryba 200 g, dodatki skrobiowe 200 g, surówka 140 g) oraz napój. W przypadku wcześniejszego zgłoszenia przez uczestników szkolenia faktu bycia wegetarianinem, należy zapewnić odpowiednie menu wegetariańskie. Zamawiający zgłosi Wykonawcy liczbę posiłków wegetariańskich. dania bezmięsnego: makaron z serem, pierogi ruskie, naleśniki, placki, łazanki (400 g). Posiłki muszą być dostarczone w specjalistycznych termosach i pojemnikach, gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw, temperatura posiłków musi mieścić się w przedziale od 50˚C do 60˚C,
b) poczęstunku (przerwa kawowa) przez co rozumie się: herbata, kawa, woda, mleko, cukier, cytryna, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka.
c) Dostawca/Wykonawca zapewni należytą jakość i przydatność do spożycia dostarczanego wyżywienia zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami i przepisami BHP.

Wykonywania dodatkowych czynności związanych z usługą dostarczania posiłków:
a) zapewnienia niezbędnych naczyń, sztućców oraz serwetek (Zamawiający dopuszcza możliwość wykorzystania z naczyń, sztućców jednorazowych).
b) uprzątnięcia resztek pożywienia oraz naczyń po posiłku po zakończeniu dnia szkoleniowego.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10297238 2024-04-08
godz. 10:00
Mazowieckie Usługi przygotowania i dostarczania posiłków do CZMZ Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków do Centrum Zdrowia Mazowsza Zachodniego w Żyrardowie
10394880 2024-04-11
godz. 08:00
Warmińsko-Mazurskie Usługa żywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia pacjentów, w szczególności: przygotowywania z własnych produktów i codziennego dostarczania cało...
10393121 2024-04-11
godz. 09:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi gastronomicznej w zakresie całodziennego wyżywienia dla funkcjonariuszy skierowanych do odbycia stażu adaptacyjnego w SPPP Legnica. Przedmiotem zamówienia jest świ...
10406567 2024-04-16
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim. Szczegółowy opis oraz ...
10428887 2024-04-19
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu oraz Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym SPZZOZ w Przysusze (w systemie cateringowym) Przedmiot...
10429195 2024-04-19
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10442540 2024-04-23
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 4 WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 4 we Wrocławiu, z siedz...
10448397 2024-04-24
godz. 23:59
Dolnośląskie Ogólny opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodz...
10473894 2024-04-30
godz. 10:00
Mazowieckie „Usługa cateringowa – Konferencja pt. Architektura i infrastruktura Wielkiego Resetu – efekty badawcze i odbiór społeczny” Przedmiotem postępowania jest Usługa cateringowa – ...
10425227 2024-05-10
godz. 10:30
Wielkopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Puszczykowie. 2. Szczegółowy opis przedmiotu...