Zlecenie 7274727 - ZAPYTANIE OFERTOWE dotyczące zamówienia usługi...
(zakończone) | Zamówienie 7274727|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-13 |
przedmiot zlecenia | ZAPYTANIE OFERTOWE dotyczące zamówienia usługi obejmującej catering podczas spotkań Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usł ugi cateringowej podczas 10 spotkań ekspertów i praktyków w 3 miastach w Warszawie, Gdańsku oraz Wrocławiu w terminie do 31.12.2020. Grupa liczy średnio 10 uczestników. Cel zamówienia Celem jest świadczenie usługi cateringowej podczas 10 spotkań ekspertów i praktyków w 3 miastach w Warszawie, Gdańsku oraz Wrocławiu. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas 10 spotkań ekspertów i praktyków w 3 miastach w Warszawie, Gdańsku oraz Wrocławiu w terminie do 31.12.2020. Grupa liczy średnio 10 uczestników. Planowane terminy i miejsce spotkań: Warszawa- Al. Wyzwolenia 3/5 (okolice Placu Zbawiciela) 21 luty 2020 13 marca 2020 22 maja 2020 23 października 2020 Gdańsk – ul. Srebrniki 9 (Gdańsk Wrzeszcz) 27 marca 2020 22 czerwca 2020 22.listopada 2020 Wrocław- ul. Cybulskiego 35 (Wrocław Nadodrze) 24 kwietnia 2020 25 września 2020 18 grudnia 2020 Informacje nt. ostatecznego harmonogramu, dokładnej liczby uczestników oraz konkretnego miejsca spotkań będą na bieżąco przekazywane Wykonawcy. Spotkania odbywają się od poniedziałku do piątku, ewentualnie w weekendy, w godzinach 09:00 – 18.00 (z uwzględnieniem przerw kawowych i obiadowej) lub innych, uzgodnionych uprzednio z uczestnikami projektu. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany wstępnie zaplanowanych terminów oraz adresu spotkań w zależności od harmonogramu realizacji projektu. Usługa będzie świadczone od dnia podpisania umowy do dnia 31 grudnia 2020 roku. 3. Opis realizacji przedmiotu zamówienia. 1) Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (rozłożenie na stołach) do wskazanej sali szkoleniowej dla uczestników szkolenia, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. 2) Oferent, podczas każdego spotkania, zapewnia pełnowartościowy posiłek w formie przynajmniej drugiego dania obiadowego (w przypadku zapotrzebowania tj. dieta, wegetarianizm itp. - dania będą indywidualnie odpowiadać potrzebom zgłaszanym przez uczestników). Drugie danie powinno uwzględniać następującą gramaturę: a) mięso/ryba/danie wegetariańskie – minimum 130g; warzywa/surówka 140g; dodatki skrobiowe 130g. 3) Oferent, podczas każdego spotkania, zapewnia ciągły serwis kawowy (w godz. trwania spotkania albo zgodnie z ustalonym harmonogramem) obejmujący: kawę, herbatę, cukier, mleko, woda, ciastka (lub ciastka zamiennie z owocami). 4) Oferent zapewnia dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji spotkań wskazane przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty. 5) Oferent zapewnienia własne naczynia (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) zgodnie z wymaganiami menu. Zamawiający dopuszcza możliwość użycia naczyń i sztućców plastikowych, odpowiednich do serwowanych dań/napojów. Usługa cateringowa musi odbywać się z poszanowaniem środowiska naturalnego. Ponadto składając ofertę Wykonawca zobowiązuje się do: 1) świadczenia usługi cateringowej z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych; 2) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, owoce powinny być czyste i dojrzałe; 3) przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant; 4) ustalania z Zamawiającym menu na poszczególne dni szkoleniowe w terminie min. 2 dni przed planowanym szkoleniem; 5) uwzględniania w ramach menu posiłku specjalnego np. bezglutenowego/wegetariańskiego w sytuacji udziału w spotkaniu osób o szczególnych potrzebach; Zamawiający poinformuje Wykonawcę o takiej sytuacji w terminie min. 2 dni przed planowanym spotkaniem; 6) zapewnienia obsługi kelnerskiej, rozumianej jako działanie osoby lub osób, odpowiedzialnych za rozmieszczenie potraw oraz sprzątanie w trakcie i po zakończeniu zajęć. 7) dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego o godzinie ustalonej z Zamawiającym; 8) zapewnienia odpowiednich urządzeń grzewczych w tym przedłużaczy, kabli niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi; |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55321000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Dolnośląskie |