Zlecenie 6772649 - Zapytanie ofertowe na zapewnienie usługi cateringowej oraz...

   
Zamówienie 6772649 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-05-17
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe na zapewnienie usługi cateringowej oraz serwisu kawowego podczas spotkania animacyjnego, warsztatów animacyjnyc
h grupy inicjatywnej, szkolenia „Spółdzielnia socjalna – jak to zrobić?” i doradztwa grupowego dla uczestników projektu w Rudniku

Fundacja Rozwoju Lubelszczyzny w Lublinie-Partner Wiodący realizująca w partnerstwie z Grupą Medialną ITM Sp. z o.o. w Lublinie projekt „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego 2014-2020, Oś Priorytetowa 11 Włączenie społeczne, Działanie 11.3 Ekonomia społeczna, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, zaprasza do przedstawienia oferty na zapewnienie usługi cateringowej oraz serwisu kawowego podczas spotkania animacyjnego, warsztatów animacyjnych grupy inicjatywnej, szkolenia „Spółdzielnia socjalna – jak to zrobić?” i doradztwa grupowego dla uczestników projektu w Rudniku. Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej oraz serwisu kawowego podczas spotkania animacyjnego, warsztatów animacyjnych grupy inicjatywnej, szkolenia „Spółdzielnia socjalna – jak to zrobić?” i doradztwa grupowego dla uczestników projektu w Rudniku, w ramach projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej oraz serwisu kawowego podczas spotkania animacyjnego, warsztatów animacyjnych grupy inicjatywnej, szkolenia „Spółdzielnia socjalna – jak to zrobić?” i doradztwa grupowego dla uczestników projektu w Rudniku, w ramach projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej w subregionie chełmsko-zamojskim”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020.

1. SPOTKANIE ANIMACYJNE
• usługa cateringowa - 1 grupa x 1 dzień x śr. 12 osób – łącznie 12 osobodni
• serwis kawowy - 1 grupa x 1 dzień x śr. 12 osób – łącznie 12 osobodni.
2. WARSZTATY ANIMACYJNE
• usługa cateringowa - 1 grupa x 1 dzień x śr. 12 osób – łącznie 12 osobodni
• serwis kawowy - 1 grupa x 1 dzień x śr. 12 osób – łącznie 12 osobodni
3. SZKOLENIE „SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA – JAK TO ZROBIĆ?”
• usługa cateringowa - 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób – łącznie 55 osobodni
• serwis kawowy - 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób – łącznie 55 osobodni.
4. DORADZTWO GRUPOWE
• usługa cateringowa - 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób – łącznie 55 osobodni
• serwis kawowy - 1 grupa x 5 dni x śr. 11 osób – łącznie 55 osobodni


Wymagania dotyczące usługi:
- Usługa cateringowa obejmuje przygotowanie i dostarczenie jednodaniowego ciepłego posiłku
- Ciepły posiłek powinien się składać z: porcji mięsa lub ryby o gramaturze nie mniejszej niż 100 g, dodatków (np. ziemniaki, ryż, kasza, makaron) o gramaturze nie mniejszej niż 200 g oraz surówki o gramaturze nie mniejszej niż 100 g (minimalna gramatura 1 porcji wynosi 400 g).
- Dostawca/Wykonawca przygotuje i dostarczy posiłki wegetariańskie, w przypadku zgłoszenia takiego zapotrzebowania przez uczestników/uczestniczki. Posiłek wegetariański powinien się składać z porcji jarskiej o gramaturze nie mniejszej niż 300 g oraz surówki o gramaturze nie mniejszej niż 100 g (minimalna gramatura 1 porcji wynosi 400 g).
- Ciepły posiłek musi być wyporcjowany dla każdego uczestnika/uczestniczki i podany na ciepło, w pojemniku termoizolacyjnym, z kompletem sztućców jednorazowych i serwetkami.
- Serwis kawowy dostępny w godzinach trwania spotkania animacyjnego/ warsztatów animacyjnych/ szkolenia/ doradztwa grupowego, na bieżąco uzupełniany w razie potrzeby, obejmujący minimum: woda mineralna (gazowana i niegazowana), świeżo parzona herbata (różne rodzaje), kawa (rozpuszczalna i mielona), cukier, cytryna w plastrach, śmietanka do kawy w postaci płynnej lub mleko, ciastka kruche min. 3 rodzaje lub ciasto pieczone.
- Przygotowywane przez Dostawcę/Wykonawcę potrawy z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych.
- W przypadku produktów przetworzonych, takich jak kawa, herbata, ciastka kruche, woda, cukier, mleko, itp. Dostawca/Wykonawca zobowiązuje się, że będą one posiadać datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usług.
- Dostawca/Wykonawca zapewni należytą jakość i przydatność do spożycia dostarczonego wyżywienia zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami.
- Dostawca/Wykonawca dostarczy posiłki na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 15 min. przed planowanym rozpoczęciem spotkania/ warsztatów/ szkolenia/ doradztwa grupowego oraz 5 min. przed rozpoczęciem przerwy obiadowej.
- W cenie usługi zawiera się koszt transportu, naczyń (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) oraz odbiór zużytych naczyń po zakończeniu spotkania animacyjnego/ warsztatów animacyjnych/ szkolenia/ doradztwa grupowego.

Dodatkowe informacje w załączniku.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55511000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10396621 2024-04-08
godz. 23:59
Wielkopolskie ROPS.XII.2205.4.2024 Szacowanie wartości usługi cateringu w subregionie pilskim PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Świadczenie usług cateringowych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usł...
10393355 2024-04-10
godz. 09:00
Śląskie Usługa przygotowywania posiłków Szpitala Kolejowego w Wilkowicach-Bystrej - powtórka 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania posiłków na rzecz pacjentów Szpitala Kole...
10407272 2024-04-12
godz. 00:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi kompleksowej tj. usług cateringowych wraz z wynajmem sal szkoleniowych oraz świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji form wsparcia dla uczestników pro...
10366701 2024-04-12
godz. 09:00
Małopolskie PRZYZNANIE WYŁĄCZNOŚCI OBSŁUGI GASTRONOMICZNEJ - CATERING ORAZ KOMPLEKSOWEJ OBSŁUGI ROZRYWKOWO -REKREACYJNEJ NA IMPREZIE DNI CHEŁMKA 2024
10472452 2024-04-24
godz. 12:00
Mazowieckie Przygotowanie cateringu na potrzeby szkolenia organizowanego przez Wydział Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego w Warszawie w zakresie przygotowan...
10478477 2024-04-26
godz. 12:00
Wielkopolskie Usługa wyżywienia grupy maksymalnie 25 osobowej uczestników Letniej Szkoły Języka i Kultury Polskiej UAM oraz grupy maksymalnie 50 osobowej uczestników Letniego Kursu Języka i Kultury...
10476817 2024-04-30
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej w trakcie WEZUT 2024 dla Wydziału Zarządzania Politechniki Warszawskiej Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla 50 osób realizowana w dniac...
10480615 2024-04-30
godz. 13:00
Podkarpackie Świadczenie usługi restauracyjnej (cateringowej) -przerwy kawowej oraz obiadokolacji dla uczestników konferencji naukowej realizowanej w ramach projektu pt. „Etos nauczyciela. Rozmowy o...
10484744 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Organizacja cateringu podczas spotkania networkingowego po konferencji SCR2024 w dn. 23/05/2024 dla CTK -DE-dzp.272-175/24 Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna spotkania net...
10482214 2024-05-06
godz. 10:00
Śląskie Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pn.: Przygotowanie oraz dostarczanie cało...