Zlecenie 7298661 - ZAPYTANIE OFERTOWE NR 01/01/2.16/2020/AKIE dot. wynajmu sal...

   
Zamówienie 7298661 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-23
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 01/01/2.16/2020/AKIE dot. wynajmu sal szkoleniowych, zapewnienie noclegów, przygotowanie i serwowanie przerw
y kawowej, obiadu i kolacji dla uczestników projektu

Lider Projektu Stowarzyszenie Europartner Akademicki Klub Integracji Europejskiej zaprasza do złożenia oferty na wynajem sal szkoleniowych oraz noclegów, przygotowanie i serwowanie przerwy kawowej, obiadu i kolacji dla uczestników projektu w toku realizowanych zadań projektu z podziałem na następujące części:
CZĘŚĆ 1. Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu
1. Przygotowanie oraz serwowanie obiadu dla uczestników projektu,
2. Świadczenie przerwy kanwowej dla uczestników projektu w danym dniu (zajęcia w piątek i sobotę).
CZĘŚĆ 2. Wynajem sal na potrzeby organizacji szkoleń przewidzianych w projekcie w toku realizowanych zadań
1. Wynajem sal na potrzeby realizacji szkoleń przewidzianych w projekcie.
CZĘŚĆ 3. Zapewnienie miejsc noclegowych oraz przygotowanie i serwowanie kolacji dla uczestników projektu
1. Zapewnienie noclegów dla uczestników szkoleń.
2. Przygotowanie i serwowanie kolacji dla uczestników szkoleń.
Zadania realizowane w województwach: lubelskie, podlaskie, warmińsko-mazurskie, mazowieckie. Cel zamówienia Zadanie, w ramach którego prowadzone jest niniejsze postępowanie realizowane jest przez Lidera Projektu Stowarzyszenie Europartner Akademicki Klub Integracji Europejskiej, ul. Warszawska 44/1, III piętro, 15-077 Białystok, NIP 9661737736, REGON 052237368. Umowa z wybranymi Wykonawcami będzie zawarta przez ww podmiot. Przedmiot zamówienia Przedmiot zamówienia obejmuje zapewnienie sal szkoleniowych oraz noclegów, przygotowanie i serwowanie przerwy kawowej, obiadu i kolacji dla uczestników projektu „Akademia Legislacji i Procesu Stanowienia Prawa czyli szkolenia eksperckie dla przedstawicieli NGO’s”
a) obiad (składający się z drugiego dania oraz napoju) (CZĘŚĆ 1)
b) serwis kawowy (serwowany w formie szwedzkiego stołu, musi obejmować co najmniej kawę, herbatę, wodę, mleko, cukier, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski - paluszki, ciastka, owoce itp.)(CZĘŚĆ 1)
c) sala szkoleniowa (przystosowana do prowadzenia zajęć dla 20 uczestników i trenera - sala wykładowa)(CZĘŚĆ 2)
d) nocleg (pokoje 2-osobowe z łazienką w obiektach 3-gwiazdkowych) (CZĘŚĆ 3)
e) kolacja dla osób korzystających z noclegu (składające się z drugiego dania i napoju) (CZĘŚĆ 3)
2. Okres współpracy zawierać się będzie w okresie od 01.01.2020 roku do 31.12.2021 roku.
3. Liczba dni szkoleniowych, szczegółowe terminy, dokładna liczba uczestników, wyżywienia i noclegów będą każdorazowo ustalane na bieżąco z Wykonawcą/cami zgodnie z harmonogramem min. 7 dni przed danym wydarzeniem.
4. Planowane zajęcia będą się odbywać pomiędzy godzinami 8.00- 18.00 w piątki oraz w godzinach 9.00-17.00 w soboty. UWAGA – Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany wstępnie zaplanowanych terminów w zależności od harmonogramu realizacji projektu.
5. Szkolenia odbędą się w województwach: lubelskim, podlaskim, warmińsko-mazurskim, mazowieckim.
6. Wykonawca zapewnieni odpowiednie urządzenia grzewcze w tym przedłużacze, kable niezbędne do ich podłączenia i do wykonania usługi cateringowej. (CZĘŚĆ 1)
7. Wykonawca jest zobowiązany do zachowania zasad jakości i estetyki podczas przygotowywania, dostarczania i serwowania posiłków i napojów oraz przestrzegania właściwych przepisów Państwowej Inspekcji Sanitarno-Epidemiologicznej. (CZĘŚĆ 1 i 3).
8. Wykonawca zapewnia transport cateringu oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. (CZĘŚĆ 1)
9. Wykonawca zapewnia własne naczynia (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) zgodnie z wymaganiami w menu. (CZĘŚĆ 1)
10. Wykonawca zapewnia obsługę kelnerską rozumianą jako działanie osoby lub osób odpowiedzialnych za rozmieszczenie potraw, uprzątnięcie naczyń i sprzętu po zakończeniu wydarzenia oraz wywiezienie śmieci pozostałych po posiłkach (CZĘŚĆ 1).
11. Wykonawca deklaruje gotowość do realizacji wskazanych zadań w miejscu, terminach i wymiarze godzinowym uzgadnianych każdorazowo z Zamawiającym.
12. Koszt dowozu cateringu musi być uwzględniony w cenie oferty.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe, hotelarstwo
kody CPV 55100000, 55300000, 55520000, 70220000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji cała Polska
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , żywienie zbiorowe , hotelarstwo

