Zlecenie 7395787 - ZAPYTANIE OFERTOWE na usługi wynajmu sali szkoleniowej w...

   
Zamówienie 7395787 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-03-20
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE na usługi wynajmu sali szkoleniowej w wyposażeniem, zapewnienia wyżywienia i noclegów dla uczestników szkoleń o
raz trenerów organizowanych w ramach projektu „Bliżej dostępności” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój Nr zamówienia: U2/2020/BD/TUS

Przedmiotem zamówienia jest usługa wynajęcia sali szkoleniowej z niezbędnym wyposażeniem technicznym, organizacji cateringu (obejmującego przerwy kawowe, obiad i kolację) oraz zapewnienie noclegów ze śniadaniem dla uczestników szkolenia przeprowadzanych w ramach projektu „Bliżej dostępności”.

3.1. Usługa wynajmu sali szkoleniowej
- Wielkość i dostępność sali: powierzchnia – dostosowana do swobodnego rozmieszczenia 16 osobowej grupy uczestników szkolenia i 2 trenerów (w tym jeden trener to osoba niepełnosprawna). Dostępna przez 2 dni szkoleniowe (21 godz. – na czas trwania szkolenia i przygotowania do zajęć) dla każdej z 2 grup. Konieczność zapewnienia dwóch sal szkoleniowych w tym samym terminie (szkolenia mogą się nakładać).
- Standard sali: sala powinna spełniać wszystkie wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniom, w których organizowane są warsztaty, powinna mieć bezpośredni dostęp do światła dziennego, powinna być posprzątana. Sala powinna być dostępna dla osób z niepełnosprawnościami.
- Wyposażenie sali: projektor multimedialny głośniczki, ekran do projektora, internet (wifi), flipchart wraz z papierem i flamastrami, miejsca do siedzenia dla min. 16 uczestników szkolenia oraz 2 trenerów ustawione w okrąg. Zapewnienie wieszaków na odzież wierzchnią oraz dostęp do dostosowanej do potrzeb osób z niepełnosprawnościami toalety.
- Zapewnienie osoby z obsługi do bieżącego rozwiązywania ewentualnych problemów technicznych w trakcie warsztatów.

3.2. Usługa cateringu
- Przerwa kawowa – całodniowa lub uzupełniana w trakcie warsztatu: kawa, herbata, woda gazowana, niegazowana, mleko/śmietanka do kawy, cytryna, cukier, drobne słone i słodkie przekąski typu (paluszki, kruche ciasteczka, owoce), itp. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na przyjazd uczestników warsztatu, nie później niż pół godziny przed rozpoczęciem warsztatu. Zorganizowana w miejscu zapewniającym swobodny dostęp dla uczestników, w tym również uczestników z niepełnosprawnościami. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na każdy dzień szkolenia.
- Obiad (w pierwszym i drugim dniu szkolenia): zupa, drugie danie, woda, z możliwością wyboru dania wegetariańskiego lub innej diety. Zapotrzebowanie na dania będzie zgłoszone z odpowiednim wyprzedzeniem i potwierdzone na 3 dni przed warsztatem.
- Kolacja (w pierwszym dniu szkolenia): kolacja na ciepło lub zimno w formie bufetu szwedzkiego lub serwowana. Do wszystkich posiłków napoje zimne lub ciepłe do wyboru.
Nie dopuszcza się podania plastikowych i papierowych naczyń i sztućców!

3.3. Usługa noclegowa
- Usługa będzie polegała na zapewnieniu noclegów wraz ze śniadaniami dla uczestników szkoleń i trenerów według zgłoszonego zapotrzebowania, o którym Zamawiający będzie informował najpóźniej na 3 dni przed terminem danego szkolenia (szacowana liczba uczestników szkolenia korzystających z noclegów 10-16 osób/szkolenie (1 noc/2 noce) plus 2 trenerów (2 noclegi).
- Usługa obejmuje zapewnienie zakwaterowania (ze śniadaniem) uczestnikom warsztatu po pierwszym dniu warsztatu, w pokojach 2-osobowych lub 1-osobowych (w zależności od potrzeb zgłoszonych przez Zamawiającego najpóźniej na 3 dni przed terminem danego warsztatu) o standardzie nie mniejszym niż 2** ale też nie większym niż 3***, pokoje wyposażone w łazienkę, toaletę, z dostępem do Internetu i TV.
- Wykonawca zobowiązuje się do uwzględniania niepełnosprawności kwaterowanych gości (w tym osób poruszających się na wózkach) przy doborze pokoi.
- Noclegi dla uczestników szkoleń zapewnione zostaną w tym samym obiekcie, co sala szkoleniowa.

