Zlecenie 9011651 - Zapewnienie usługi cateringowej VIP lunch dla gości...
(zakończone) | Zamówienie 9011651|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2022-06-30 |
przedmiot zlecenia | Zapewnienie usługi cateringowej VIP lunch dla gości targów MSPO 2022. 1. Usługa cateringowa VIP Lunch dla gości targów MSPO 2022 świadczona w dniach 6 - 09.09.2022 r. w obiektach Targów Kielce S.A. w turach ok. 300 - 350 osób. 2. Zadaniem Wykonawcy będzie zapewnienie poczęstunku lunch w dniach 6 - 09.09.2022 roku dla wystawców i gości Targów Kielce, w kilku turach, maksymalnie 200 gości / tura: a) w dniu 06.09.2022 roku - 3 tury w godzinach od 12.00 do godziny 16.00. b) w dniach 6 - 07.09.2022 roku - 3 tury każdego w godzinach od 12.00 do godziny 16.00. c) w dniu 09.09.2022 roku - maksymalnie 2 tury w godzinach od 12.00 do godziny 14.00. d) liczba gości, ilość tur oraz określenie dokładnych godzin poszczególnych tur zostanie ostatecznie potwierdzona do dnia 30.08.2022 r. e) zamawiającemu przysługuje weryfikacja ilości gości (zmniejszenie lub zwiększenie) w granicach do +- 20% do godziny 12.00, w dniu poprzedzającym dla każdej tury, podczas Targów MSPO. 3. Wszystkie produkty wykorzystywane na potrzeby realizacji usługi gastronomicznej powinny być świeże i wysokiej jakości oraz spełniać wymagania bezpieczeństwa zdrowotnego. Wykonawca jest zobowiązany do pobrania i przechowania próbek oferowanych dań. 4. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić produkty gastronomiczne, a także przygotować i wyposażyć zaplecze kuchenne niezbędne do wykonania wszystkich elementów usługi cateringowej. 5. Wykonawca, zgodnie z posiadaną wiedzą i doświadczeniem, zapewni niezbędną do prawidłowej realizacji usługi cateringowej liczbę pracowników obsługi. Wykonawca gwarantuje, iż określona przez niego liczba pracowników pozwoli na zapewnienie sprawnego i zgodnego z wysokimi standardami przebiegu procesu świadczenia usługi cateringowej. 6. Wykonawca zapewni, że pracownicy świadczący usługę cateringową posiadają niezbędne dokumenty upoważniające do pracy na terenie targów i kontaktu z żywnością. 7. Wykonawca zapewni stroje dla pracowników świadczących usługę cateringową, które powinny być schludne, eleganckie, dopasowane do charakteru wydarzenia targowego. Personel będzie posiadać identyfikatory imienne. 8. W ramach usługi cateringowej Wykonawca zapewni przygotowanie i obsługę bufetu zgodnie z menu oraz warunkami określonymi w załączniku nr 1, codziennie przez czas trwania targów tj. w dniach 6 - 09.09.2022 r. w godzinach 11.45-16:30. 9. Obsługa bufetu polega na serwowaniu (wydawaniu) posiłków przez kelnerów gościom indywidualnie wg zamówionego posiłku i dostępnego menu. 10. Napoje i dania, o których mowa w załączniku, powinny być dostępne dla gości w godzinach oznaczonych przez Zamawiającego. 11. Poza elementami wyposażenia zaplecza kuchennego niezbędnego do realizacji usługi (np. ekspresy, czajniki, lodówka, ewentualnie w razie potrzeby zmywarka gastronomiczna itp.) Wykonawca zapewni naczynia wielokrotnego użytku, w tym filiżanki, spodki, łyżeczki do kawy i herbaty, wysokie szklanki do napojów zimnych, dzbanki na wodę i soki, talerzyki płaskie, cukiernice, kieliszki do wina, sztućce, serwetki, ręczniki papierowe oraz worki na śmieci. 12. W bufecie powinny być serwowane dania zgodnie z zatwierdzonym menu. Serwowane napoje i dania powinny być regularnie uzupełniane przez obsługę bufetu. 13. Napoje zimne (woda mineralna, soki) i owoce, które nie zostaną wykorzystane danego dnia będą używane w kolejnym dniu targów. 14. Do zadań personelu Wykonawcy będzie należało również dbanie o porządek wokół bufetu i zaplecza kuchennego, w tym zbieranie i mycie brudnych naczyń oraz regularne usuwanie odpadów. 15. Wykonawca zapewni obrusy lub pokrowce na stoły bufetowe oraz stoliki koktajlowe (wszystko jednolite). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | świętokrzyskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | świętokrzyskie |