Zlecenie 7631994 - ZAPYTANIE OFERTOWE 2/ZO/POWR.01.02.01-14-0072/19 ...

   
Zamówienie 7631994 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-08-07
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE 2/ZO/POWR.01.02.01-14-0072/19

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu dla uczestników szkoleń organizow
anych w ramach projektu pt. „To Twój czas! Program aktywizacji osób do 29 roku życia z województwa mazowieckiego” Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór wykonawcy świadczącego usługę cateringu dla uczestników szkoleń organizowanych w ramach projektu pt. „To Twój czas! Program aktywizacji osób do 29 roku życia z województwa mazowieckiego” Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu dla uczestników szkoleń organizowanych w ramach projektu pt. „To Twój czas! Program aktywizacji osób do 29 roku życia z województwa mazowieckiego”
2. Catering będzie zapewniony każdemu uczestnikowi w każdym dniu trwania szkolenia, w którym szkolenie będzie trwało co najmniej 6 godz. lekcyjnych.
3. Wykonawca zapewni przygotowanie wyżywienia oraz jego dowóz pod adres na terenie województwa mazowieckiego wskazany przez Zamawiającego, na wskazaną przez Zamawiającego godzinę.
4. Wykonawca dostarczy wszelkie elementy (np. sztućce, naczynia itp.) oraz sprzęt konieczny do zapewnienia wyżywienia na miejscu szkolenia wskazanym przez Zamawiającego oraz utrzymanie porządku w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie.
5. Posiłki ciepłe powinny zostać dostarczone w jednorazowych naczyniach, zamykanych, utrzymujących ciepło.
6. W toku realizacji usługi należy uwzględnić różnorodność zawartości posiłku ciepłego, w tym na prośbę Zamawiającego również posiłki wegetariańskie, wegańskie i bezglutenowe.
7. Catering obejmował będzie pełny obiad dwu-daniowy składający się z:
a. zupy – porcja min. 300 ml/osobę;
b. drugiego dania – które powinno składać się z produktów białkowych, najlepiej pochodzenia zwierzęcego - mięso, ryby, drób - porcja min. 100 g/osobę, produktów bogatych w węglowodany złożone – np. ziemniaki, kasza - porcja min. 200 g/osobę, lub danie typu łazanki, kluski, pierogi - porcja min. 300 g/osobę, oraz dodatek warzywny - surówki, warzywa gotowane - porcja min. 100 g/osobę;
c. napoju / soku owocowego – o pojemności min. 0,5 l/osobę.
8. Usługa cateringowa ma być świadczona z wykorzystaniem:
• jednolitej zastawy jednorazowego użytku wraz z kubkami jednorazowego użytku,
• jednolitych sztućców jednorazowego użytku dla każdego z uczestników spotkań, dzbanków szklanych o maksymalnej pojemności do 1 l. do podawania soków owocowych.
9. Szkolenia, w ramach których Wykonawca będzie świadczyć usługę cateringu będą się odbywały w tygodniu w dni robocze w godzinach rannych lub popołudniowych i/lub w weekend (sobota i niedziela).
10. Planowana w projekcie liczba grup szkoleniowych wynosi: 7-8.
11. Planowana liczebność jednej grupy szkoleniowej wynosi: średnio 10-12 osób.
12. Planowana liczba osobodni w ramach usługi cateringowej podczas szkoleń wynosi:
średnio 19 dni x 80 osób = 1 520 osobodni.
13. Podany wymiar liczby grup, średniej liczby osób w grupie oraz liczby osobodni świadczenia usługi jest wartością planowaną i może ulec zmianie, gdyż uzależniony jest od intensyfikacji zajęć i długości ich trwania. Ostateczna liczba posiłków będzie uzależniona od tematyki szkoleń oraz czasu ich trwania, co jest związane z identyfikacją potrzeb szkoleniowych Uczestników Projektu.
14. Dokładne miejsce realizacji szkolenia dla danej grupy szkoleniowej uzależnione będzie od terenu województwa mazowieckiego, z którego pochodzić będą uczestnicy kierowani na dane szkolenie w ramach projektu. Jednocześnie Zamawiający zastrzega, iż w trakcie realizacji projektu przewiduje się realizację kilku szkoleń jednocześnie na obszarze różnych części województwa mazowieckiego – tzn. może wystąpić sytuacja, w której w tym samym okresie realizowane będą przykładowo szkolenia dla 2-3 grup liczących średnio po 10-12 osób/grupa i każde z tych szkoleń może odbywać się na różnych krańcach województwa mazowieckiego.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10377927 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie usług cateringowych dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świętokrzyskim Powstaje w kontekście pro...
10383094 2024-04-04
godz. 23:59
Lubuskie Przeprowadzenie szkoleń cyfrowych zgodnie z ramą kompetencji informatycznych i informacyjnych DigComp (Digital Competence Framework - DCF) na poziomach A (podstawowy), B (średniozaawansow...
10371684 2024-04-05
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia gotowych potraw oraz zapewnienia obsługi dla ok. 100 osób w dniu 1 maja 2024 r. i ok. 100 osób w dniu 2 maja 2024 r. podc...
10385770 2024-04-11
godz. 10:00
Dolnośląskie USŁUGA CATERINGOWA REALIZOWANA W GOS WYSOKI KAMIEŃ W SZKLARSKIEJ PORĘBIE Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na zapewnieniu wyżywienia żołnierzom i pracownikom ...
10396479 2024-04-15
godz. 08:00
Dolnośląskie Na podstawie art. 7 ust. 9 w związku z art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służ...
10403749 2024-04-15
godz. 08:00
Śląskie Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu Świadczenie usługi w zakresie żywienia dlaSP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu ...
10427741 2024-04-19
godz. 09:00
Łódzkie 7/ZP/2024/S Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Łódzkiego. Część 1: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych:Część nr ...
10427426 2024-04-22
godz. 11:30
Mazowieckie Usługi cateringowe – przygotowanie i dostarczanie obiadów i śniadań dla uprawnionych klientów Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Żoliborz m. st. Warszawy, korzystających z Ośrod...
10441530 2024-04-23
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 15 maja 2024 r. na Uniwersytecie w Siedlcach ul. Żytnia 39. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną polegającą na przygotowani...
10380335 2024-04-29
godz. 10:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na zbiorowym żywieniu dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych na terenie miasta Kwidzyna. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamów...