Zlecenie 7298661 - ZAPYTANIE OFERTOWE NR 01/01/2.16/2020/AKIE dot. wynajmu sal...
(zakończone) | Zamówienie 7298661|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-23 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE NR 01/01/2.16/2020/AKIE dot. wynajmu sal szkoleniowych, zapewnienie noclegów, przygotowanie i serwowanie przerw y kawowej, obiadu i kolacji dla uczestników projektu Lider Projektu Stowarzyszenie Europartner Akademicki Klub Integracji Europejskiej zaprasza do złożenia oferty na wynajem sal szkoleniowych oraz noclegów, przygotowanie i serwowanie przerwy kawowej, obiadu i kolacji dla uczestników projektu w toku realizowanych zadań projektu z podziałem na następujące części: CZĘŚĆ 1. Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu 1. Przygotowanie oraz serwowanie obiadu dla uczestników projektu, 2. Świadczenie przerwy kanwowej dla uczestników projektu w danym dniu (zajęcia w piątek i sobotę). CZĘŚĆ 2. Wynajem sal na potrzeby organizacji szkoleń przewidzianych w projekcie w toku realizowanych zadań 1. Wynajem sal na potrzeby realizacji szkoleń przewidzianych w projekcie. CZĘŚĆ 3. Zapewnienie miejsc noclegowych oraz przygotowanie i serwowanie kolacji dla uczestników projektu 1. Zapewnienie noclegów dla uczestników szkoleń. 2. Przygotowanie i serwowanie kolacji dla uczestników szkoleń. Zadania realizowane w województwach: lubelskie, podlaskie, warmińsko-mazurskie, mazowieckie. Cel zamówienia Zadanie, w ramach którego prowadzone jest niniejsze postępowanie realizowane jest przez Lidera Projektu Stowarzyszenie Europartner Akademicki Klub Integracji Europejskiej, ul. Warszawska 44/1, III piętro, 15-077 Białystok, NIP 9661737736, REGON 052237368. Umowa z wybranymi Wykonawcami będzie zawarta przez ww podmiot. Przedmiot zamówienia Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie sal szkoleniowych oraz noclegów, przygotowanie i serwowanie przerwy kawowej, obiadu i kolacji dla uczestników projektu „Akademia Legislacji i Procesu Stanowienia Prawa czyli szkolenia eksperckie dla przedstawicieli NGO’s” a) obiad (składający się z drugiego dania oraz napoju) (CZĘŚĆ 1) b) serwis kawowy (serwowany w formie szwedzkiego stołu, musi obejmować co najmniej kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski - paluszki, ciastka, owoce itp.)(CZĘŚĆ 1) c) sala szkoleniowa (przystosowana do prowadzenia zajęć dla 20 uczestników i trenera - sala wykładowa)(CZĘŚĆ 2) d) nocleg (pokoje 2-osobowe z łazienką w obiektach 3-gwiazdkowych) (CZĘŚĆ 3) e) kolacja dla osób korzystających z noclegu (składające się z drugiego dania i napoju) (CZĘŚĆ 3) 2. Okres współpracy zawierać się będzie w okresie od 01.01.2020 roku do 31.12.2021 roku. 3. Liczba dni szkoleniowych, szczegółowe terminy, dokładna liczba uczestników, wyżywienia i noclegów będą każdorazowo ustalane na bieżąco z Wykonawcą/cami zgodnie z harmonogramem min. 7 dni przed danym wydarzeniem. 4. Planowane zajęcia będą się odbywać pomiędzy godzinami 8.00- 18.00 w piątki oraz w godzinach 9.00-17.00 w soboty. UWAGA – Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany wstępnie zaplanowanych terminów w zależności od harmonogramu realizacji projektu. 5. Szkolenia odbędą się w województwach: lubelskim, podlaskim, warmińsko-mazurskim, mazowieckim. 6. Wykonawca zapewnieni odpowiednie urządzenia grzewcze w tym przedłużacze, kable niezbędne do ich podłączenia i do wykonania usługi cateringowej. (CZĘŚĆ 1) 7. Wykonawca jest zobowiązany do zachowania zasad jakości i estetyki podczas przygotowywania, dostarczania i serwowania posiłków i napojów oraz przestrzegania właściwych przepisów Państwowej Inspekcji Sanitarno-Epidemiologicznej. (CZĘŚĆ 1 i 3). 8. Wykonawca zapewnia transport cateringu oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. (CZĘŚĆ 1) 9. Wykonawca zapewnia własne naczynia (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) zgodnie z wymaganiami w menu. (CZĘŚĆ 1) 10. Wykonawca zapewnia obsługę kelnerską rozumianą jako działanie osoby lub osób odpowiedzialnych za rozmieszczenie potraw, uprzątnięcie naczyń i sprzętu po zakończeniu wydarzenia oraz wywiezienie śmieci pozostałych po posiłkach (CZĘŚĆ 1). 11. Wykonawca deklaruje gotowość do realizacji wskazanych zadań w miejscu, terminach i wymiarze godzinowym uzgadnianych każdorazowo z Zamawiającym. 12. Koszt dowozu cateringu musi być uwzględniony w cenie oferty. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe, hotelarstwo |
kody CPV | 55100000, 55300000, 55520000, 70220000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | cała Polska |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podlaskie |