Zlecenie 7406665 - ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/03/2020/catering z dnia 30.03.2020 r...
(zakończone) | Zamówienie 7406665|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-03-30 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/03/2020/catering z dnia 30.03.2020 r Fundacja Gospodarcza Pro Europa w ramach realizacji projektu nr PO WR.02.05.00-00-00360/19 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Oś priorytetowa: II. Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie: 2.5 Skuteczna pomoc społeczna, Tytuł projektu: „Profesjonalne kadry instytucji pomocy i integracji społecznej” zaprasza do składania ofert w odpowiedzi na zapytanie ofertowe dotyczące wyłonienia Wykonawcy realizującego usługę, z zakresu przygotowania i dostarczenia cateringu w formie obiadu oraz serwisu kawowego dla uczestników szkolenia realizowanego w ramach projektu „Profesjonalne kadry instytucji pomocy i integracji społecznej”. Cel zamówienia Wyłonienie dostawcy usług cateringowych w woj. kujawsko-pomorskim i Toruniu. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zapytania jest przygotowanie i dostarczenie cateringu w formie obiadu oraz serwisu kawowego dla uczestników szkolenia realizowanego w ramach projektu „Profesjonalne kadry instytucji pomocy i integracji społecznej”. Szczegółowa specyfikacja posiłków i obsługi W skład obiadu wchodzi przygotowanie i dostarczenie (zestawu dwudaniowego) tj.: - zupa (co najmniej 300 ml na osobę), - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/ryb / dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gramów na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub kasza (co najmniej 200 gramów na osobę) lub klusek (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych naczyń, sztućców, wody gazowanej i niegazowanej i/lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę), - zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców w wystarczającej ilości. W skład przerwy kawowej wchodzi: zapewnienie gorącej kawy o pojemności 0,20l/os. (co najmniej 1 na osobę), gorącej herbaty o pojemności 0,20 l/os – (co najmniej 1 na osobę), cukier, cytryna oraz mleko do kawy w wystarczającej ilości, - zapewnienie soków min. 0,2 l na osobę lub wody min. 0,5 l na osobę, - zapewnienie ciasta/ciastek o gramaturze min. 100 gramów na osobę, - zapewnienie niezbędnych naczyń i sztućców w ilości niezbędnej do prawidłowej realizacji usługi. Przy realizacji cateringów Wykonawca zobowiązuje się do: - Przygotowania stołów do świadczenia usługi. - Posprzątania po wykonanej usłudze. - Zapewnienia własnych naczyń (termosów/podgrzewaczy, filiżanek, spodeczków, szklanek, talerzy, sztućców/naczyń itp.) zgodnie z wymaganiami menu. - Zapewnienia obsługi niezbędnej do świadczenia usługi. - Świadczenia usługi dostarczania cateringu w formie obiadu i przerw kawowych na najwyższym poziomie, tj.: dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. - Świadczenia usługi dostarczania cateringu w formie obiadu wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. - Dowozu cateringu (w formie obiadu i przerwy kawowej) o ustalonej godzinie i w terminie na miejsce realizacji szkoleń wskazane przez Zamawiającego. - Zagwarantowania zasady urozmaicania, która powinna dotyczyć wszystkich posiłków. Menu obiadowe, każdorazowo musi być zatwierdzone przez Zamawiającego |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |