Zlecenie 7512289 - Zapytanie ofertowe na świadczenie usług cateringowych w...

   
Zamówienie 7512289 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-06-02
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe na świadczenie usług cateringowych w żłobku nr 1 w Gdańsku przy ul. Matuszewskiego 2 w ramach projektu „Pozytyw
ny Żłobek w Gdańsku - Piecki - Migowo”

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na rzecz Zamawiającego obejmujących przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla nie więcej niż 80 dzieci w wieku do lat 3, uczęszczających do żłobka zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul. Matuszewskiego 2 (dawna Kruczkowskiego 2) w ramach realizacji projektu pt. „Pozytywny żłobek w Gdańsku – Piecki - Migowo”, projekt nr RPPM.05.03.00-22-0005/18 w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014 – 2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Cel zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na rzecz Zamawiającego obejmujących przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla nie więcej niż 80 dzieci w wieku do lat 3, uczęszczających do żłobka zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul. Matuszewskiego 2 (dawna Kruczkowskiego 2) w ramach realizacji projektu pt. „Pozytywny żłobek w Gdańsku – Piecki - Migowo”, projekt nr RPPM.05.03.00-22-0005/18 w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014 – 2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Przedmiot zamówienia Szczegółowy zakres usług:
I. Przedmiot zamówienia obejmuje realizację usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu
i dostarczeniu do wskazanej sali w żłobku posiłków wraz z napojami łącznie dla nie więcej niż 80 dzieci dziennie, w dni robocze, tj. od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem okresu przerw świątecznych i dni ustawo wolnych.
II. Posiłki obejmują:
- śniadanie i drugie śniadanie (dostarczane do godz. 8.00)
- dwudaniowy obiad i podwieczorek (dostarczane do godz. 11.30)
Dopuszczalne temperatury posiłków:
a. Zupy min. 75 st. C
b. Dania ciepłe min. 63 st. C
c. Potrawy zimne poniżej 10 st. C
d. Napoje gorące min. 80 st. C
e. Napoje zimne od 0 do 14 st. C
III. Posiłki zostaną przygotowane z uwzględnieniem:
a) Wieku dzieci – dla dzieci poniżej 1 roku życia dostarczanie mieszanek mlecznych oraz posiłków odpowiednio rozdrobnionych, zmiksowanych.
b) Diet (dieta bezglutenowa, dieta dla dzieci z alergiami pokarmowymi).
Dostarczanie posiłków uwzględniających diety w pojemnikach oznaczonych rodzajem diet.
Podwieczorek nie powinien zawierać słodyczy.
IV. Zapotrzebowanie na określoną liczbę posiłków będzie zgłaszane do Wykonawcy mailowo do godziny 14.00 w dniu poprzedzającym dostarczenie cateringu.
V. Ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić ilość posiłków zgodną z zapotrzebowaniem złożonym na dany dzień. Zamawiający zapłaci Wykonawcy wyłącznie za posiłki rzeczywiście wydane zgodnie ze zgłoszonym zapotrzebowaniem.
W przypadku zmiany liczby posiłków, Wykonawca będzie zobowiązany do uwzględnienia zgłaszanych potrzeb, mających wpływ na zwiększenie, jak i zmniejszenie liczby posiłków.
VI. Zamawiający dopuszcza możliwość odwołania cateringu na dany dzień.

Do obowiązków Wykonawcy należy:
I. Przygotowywanie posiłków, przechowywanie i dostarczanie zgodnie z obowiązującymi normami
i przepisami prawa. Wykonawca będzie przygotowywał, przechowywał i dostarczał posiłki zgodnie z zasadami określonymi w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z poźń. zm.) oraz będzie spełniał wymogi żywienia zalecane przez Instytut Matki i Dziecka oraz zgodnie z obowiązującymi normami żywieniowymi wg Instytutu Żywienia i Żywności.
II. Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno – epidemiologiczne. Oferent przed zawarciem umowy dostarczy zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci.
III. Dostarczanie do wskazanego pomieszczenia przygotowanych posiłków dwa razy dziennie
w termosach, pojemnikach hermetycznych, w pudełkach do przewożenia żywności własnym transportem (samochód spełniający wymogi sanitarno-techniczne do przewozu żywności)
IV. Zamawiający zapewni naczynia i sztućce.
V. Dostarczenie (w poniedziałek rano każdego tygodnia) tygodniowego jadłospisu (w formie wydrukowanej- bezpośrednio do placówki oraz elektronicznie na adres mailowy żłobka).
VI. Wykonawca ponosi koszty załadunku i rozładunku wszystkich dostaw posiłków.
VII. Posiłki będą wydawane dzieciom przez pracowników/opiekunów żłobka.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10342572 2024-03-29
godz. 09:30
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Szkoły Biznesu Politechniki Warszawskiej. ZP/01/2024
10343075 2024-03-29
godz. 10:00
Podkarpackie Usługa organizacji ogólnopolskiej konferencji inaugurującej działalność BCU w ramach projektu pn. „Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa” - na zasa...
10342697 2024-04-03
godz. 09:00
Śląskie KZP/9/III/2024 „Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla uchodźców z Ukrainy w okresie kwiecień 2024 r. - wrzesień 2024 r.”
10345472 2024-04-03
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, zapraszam do wzięcia udziału w postępowaniu na wyłonienie dostawcy posiłków profilaktycznych dla pracowników Terminala Paliw w Sokółce. Wszystkie wymagania są op...
10376679 2024-04-05
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług gastronomicznych oraz cateringowych na terenie Ośrodka w Rucianem – Nidzie wraz z prawem opcji Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych oraz ...
10364813 2024-04-08
godz. 10:30
Dolnośląskie Świadczenie usług całodobowego żywienia pacjentów SPZOZ MSWiA we Wrocławiu w formie cateringu w okresie 24 miesięcy Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całod...
10400385 2024-04-12
godz. 23:59
Dolnośląskie Postępowanie o udzielenie zamówienia jest podzielone na trzy części Oferent może złożyć ofertę na I część i/lub II część i/lub III część Załącznikiem do niniejszego Ogło...
10442866 2024-04-22
godz. 12:00
Podlaskie „Usługa wyżywienia podopiecznych Regionalnej Placówki Opiekuńczo-Terapeutycznej w Ignatkach- Osiedle w okresie od dnia 1 maja 2024 r. do dnia 31 grudnia 2024 r. ” Przedmiotem zamów...
10439051 2024-04-24
godz. 10:00
Podkarpackie POSIŁKI DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU „PORA NA DOM SENIORA” Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostawa posiłków w formie zestawów (śniadanie i obiad dwudaniowy z kompotem) ...
10428691 2024-05-16
godz. 10:00
Śląskie Zadanie: Catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywie...