Zlecenie 7274727 - ZAPYTANIE OFERTOWE dotyczące zamówienia usługi...

   
Zamówienie 7274727 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE dotyczące zamówienia usługi obejmującej catering podczas spotkań

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usł
ugi cateringowej podczas 10 spotkań ekspertów i praktyków w 3 miastach w Warszawie, Gdańsku oraz Wrocławiu w terminie do 31.12.2020. Grupa liczy średnio 10 uczestników. Cel zamówienia Celem jest świadczenie usługi cateringowej podczas 10 spotkań ekspertów i praktyków w 3 miastach w Warszawie, Gdańsku oraz Wrocławiu. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas 10 spotkań ekspertów i praktyków w 3 miastach w Warszawie, Gdańsku oraz Wrocławiu w terminie do 31.12.2020. Grupa liczy średnio 10 uczestników.

Planowane terminy i miejsce spotkań:
Warszawa- Al. Wyzwolenia 3/5 (okolice Placu Zbawiciela)
21 luty 2020
13 marca 2020
22 maja 2020
23 października 2020

Gdańsk – ul. Srebrniki 9 (Gdańsk Wrzeszcz)
27 marca 2020
22 czerwca 2020
22.listopada 2020

Wrocław- ul. Cybulskiego 35 (Wrocław Nadodrze)
24 kwietnia 2020
25 września 2020
18 grudnia 2020


Informacje nt. ostatecznego harmonogramu, dokładnej liczby uczestników oraz konkretnego miejsca spotkań będą na bieżąco przekazywane Wykonawcy. Spotkania odbywają się od poniedziałku do piątku, ewentualnie w weekendy, w godzinach 09:00 – 18.00 (z uwzględnieniem przerw kawowych
i obiadowej) lub innych, uzgodnionych uprzednio z uczestnikami projektu.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany wstępnie zaplanowanych terminów oraz adresu spotkań w zależności od harmonogramu realizacji projektu.
Usługa będzie świadczone od dnia podpisania umowy do dnia 31 grudnia 2020 roku.

3. Opis realizacji przedmiotu zamówienia.
1) Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (rozłożenie na stołach) do wskazanej sali szkoleniowej dla uczestników szkolenia,
z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.
2) Oferent, podczas każdego spotkania, zapewnia pełnowartościowy posiłek w formie przynajmniej drugiego dania obiadowego (w przypadku zapotrzebowania tj. dieta, wegetarianizm itp. - dania będą indywidualnie odpowiadać potrzebom zgłaszanym przez uczestników). Drugie danie powinno uwzględniać następującą gramaturę:
a) mięso/ryba/danie wegetariańskie – minimum 130g; warzywa/surówka 140g; dodatki skrobiowe 130g.
3) Oferent, podczas każdego spotkania, zapewnia ciągły serwis kawowy (w godz. trwania spotkania albo zgodnie z ustalonym harmonogramem) obejmujący: kawę, herbatę, cukier, mleko, woda, ciastka (lub ciastka zamiennie z owocami).
4) Oferent zapewnia dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji spotkań wskazane przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty.
5) Oferent zapewnienia własne naczynia (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) zgodnie z wymaganiami menu. Zamawiający dopuszcza możliwość użycia naczyń i sztućców plastikowych, odpowiednich do serwowanych dań/napojów.

Usługa cateringowa musi odbywać się z poszanowaniem środowiska naturalnego.

Ponadto składając ofertę Wykonawca zobowiązuje się do:
1) świadczenia usługi cateringowej z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych;
2) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane
w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, owoce powinny być czyste
i dojrzałe;
3) przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant;
4) ustalania z Zamawiającym menu na poszczególne dni szkoleniowe w terminie min. 2 dni przed planowanym szkoleniem;
5) uwzględniania w ramach menu posiłku specjalnego np. bezglutenowego/wegetariańskiego
w sytuacji udziału w spotkaniu osób o szczególnych potrzebach; Zamawiający poinformuje Wykonawcę o takiej sytuacji w terminie min. 2 dni przed planowanym spotkaniem;
6) zapewnienia obsługi kelnerskiej, rozumianej jako działanie osoby lub osób, odpowiedzialnych za rozmieszczenie potraw oraz sprzątanie w trakcie i po zakończeniu zajęć.
7) dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego o godzinie ustalonej
z Zamawiającym;
8) zapewnienia odpowiednich urządzeń grzewczych w tym przedłużaczy, kabli niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi;
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Dolnośląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10343075 2024-03-29
godz. 10:00
Podkarpackie Usługa organizacji ogólnopolskiej konferencji inaugurującej działalność BCU w ramach projektu pn. „Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa” - na zasa...
10345472 2024-04-03
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, zapraszam do wzięcia udziału w postępowaniu na wyłonienie dostawcy posiłków profilaktycznych dla pracowników Terminala Paliw w Sokółce. Wszystkie wymagania są op...
10379651 2024-04-08
godz. 10:00
Lubuskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Gospodarki i Rozwoju Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 202...
10366205 2024-04-08
godz. 10:00
Małopolskie 1) Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn.: Świadczenie usług mających na celu przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków do Zespołu Placówek Oświatowych w Lipniku.2) Szczegół...
10365836 2024-04-09
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa przygotowania i dostarczania posiłków 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla policjantów biorących udział w zabezpieczeniach porzą...
10406567 2024-04-16
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim. Szczegółowy opis oraz ...
10415660 2024-04-17
godz. 10:00
Podkarpackie Usługa zakwaterowania wraz z wyżywieniem kadry i studentów kierunku Ratownictwo Medyczne-studia stacjonarne podczas realizacji zajęć sprawnościowych z elementami ratownictwa specjalist...
10428887 2024-04-19
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu oraz Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym SPZZOZ w Przysusze (w systemie cateringowym) Przedmiot...
10432831 2024-04-22
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10416212 2024-05-08
godz. 08:30
Łódzkie Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia mieszkańców CRO DPS w Łodzi, ul. Przybyszewskiego 255/267. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załą...