Zlecenie 9011651 - Zapewnienie usługi cateringowej VIP lunch dla gości...

   
Zamówienie 9011651 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2022-06-30
przedmiot zlecenia
Zapewnienie usługi cateringowej VIP lunch dla gości targów MSPO 2022.
1. Usługa cateringowa VIP Lunch dla gości targów MSPO 2022
świadczona w dniach
6 - 09.09.2022 r. w obiektach Targów Kielce S.A. w turach ok. 300 - 350 osób.
2. Zadaniem Wykonawcy będzie zapewnienie poczęstunku lunch w dniach 6 - 09.09.2022 roku dla wystawców i gości Targów Kielce, w kilku turach, maksymalnie 200 gości / tura:
a) w dniu 06.09.2022 roku - 3 tury w godzinach od 12.00 do godziny 16.00.
b) w dniach 6 - 07.09.2022 roku - 3 tury każdego w godzinach od 12.00 do godziny 16.00.
c) w dniu 09.09.2022 roku - maksymalnie 2 tury w godzinach od 12.00 do godziny 14.00.
d) liczba gości, ilość tur oraz określenie dokładnych godzin poszczególnych tur zostanie ostatecznie potwierdzona do dnia 30.08.2022 r.
e) zamawiającemu przysługuje weryfikacja ilości gości (zmniejszenie lub zwiększenie) w granicach do +- 20% do godziny 12.00, w dniu poprzedzającym dla każdej tury, podczas Targów MSPO.
3. Wszystkie produkty wykorzystywane na potrzeby realizacji usługi gastronomicznej powinny być świeże
i wysokiej jakości oraz spełniać wymagania bezpieczeństwa zdrowotnego. Wykonawca jest zobowiązany do pobrania i przechowania próbek oferowanych dań.
4. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić produkty gastronomiczne, a także przygotować i wyposażyć zaplecze kuchenne niezbędne do wykonania wszystkich elementów usługi cateringowej.
5. Wykonawca, zgodnie z posiadaną wiedzą i doświadczeniem, zapewni niezbędną do prawidłowej realizacji usługi cateringowej liczbę pracowników obsługi. Wykonawca gwarantuje, iż określona przez niego liczba pracowników pozwoli na zapewnienie sprawnego i zgodnego z wysokimi standardami przebiegu procesu świadczenia usługi cateringowej.
6. Wykonawca zapewni, że pracownicy świadczący usługę cateringową posiadają niezbędne dokumenty upoważniające do pracy na terenie targów i kontaktu z żywnością.
7. Wykonawca zapewni stroje dla pracowników świadczących usługę cateringową, które powinny być schludne, eleganckie, dopasowane do charakteru wydarzenia targowego. Personel będzie posiadać identyfikatory imienne.
8. W ramach usługi cateringowej Wykonawca zapewni przygotowanie i obsługę bufetu zgodnie z menu oraz warunkami określonymi w załączniku nr 1, codziennie przez czas trwania targów tj.
w dniach 6 - 09.09.2022 r. w godzinach 11.45-16:30.
9. Obsługa bufetu polega na serwowaniu (wydawaniu) posiłków przez kelnerów gościom indywidualnie wg zamówionego posiłku i dostępnego menu.
10. Napoje i dania, o których mowa w załączniku, powinny być dostępne dla gości w godzinach oznaczonych przez Zamawiającego.
11. Poza elementami wyposażenia zaplecza kuchennego niezbędnego do realizacji usługi (np. ekspresy, czajniki, lodówka, ewentualnie w razie potrzeby zmywarka gastronomiczna itp.) Wykonawca zapewni naczynia wielokrotnego użytku, w tym filiżanki, spodki, łyżeczki do kawy i herbaty, wysokie szklanki do napojów zimnych, dzbanki na wodę i soki, talerzyki płaskie, cukiernice, kieliszki do wina, sztućce, serwetki, ręczniki papierowe oraz worki na śmieci.
12. W bufecie powinny być serwowane dania zgodnie z zatwierdzonym menu. Serwowane napoje i dania powinny być regularnie uzupełniane przez obsługę bufetu.
13. Napoje zimne (woda mineralna, soki) i owoce, które nie zostaną wykorzystane danego dnia będą używane w kolejnym dniu targów.
14. Do zadań personelu Wykonawcy będzie należało również dbanie o porządek wokół bufetu i zaplecza kuchennego, w tym zbieranie i mycie brudnych naczyń oraz regularne usuwanie odpadów.
15. Wykonawca zapewni obrusy lub pokrowce na stoły bufetowe oraz stoliki koktajlowe (wszystko jednolite).
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora świętokrzyskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10366671 2024-04-05
godz. 11:00
Małopolskie Kompleksowa usługa cateringowa świadczona sukcesywnie dla Krakowskiej Szkoły Biznesu Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie - 2 części. Część 1: Część nr 1Sukcesywna i kompleksowa...
10400385 2024-04-12
godz. 23:59
Dolnośląskie Postępowanie o udzielenie zamówienia jest podzielone na trzy części Oferent może złożyć ofertę na I część i/lub II część i/lub III część Załącznikiem do niniejszego Ogło...
10425624 2024-04-15
godz. 15:00
Pomorskie Udzielenie usługi cateringowej w dniu 16.05.2024 r. w Polskiej Filharmonii Bałtyckiej im. Fryderyka Chopina, ul. Ołowianka 1 w Gdańsku
10447441 2024-04-18
godz. 10:00
Śląskie Usługa cateringowa w siedzibie Sądu Rejonowego Katowice-Wschód w Katowicach przy ul. Francuskiej 70a w dniach: 25.04.2024 r. - 32 osoby 26.04.2024 r.-32 osoby zgodnie z załącznikiem nr ...
10381727 2024-04-18
godz. 10:00
Pomorskie Świadczenie usług cateringowych w 2024 roku Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań, szkoleń, gali, czy też konfere...
10431404 2024-04-19
godz. 10:00
Lubuskie Świadczenie usługi gastronomicznej i cateringowej dla zabezpieczenia szkoleń PPN, konferencji i spotkań pracowników Enea Operator Sp. z o.o. w OS Łagów w okresie od 01.05.2024 do 30.0...
10452468 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10465654 2024-04-29
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Usługa zapewnienia wyżywienia oraz sal szkoleniowych na potrzeby przeprowadzenia 30 jednodniowych szkoleń organizowanych przez ZODR w Barzkowicach na terenie woj. zachodniopom. "Prawo wod...
10474207 2024-04-30
godz. 08:00
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Krakowskie Biuro Festiwalowe. DZP-271-12/2024
10483738 2024-05-02
godz. 08:30
Łódzkie usługa cateringu w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez ca...