Zlecenie 7580208 - Zapytanie ofertowe dotyczące wyboru Wykonawcy...
(zakończone) | Zamówienie 7580208|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-07-09 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe dotyczące wyboru Wykonawcy świadczącego usługę cateringową na szkolenie Kucharz w ramach projektu "Profesjonaln e kadry Lubelszczyzny" nr projektu RPLU.11.01.00-06-0107/17 Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie cateringu (przerwy kawowe i obiad, maksymalnie 585 osobodni) dla uczestników 1 grupy szkoleniowej (13-osób) projektu „Profesjonalne Kadry Lubelszczyzny”. Catering ma być dostarczony na miejsce realizacji zajęć w ramach szkolenia „Kucharz”, w okresie lipiec-sierpień 2020 r., w miejscowości Świdnik, Łęczna lub Piaski. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór Wykonawcy świadczącego usługę cateringu na szkolenie „Kucharz” w ramach projektu „Profesjonalne Kadry Lubelszczyzny”, nr RPLU.11.01.00-06-0107/17. Przedmiot zamówienia 1. Planowana łączna wielkość zamówienia: maksymalnie 585 osobodni (45 dni szkoleniowych po maksymalnie 13 uczestników projektu) tj. maksymalnie 585 zestawów obiadowych. Uczestnikami/czkami projektu są osoby pozostające bez zatrudnienia, zamieszkujące miasto Świdnik, Łęczna, Piaski, wykluczone lub zagrożone wykluczeniem społecznym (w tym ubóstwem) w szczególności osoby: bezrobotne w tym zarejestrowane w Urzędzie Pracy, o niskich kwalifikacjach, niepełnosprawne. 2. Szczegółowe wymagania dotyczące zestawów obiadowych: • zestaw obiadowy składa się z dwóch ciepłych dań oraz deseru, tj.: 1 danie: zupa; 2 danie: mięsne lub bezmięsne, składające się z: produktu białkowego (mięsnego/bezmięsnego) w zależności od zestawu; dodatku w postaci: ziemniaków, kaszy, ryżu lub makaronu; dodatku warzywnego w postaci: surówki lub gotowanych warzyw; wody lub kompotu, lub soku; • deser składa się z kawy, herbaty, wody mineralnej (gazowanej i niegazowanej), ciastek (min 2 rodzaje), cukru, śmietanki, cytryny – w ilości dostosowanej do liczby uczestników szkolenia, z tym zastrzeżeniem, że deser będzie serwowany w dwóch turach, pomiędzy zajęciami. Gramatura zestawów obiadowych powinna być nie mniejsza niż zwyczajowo oferowana na rynku, dla tego typu usługi cateringowej. Wykonawca przedstawiając Zamawiającemu menu obiadu (jadłospis) na dany dzień, określi gramaturę każdego elementu obiadu. 3. W przypadku wystąpienia diet specjalistycznych, informacje o ich rodzajach występujących w danym dniu szkoleniowym, Zamawiający przekaże Wykonawcy wraz z harmonogramem zająć (w celu przygotowania jadłospisu). W przypadku pojawienia się diet specjalistycznych w trakcie realizacji zamówienia, Wykonawca jest zobowiązany do ich uwzględnienia bez dodatkowego wynagrodzenia. 4. W przypadku zgłoszenia przez uczestnika projektu konieczności zastosowania specjalistycznej diety wynikającej z zaleceń medycznych lub uwarunkowań kulturowych, lub wyznaniowych, Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia i wydania uczestnikowi projektu zestawów obiadowych dla tej diety, bez dodatkowego wynagrodzenia. 5. Wykonawca w ramach realizacji zamówienia ma obowiązek zapewnić: • przygotowanie stołów (stoły zapewnia Zamawiający): obrusy, dekoracje, ekspozycja menu; • posprzątania po każdym dniu dostawy; • własne naczynia: termosy/podgrzewacze, filiżanki, spodeczki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp. - zgodnie z menu w danym dniu dostawy. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |