Zlecenie 7406665 - ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/03/2020/catering z dnia 30.03.2020 r...

   
Zamówienie 7406665 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-03-30
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/03/2020/catering z dnia 30.03.2020 r

Fundacja Gospodarcza Pro Europa w ramach realizacji projektu nr PO
WR.02.05.00-00-00360/19 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Oś priorytetowa: II. Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie: 2.5 Skuteczna pomoc społeczna, Tytuł projektu: „Profesjonalne kadry instytucji pomocy i integracji społecznej” zaprasza do składania ofert w odpowiedzi na zapytanie ofertowe dotyczące wyłonienia Wykonawcy realizującego usługę, z zakresu przygotowania i dostarczenia cateringu w formie obiadu oraz serwisu kawowego dla uczestników szkolenia realizowanego w ramach projektu „Profesjonalne kadry instytucji pomocy i integracji społecznej”. Cel zamówienia Wyłonienie dostawcy usług cateringowych w woj. kujawsko-pomorskim i Toruniu. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zapytania jest przygotowanie i dostarczenie cateringu w formie obiadu oraz serwisu kawowego dla uczestników szkolenia realizowanego w ramach projektu „Profesjonalne kadry instytucji pomocy i integracji społecznej”.
Szczegółowa specyfikacja posiłków i obsługi
W skład obiadu wchodzi przygotowanie i dostarczenie (zestawu dwudaniowego) tj.:
- zupa (co najmniej 300 ml na osobę),
- porcja dania głównego, składającego się z mięsa/ryb / dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę),
- ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gramów na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub kasza (co najmniej 200 gramów na osobę) lub klusek (co najmniej 200 gramów na osobę),
- surówki (co najmniej 150 gramów na osobę),
- zapewnienie niezbędnych naczyń, sztućców, wody gazowanej i niegazowanej i/lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę),
- zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców w wystarczającej ilości.
W skład przerwy kawowej wchodzi:
zapewnienie gorącej kawy o pojemności 0,20l/os. (co najmniej 1 na osobę), gorącej herbaty o pojemności 0,20 l/os – (co najmniej 1 na osobę), cukier, cytryna oraz mleko do kawy w wystarczającej ilości,
- zapewnienie soków min. 0,2 l na osobę lub wody min. 0,5 l na osobę,
- zapewnienie ciasta/ciastek o gramaturze min. 100 gramów na osobę,
- zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców w ilości niezbędnej do prawidłowej realizacji usługi.
Przy realizacji cateringów Wykonawca zobowiązuje się do:
- Przygotowania stołów do świadczenia usługi.
- Posprzątania po wykonanej usłudze.
- Zapewnienia własnych naczyń (termosów/podgrzewaczy, filiżanek, spodeczków, szklanek, talerzy, sztućców/naczyń itp.) zgodnie z wymaganiami menu.
- Zapewnienia obsługi niezbędnej do świadczenia usługi.
- Świadczenia usługi dostarczania cateringu w formie obiadu i przerw kawowych na najwyższym poziomie, tj.: dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania.
- Świadczenia usługi dostarczania cateringu w formie obiadu wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie.
- Dowozu cateringu (w formie obiadu i przerwy kawowej) o ustalonej godzinie i w terminie na miejsce realizacji szkoleń wskazane przez Zamawiającego.
- Zagwarantowania zasady urozmaicania, która powinna dotyczyć wszystkich posiłków. Menu obiadowe, każdorazowo musi być zatwierdzone przez Zamawiającego
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10397740 2024-04-10
godz. 12:00
Podkarpackie Zapewnienie kompleksowej usługi i obsługi gastronomicznej dla uczestników Koncertu Głównego organizowanego w Rzeszowie w dniu 21.06.2024 r. oraz klubu festiwalowego w dniach 21-23.06.20...
10396054 2024-04-12
godz. 09:00
Podkarpackie Usługa cateringowa, przygotowanie i dowóz zbiorowego żywienia dla uczestników imprez cyklicznych i okolicznościowych organizowanych przez Centrum Młodzieży w Rzeszowie na rok 2024.
10422502 2024-04-15
godz. 08:00
Dolnośląskie ROW.0801.1.2024 Usługa cateringowa dla 20 uczestników jednodniowych warsztatów "Owoce miękkie - szansą rozwoju małych gospodarstw" realizowanych w dniu 28 maja 2024 r. na terenie DODR ...
10426555 2024-04-18
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10441530 2024-04-23
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 15 maja 2024 r. na Uniwersytecie w Siedlcach ul. Żytnia 39. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną polegającą na przygotowani...
10448540 2024-04-24
godz. 23:59
Dolnośląskie Ogólny opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodz...
10452468 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10451657 2024-04-26
godz. 10:30
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby premier spektakli i innych wydarzeń organizowanych lub współorganizowanych przez Teatr Śląski im...
10473885 2024-04-30
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników III edycji warsztatów "Przeciwdziałanie nierównemu traktowaniu i dyskryminacji na uczelni" Szczegółowy opis oraz sposób realizacji z...
10485180 2024-05-02
godz. 08:00
Mazowieckie Usługa cateringową polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet , odbioru odpa...