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10364818 2024-03-28
godz. 12:00
Łódzkie Świadczenie usługi restauracyjnej podczas uroczystego rozstrzygnięcia XXV edycji Przeglądu Twórczości Plastycznej Osób Chorych, Starszych i Niepełnosprawnych p.n. Sztuka jak balsam.
10365935 2024-03-29
godz. 00:00
Mazowieckie Zapewnienie wyżywienia, noclegu oraz sal
10339268 2024-04-02
godz. 00:00
Lubelskie usługi dotyczące organizacji szkolenia. • dostępny parking dla uczestników.
10366645 2024-04-03
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usługi zakwaterowania i wyżywienia dla uczestników szkolenia, finansowanej z Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2014–2021 w ramach projektu pn. „Pilotażowe kompleksy pen...
10372919 2024-04-03
godz. 11:00
Podkarpackie Organizacja pobytu delegacji norweskiej w Krośnie w dniach 9 – 10 kwietnia 2024 r. w związku z konferencją podsumowującą realizację projektu pn. "Kreujemy+Rozwijamy+Ożywiamy+Stymulu...
10381126 2024-04-05
godz. 10:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia są Usługi hotelarsko-gastronomiczne oraz usługi dodatkowe w ramach wydarzenia CIVICA Sport and Culture Festival dla ok. 250 osób w dniach 14-16.06.2024.2. Szcz...
10364813 2024-04-08
godz. 10:30
Dolnośląskie Świadczenie usług całodobowego żywienia pacjentów SPZOZ MSWiA we Wrocławiu w formie cateringu w okresie 24 miesięcy Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całod...
10375795 2024-04-15
godz. 12:00
Dolnośląskie - Wynajem przestronnego i atrakcyjnego lokalu gastronomicznego o powierzchni 237,93 m², usytuowanego na parterze budynku biurowego A11 przy ul. Fabrycznej 10 we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘ...
10345008 2024-04-29
godz. 23:59
Mazowieckie Usługa hotelowa, gastronomiczna oraz wynajmu obiektów sportowych podczas warsztatów sportowo-aktywizujących dla osób z niepełnosprawnościami: w terminie: 3-13.04.2024 r., na terenie: ...
10370875 2024-05-08
godz. 10:30
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dowiezienia i wydania posiłków dla żołnierzy przebywających w miejscowości Wojnarowa.