Zlecenie 7580208 - Zapytanie ofertowe dotyczące wyboru Wykonawcy...

   
Zamówienie 7580208 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-07-09
przedmiot zlecenia
Zapytanie ofertowe dotyczące wyboru Wykonawcy świadczącego usługę cateringową na szkolenie Kucharz w ramach projektu "Profesjonaln
e kadry Lubelszczyzny" nr projektu RPLU.11.01.00-06-0107/17

Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie cateringu (przerwy kawowe i obiad, maksymalnie 585 osobodni) dla uczestników 1 grupy szkoleniowej (13-osób) projektu „Profesjonalne Kadry Lubelszczyzny”. Catering ma być dostarczony na miejsce realizacji zajęć w ramach szkolenia „Kucharz”, w okresie lipiec-sierpień 2020 r., w miejscowości Świdnik, Łęczna lub Piaski. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór Wykonawcy świadczącego usługę cateringu na szkolenie „Kucharz” w ramach projektu „Profesjonalne Kadry Lubelszczyzny”, nr RPLU.11.01.00-06-0107/17. Przedmiot zamówienia 1. Planowana łączna wielkość zamówienia: maksymalnie 585 osobodni (45 dni szkoleniowych po maksymalnie 13 uczestników projektu) tj. maksymalnie 585 zestawów obiadowych. Uczestnikami/czkami projektu są osoby pozostające bez zatrudnienia, zamieszkujące miasto Świdnik, Łęczna, Piaski, wykluczone lub zagrożone wykluczeniem społecznym (w tym ubóstwem) w szczególności osoby: bezrobotne w tym zarejestrowane w Urzędzie Pracy, o niskich kwalifikacjach, niepełnosprawne.
2. Szczegółowe wymagania dotyczące zestawów obiadowych:
• zestaw obiadowy składa się z dwóch ciepłych dań oraz deseru, tj.: 1 danie: zupa; 2 danie: mięsne lub bezmięsne, składające się z: produktu białkowego (mięsnego/bezmięsnego) w zależności od zestawu; dodatku w postaci: ziemniaków, kaszy, ryżu lub makaronu; dodatku warzywnego w postaci: surówki lub gotowanych warzyw; wody lub kompotu, lub soku;
• deser składa się z kawy, herbaty, wody mineralnej (gazowanej i niegazowanej), ciastek (min 2 rodzaje), cukru, śmietanki, cytryny – w ilości dostosowanej do liczby uczestników szkolenia, z tym zastrzeżeniem, że deser będzie serwowany w dwóch turach, pomiędzy zajęciami.
Gramatura zestawów obiadowych powinna być nie mniejsza niż zwyczajowo oferowana na rynku, dla tego typu usługi cateringowej. Wykonawca przedstawiając Zamawiającemu menu obiadu (jadłospis) na dany dzień, określi gramaturę każdego elementu obiadu.
3. W przypadku wystąpienia diet specjalistycznych, informacje o ich rodzajach występujących w danym dniu szkoleniowym, Zamawiający przekaże Wykonawcy wraz z harmonogramem zająć (w celu przygotowania jadłospisu). W przypadku pojawienia się diet specjalistycznych w trakcie realizacji zamówienia, Wykonawca jest zobowiązany do ich uwzględnienia bez dodatkowego wynagrodzenia.
4. W przypadku zgłoszenia przez uczestnika projektu konieczności zastosowania specjalistycznej diety wynikającej z zaleceń medycznych lub uwarunkowań kulturowych, lub wyznaniowych, Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia i wydania uczestnikowi projektu zestawów obiadowych dla tej diety, bez dodatkowego wynagrodzenia.
5. Wykonawca w ramach realizacji zamówienia ma obowiązek zapewnić:
• przygotowanie stołów (stoły zapewnia Zamawiający): obrusy, dekoracje, ekspozycja menu;
• posprzątania po każdym dniu dostawy;
• własne naczynia: termosy/podgrzewacze, filiżanki, spodeczki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp. - zgodnie z menu w danym dniu dostawy.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10345596 2024-04-02
godz. 11:00
Podkarpackie RI.042.99.45.2024.E Przygotowanie i podanie poczęstunku podczas konferencji podsumowującej realizację projektu „Kreujemy+Rozwijamy+Ożywiamy+Stymulujemy+Nakreślamy+ Odmieniamy=KROSNO...
10396626 2024-04-08
godz. 23:59
Wielkopolskie ROPS.XII.2205.5.2024 Szacowanie wartości usługi cateringu w subregionie Kaliskim PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Świadczenie usług cateringowych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie us...
10397740 2024-04-10
godz. 12:00
Podkarpackie Zapewnienie kompleksowej usługi i obsługi gastronomicznej dla uczestników Koncertu Głównego organizowanego w Rzeszowie w dniu 21.06.2024 r. oraz klubu festiwalowego w dniach 21-23.06.20...
10413849 2024-04-12
godz. 00:00
Lubelskie Usługa cateringowa na potrzeby spotkania informacyjnego dla potencjalnych beneficjentów organizowanego przez Lubelską Agencję Wspierania Przedsiębiorczości w Lublinie, szczegółowo ok...
10405754 2024-04-17
godz. 10:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie w związku z planowanymi konferencjami, zakończeniem lub ina...
10428120 2024-04-19
godz. 09:00
Łódzkie 7/ZP/2024/S Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Łódzkiego. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA:
10431801 2024-04-22
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10485819 2024-04-30
godz. 12:00
Dolnośląskie Kompleksowa usługa cateringowa w formie bufetu samoobsługowego serwowana podczas Pikniku Rodzinnego z okazji Międzynarodowego Dnia Rodziny, Dnia Rodzicielstwa Zastępczego oraz Międzynar...
10485465 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Zapewnienie kompleksowej obsługi gastronomicznej w ramach ŚWIĘTA MIASTA I GMINY LIBIĄŻ - DNI LIBIĄŻA 2024, organizowanych w dniach 15 - 16.06.2024 r.
10463541 2024-05-17
godz. 12:00
Kujawsko-Pomorskie OBSŁUGA GASTRONOMICZNA IMPREZY PLENEROWEJ