Zlecenie 7271906 - Zapytanie ofertowe na zapewnieniu zakwaterowania,...

   
Zamówienie 7271906 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-10
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe na zapewnieniu zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych szkoleń otwartych, w
podziale na części: Część I – „Księgowość w spółdzielni socjalnej” w Suścu, Część II – „Spółdzielnia socjalna – aktualne uwarunkowania prawne” w Krasnymstawie

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny w Lublinie-Partner Wiodący realizująca w partnerstwie z Grupą Medialną ITM Sp. z o.o. w Lublinie projekt „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020, Oś Priorytetowa 11 Włączenie społeczne, Działanie 11.3 Ekonomia społeczna, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, zaprasza do przedstawienia oferty na wybór wykonawcy usługi polegającej na zapewnieniu zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych szkoleń otwartych, w podziale na części:
• Część I – „Księgowość w spółdzielni socjalnej” w Suścu
• Część II – „Spółdzielnia socjalna – aktualne uwarunkowania prawne” w Krasnymstawie Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór wykonawcy usługi polegającej na zapewnieniu zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych szkoleń otwartych w ramach w projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, w podziale na części:
Część I „Księgowość w spółdzielni socjalnej” w Suścu
• zakwaterowanie - 2 grupy x 1 nocleg x śr. 12 osób – łącznie 24 osobonoclegów
• wyżywienie - 2 grupy x śr. 12 osób – łącznie 24 osobodni
• wynajem sali – 2 grupy x 2 dni x 8 godz. – łącznie 32 godz.

Część II – „Spółdzielnia socjalna – aktualne uwarunkowania prawne” w Krasnymstawie
• zakwaterowanie - 2 grupy x 1 nocleg x śr. 12 osób – łącznie 24 osobonoclegów
• wyżywienie - 2 grupy x śr. 12 osób – łącznie 24 osobodni
• wynajem sali – 2 grupy x 2 dni x 8 godz. – łącznie 32 godz. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy usługi polegającej na zapewnieniu zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali podczas 2-dniowych wyjazdowych szkoleń otwartych w ramach w projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, w podziale na części:
Część I „Księgowość w spółdzielni socjalnej” w Suścu
• zakwaterowanie - 2 grupy x 1 nocleg x śr. 12 osób – łącznie 24 osobonoclegów
• wyżywienie - 2 grupy x śr. 12 osób – łącznie 24 osobodni
• wynajem sali – 2 grupy x 2 dni x 8 godz. – łącznie 32 godz.

Część II – „Spółdzielnia socjalna – aktualne uwarunkowania prawne” w Krasnymstawie
• zakwaterowanie - 2 grupy x 1 nocleg x śr. 12 osób – łącznie 24 osobonoclegów
• wyżywienie - 2 grupy x śr. 12 osób – łącznie 24 osobodni
• wynajem sali – 2 grupy x 2 dni x 8 godz. – łącznie 32 godz.

Wymagania dotyczące usługi:
1. Zakwaterowanie:
Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia noclegu ze śniadaniem dla 12 uczestników/czek (podczas każdego szkolenia), zgodnie z wymaganiami:
a) zakwaterowanie w pokojach 1-osobowych, 2-osobowych lub 3-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym (WC, kabina prysznicowa/wanna, umywalka), z dostępem do ciepłej wody.
W pokojach powinny znajdować się co najmniej: jednoosobowe łóżka, pościel, koce, ręczniki, szafy ubraniowe, stolik, krzesła, oświetlenie górne, bezpośredni i łatwy dostęp do co najmniej jednego gniazdka elektrycznego, dostęp do internetu lub wi-fi,
b) podczas szkolenia wszyscy uczestnicy muszą być zakwaterowani w tym samym obiekcie,
c) miejsce zakwaterowania musi spełniać kryterium dostępności dla osób niepełnosprawnych,
d) śniadanie w formie standardowego szwedzkiego stołu: np. sałatki, jajecznica, parówki, pieczywo, masło, sery, wędliny, warzywa, płatki śniadaniowe, mleko, jogurty, napoje (herbata, kawa, mleko do kawy, cukier, cytryna, soki, woda mineralna gazowana i niegazowana),
e) obiekt powinien znajdować się w na terenie Suśca (część I) lub Krasnegostawu (część II),
f) Wykonawca zobowiązany jest zapewnić miejsca parkingowe według zgłoszonego zapotrzebowania.

2. Wyżywienie:
Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia (2 obiady, kolacja, serwis kawowy) dla 12 uczestników/czek (podczas każdego szkolenia), zgodnie z wymaganiami:
2.1. Wyżywienie:
a) obiad: zupa, drugie danie (ziemniaki/ryż/kasza – min. 200g, mięso/ryba – min. 100g, zestaw surówek – min. 100g) oraz napoje (minimum: kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, cukier, śmietanka, cytryna),
b) kolacja (standardowy szwedzki stół), w tym 1 danie na ciepło, przystawki, sałatki, pieczywo, masło, wędliny, sery, warzywa, napoje (herbata, kawa, śmietanka/mleko do kawy, cukier, cytryna, soki, woda mineralna gazowana i niegazowana),
c) w przypadku wcześniejszego zgłoszenia przez uczestników faktu bycia wegetarianinem, należy zapewnić odpowiednie menu wegetariańskie. Każdorazowo Zamawiający zgłosi Wykonawcy liczbę posiłków wegetariańskich,
d) Wykonawca uwzględni specjalne wymagania do diety (np.: bez glutenu, laktozy, dieta dla diabetyków itp.) przez Zamawiającego w przypadku szczególnego zapotrzebowania zgłoszonego przez uczestników szkolenia,
e) zapotrzebowanie będzie zgłoszone z odpowiednim wyprzedzeniem i potwierdzone na 2 dni przed szkoleniem,
f) w ciepłe wieczory kolacja może być podawana na dworze w formie grilla – decyzję podejmuje grupa rano, pierwszego dnia szkolenia,
g) Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków zgodnie z przepisami prawa
w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. 2015.594).

Dodatkowe informacje w załączeniu.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo
kody CPV 55100000, 55300000, 70220000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10341521 2024-03-29
godz. 10:00
Dolnośląskie Usługi cateringowe i organizacji imprez Część 1: Zadanie nr 1 – Usługi w zakresie organizacji imprez – organizacja konsultacji społecznych związanych z opracowaniem nowej Strateg...
10365945 2024-04-10
godz. 09:00
Pomorskie Najem części nieruchomości w lokalizacji Centrum Medyczne Smoluchowskiego, 80-214 Gdańsk, ul. Smoluchowskiego 18: 1. pomieszczeń w Budynku C (Oddział II - II Kondygnacja Budynku C) o ...
10406188 2024-04-10
godz. 11:00
Lubelskie Organizacja uroczystej kolacji
10406048 2024-04-15
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie przez Wykonawcę usługi społecznej tj. usługi organizacji wyjazdu w ramach programu Erasmus+, nr projektu 2023-1-PL01-KA121-SCH-000116791 Załącznik nr 1 do SWZ ZSCKR.0...
10423243 2024-04-18
godz. 11:00
Małopolskie Usługa restauracyjna podczas SELECT SPRING SEMINAR 2024 dla WEiP -DE-dzp.272-140/24 Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna podczas SELECT SPRING SEMINAR 2024, zgodnie z opisem ...
10431198 2024-04-18
godz. 23:59
Mazowieckie Usługa hotelowa, gastronomiczna oraz wynajmu obiektów sportowych podczas warsztatów sportowo-aktywizujących dla osób z niepełnosprawnościami: 1) w terminie: 21.04-05.05.2024 r., na te...
10425415 2024-04-19
godz. 11:00
Dolnośląskie Świadczenie usług cateringowych na podstawie umowy ramowej na potrzeby Ogrodów Doświadczeń Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach umowy ramowej na potr...
10427288 2024-04-19
godz. 16:00
Mazowieckie Zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 44 osób w pokojach jedno i dwuosobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 13 do 27.10.2024 r. w Wągrowcu (województwo wielkopolskie,...
10431512 2024-04-25
godz. 10:00
Podkarpackie Organizacja cyklu wizyt studyjnych. Przedmiotem zamówienia jest organizacja cyklu jedno lub dwudniowych wizyt studyjnych dla uczestników projektu: „ROWES – wzmocnienie sektora ES w su...
10452663 2024-04-25
godz. 10:00
Śląskie Przedmiot zamówienia obejmuje kompleksową organizację Akademii Internacjonalizacji – szkolenia w formie stacjonarnej skierowanego do przedsiębiorców sektora MŚP z województwa śląs...