Zlecenie 7288255 - Zapytanie ofertowe 14/UO/AS/20/ZO na usługi noclegowe,...
(zakończone) | Zamówienie 7288255|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-19 |
przedmiot zlecenia | Zapytanie ofertowe 14/UO/AS/20/ZO na usługi noclegowe, gastronomiczne i wynajem sal szkoleniowych w Bydgoszczy Przedmiotem zamó wienia jest świadczenie usług noclegowych, gastronomicznych (kolacja, obiad, przerwa kawowa) i wynajem sal szkoleniowych w trakcie szkoleń Streetworking w środowisku osób bezdomnych. Szkolenia będą realizowane w dniach 10-11 i 24-25 marca 2020 roku w Bydgoszczy Szkolenia trwają cztery dni, w podziale na dwa zjazdy po dwa dni. Każdego dnia zajęcia odbywają się od 9:00 do 18:00. W szkoleniu uczestniczy około 15 osób i 1 trener. W podanych dniach będą prowadzone jednocześnie dwa szkolenia (łączna ilość uczestników wynosi około 30 osób i 2 trenerów). Każda 16 osobowa grupa pracuje w oddzielnych salach. Wykonawca powinien: - zapewnić dla około 22 osób nocleg ze śniadaniem i kolacją podczas pierwszego i drugiego zjazdu, - przerwę kawową dla około 32 osób w każdym dniu szkolenia, - obiad dla około 32 osób w każdym dniu szkolenia, - dwie sale szkoleniowe z wyposażeniem, w których swobodnie pomieści się 16 osobowa grupa. Cel zamówienia Celem zamówienia jest świadczenie usług noclegowych ze śniadaniem, gastronomicznych (kolacja, obiad, przerwa kawowa) i wynajem sal szkoleniowych w trakcie szkoleń Streetworking w środowisku osób bezdomnych. Każde szkolenie realizowane jest przez cztery dni. Zajęcia odbywają się od 9:00 do 18:00. W jednym szkoleniu uczestniczy około 15 osób i 1 trener. W podanych dniach będą prowadzone jednocześnie dwa szkolenia (łączna ilość uczestników wynosi około 30 osób i 2 trenerów). Każda 16 osobowa grupa pracuje w oddzielnych salach. Dla około 22 osób należy zapewnić nocleg ze śniadaniem i kolacją podczas pierwszego i drugiego zjazdu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w OPZ (załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego) i wzorze umowy (załącznik nr 4 do Zapytania ofertowego). Ilości usług wskazane w Formularzu ofertowym są jedynie szacunkowe, a zakres przedmiotu zamówienia będzie wynikał z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego. Z tytułu realizacji przedmiotu umowy w niepełnym zakresie Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia są usługi noclegowe, gastronomiczne (kolacja, obiad, przerwa kawowa) i zapewnienie sal szkoleniowych w trakcie dwóch czterodniowych szkoleń, na następujących warunkach: 1. Nocleg ze śniadaniem i kolacją dla około 22 osób na dwa zjazdy (łącznie około 42 noclegów za dwa czterodniowe szkolenia): a) pokoje maksymalnie dwuosobowe z oddzielnymi łóżkami i pełnym węzłem sanitarnym (WC, kabina prysznicowa/wanna, umywalka, suszarka), b) w przypadku uczestnictwa w szkoleniach nieparzystej liczby osób lub osób różnej płci, Wykonawca udostępni pokoje jednoosobowe, c) dla każdej osoby nocującej musi być zapewniona 1 kolacja pierwszego dnia szkolenia i 1 śniadanie drugiego dnia szkolenia: i. śniadanie w formie stołu szwedzkiego podawane w godz. 7:00 - 9:00, ii. kolacja w formie stołu szwedzkiego podawana w godz. 19:00 – 20:00. 2. Obiad dla około 32 osób na każdy dzień szkoleniowy (łącznie 32 os. x 4 dni = 128 obiadów): a) składający się z dwóch dań dla każdej osoby (zupy, ciepłego dania, napojów), b) przygotowany i podany w gotowych porcjach dla każdej osoby, c) porcje takie same dla wszystkich osób, przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków dietetycznych (wegetariańskich, wegańskich, bezglutenowych itp.), d) podany między godz. 13:00 a 14:00 w tym samym obiekcie, w którym będzie realizowane szkolenie, e) podany na zastawie wielokrotnego użytku. 3. Przerwa kawowa dla około 32 osób na każdy dzień szkoleniowy (łącznie 4 przerwy kawowe, czyli 32 os. x 4 dni = 128 porcji): a) zawierająca kawę, herbatę, wodę, cukier, mleko, cytrynę, dwa rodzaje suchych przekąsek, b) dostęp do oferty kawowej ma być swobodny, w pobliżu sal szkoleniowych, w godzinach realizacji szkolenia, c) podana na zastawie wielokrotnego użytku. 5. Dwie sale szkoleniowe o powierzchni między 40 m2 a 60 m2 na każdy dzień szkoleniowy (łącznie 8 = 2 sale x 4 dni): a) każda sala przeznaczona dla minimum 16 osób do wyłącznego użytku uczestników szkoleń, b) sale zamknięte, bez możliwości przechodzenia i przebywania osób nie biorących udziału w szkoleniu, c) sale wyposażone w stoły i krzesła, projektor multimedialny, ekran projekcyjny, flipchart z czystymi kartkami i markerami, bezprzewodowy i stały dostęp do Internetu, d) sale będą użytkowane każdego dnia szkolenia w godzinach 08:00 – 18:30, z uwzględnieniem przerw, w tym obiadowej oraz czasu na przygotowanie i uporządkowanie sal. Szczegółowy opis wymagań dotyczących poszczególnych usług znajduje się w Opisie przedmiotu zamówienia (załącznik nr 1). Zamawiający poinformuje Wykonawcę, o ilość uczestników szkoleń na 3 dni przed szkoleniem. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje |
kody CPV | 55000000, 55120000, 55270000, 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Dolnośląskie |