3.4. Dodatkowe wymagania
- Dostosowanie wszystkich powierzchni użytkowych, niezbędnych do realizacji zamówienia, do potrzeb osób z niepełnosprawnościami, w tym poruszających się na wózku oraz osób niedowidzących i niewidomych (obiekt, zaplecze socjalne, w tym toalety, sale szkoleniowe, sale konsumpcyjne, min. 2 pokoje gościnne). Oferent wyraża zgodę na audyt obiektu pod kątem dostosowania dla osób z niepełnosprawnościami.
- Na trzy dni przed terminem szkolenia Zamawiający przekaże Wykonawcy program, na podstawie którego określone zostaną godziny posiłków, liczba uczestników, liczba osób korzystających z noclegów wraz ze strukturą pokoi (1 lub 2 osobowe) oraz pozostałe kwestie organizacyjne.
- Rozliczenia związane z realizacją niniejszego zamówienia będą prowadzone w polskich złotych (PLN).
- Płatność zostanie dokonana w terminie do 21 dni od daty otrzymania prawidłowo wystawionej zbiorczej faktury za każdy miesiąc wykonanej usługi.
- Podstawą do zapłaty za usługę będzie prawidłowo wystawiona faktura z wyodrębnionymi pozycjami zgodną ze specyfikacją zapytania.

Uwaga:
Wykonawca zaakceptuje klauzulę, że otrzyma zapłatę za rzeczywiście zrealizowaną usługę. W przypadku gdy uczestnik szkolenia nie dojedzie lub przerwie zajęcia, Wykonawcy będzie przysługiwała częściowa zapłata w wysokości proporcjonalnej do faktycznie wykorzystanych noclegów, posiłków i przerw kawowych. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wykonanie usługi wynajmu sali szkoleniowej z niezbędnym wyposażeniem technicznym, organizacji cateringu (obejmującego przerwy kawowe, obiad i kolację) oraz zapewnienie noclegów ze śniadaniem dla uczestników szkolenia i prowadzących, przeprowadzanych w ramach projektu „Bliżej dostępności”. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi wynajmu sali szkoleniowej z niezbędnym wyposażeniem technicznym, organizacji cateringu (obejmującego przerwy kawowe, obiad i kolację) oraz zapewnienie noclegów ze śniadaniem dla uczestników szkolenia i prowadzących, przeprowadzanych w ramach projektu „Bliżej dostępności”.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55110000, 55120000, 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10376187 2024-04-16
godz. 11:00
Małopolskie Najem powierzchni użytkowej przeznaczonej na 1 automat do gorących napojów oraz 1 automat do zimnych napojów i artykułów długoterminowych w Szpitalu Uniwersyteckim w Krakowie przy ul....
10407378 2024-04-16
godz. 12:00
Kujawsko-Pomorskie Zapewnienie wyżywienia w przerwie zajęć Powstaje w kontekście projektu FEWM.06.04-IZ.00-0005/23 - "Fachowcy z Działdowa"
10433504 2024-04-17
godz. 12:00
Lubelskie usługa wynajmu sali konferencyjnej na terenie miasta Janów Lubelski lub maksymalnie 15 kilometrów od granic miasta, w dniu 25.04.2024 roku, w godz. 9.30-15.30 na potrzeby Wojewódzkiego F...
10417858 2024-04-19
godz. 10:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na organizacji 5-ciu stacjonarnych, dwudniowych konferencji upowszechniających zestawy edukacyjne dla pracowników systemu oświaty. WA-...
10405426 2024-04-22
godz. 10:00
Wielkopolskie Wyłączność sprzedaży piwa oraz kompleksowe prowadzenie i obsługę punktów handlowych: gastronomii, zabawek, balonów, odzieży itp. podczas imprez z okazji Dni Wronek w dniach 21 - 22...
10432700 2024-04-22
godz. 15:00
Mazowieckie Zorganizowanie oraz przeprowadzenie Turnieju Debat Ekologiczno-Klimatycznych
10458300 2024-04-26
godz. 09:00
Lubuskie Zorganizowanie i przeprowadzenie warsztatów dla uczestników polsko-niemieckiego projektu pn. Zaufanie dzięki językowi dofinansowanego z Programu Współpracy INTERREG VI A BB-PL 2021-202...
10414600 2024-04-29
godz. 10:00
Mazowieckie Zapewnienie organizacji Konferencji na potrzeby Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej 1. W ramach realizacji przedmiotu zamówienia - kompleksowej organizacji konferencji - Wykonawca...
10478234 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 55 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 09.10.2024 do 17.10.2024 r. w Krynicy-Zdrój, województwo małop...
10478363 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 45 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 16.08.2024 do 19.08.2024 r. w Szklarskiej Porębie, województwo ...