Zlecenie 7345347 - Zapewnienie przerw kawowych podczas szkoleń w obszarze...
(zakończone) | Zamówienie 7345347|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-02-20 |
przedmiot zlecenia | Zapewnienie przerw kawowych podczas szkoleń w obszarze kompetencji cyfrowych (pow. tucholski i Niemcz) Przedmiotem zamówienia j est zapewnienie przerw kawowych podczas szkoleń w obszarze kompetencji cyfrowych, które obejmować będzie świeżo parzoną kawę (w termosach lub warnikach), herbatę w torebkach (m.in. 2 różne rodzaje np. czarna, owocowa) oraz gorącą wodę (w termosach, warnikach lub podgrzewaczach elektrycznych), dodatki: mleko lub śmietanka do kawy (serwowane w odpowiednich do tego celu naczyniach), cukier (biały i brązowy), cytryna w plasterkach, wodę niegazowaną oraz gazowaną w butelkach, ciasteczka kruche (min. 3 rodzaje, min 5 ciastek na osobę), drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki i owoce. Cel zamówienia Celem projektu jest podniesienie kompetencji cyfrowych przez min. 420 spośród 560 osób w wieku powyżej 50 r.ż. (308 Kobiet, 252 Mężczyzn) należących do grupy niestandardowych odbiorców szkolnictwa wyższego z województw: kujawsko-pomorskiego, pomorskiego, wielkopolskiego oraz warmińsko-mazurskiego, dzięki realizacji działań dydaktycznych przez Wyższą Szkołę Gospodarki w ramach wypełnienia III misji uczelni, które pozwolą na: - aktywizację społeczną; - poszerzanie wiedzy ogólnej i specjalistycznej oraz rozwój zainteresowań; - pobudzenie aktywności edukacyjnej i kulturalnej; - zapobieganie społecznemu wykluczeniu uczestników projektu Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie przerw kawowych podczas szkoleń w obszarze kompetencji cyfrowych, które obejmować będzie świeżo parzoną kawę (w termosach lub warnikach), herbatę w torebkach (m.in. 2 różne rodzaje np. czarna, owocowa) oraz gorącą wodę (w termosach, warnikach lub podgrzewaczach elektrycznych), dodatki: mleko lub śmietanka do kawy (serwowane w odpowiednich do tego celu naczyniach), cukier (biały i brązowy), cytryna w plasterkach, wodę niegazowaną oraz gazowaną w butelkach, ciasteczka kruche (min. 3 rodzaje, min 5 ciastek na osobę), drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki i owoce. Serwis kawowy powinien być przygotowany w estetyczny sposób oraz powinien być gotowy minimum 15 minut przed rozpoczęciem szkolenia i dostępny przez cały okres jego trwania (z koniecznością ewentualnego uzupełnienia gorącej wody, kawy, herbaty oraz wody gazowanej i niegazowanej). Serwis kawowy powinien być przygotowany w miejscu niedostępnym dla osób postronnych. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla uczestników serwetki papierowe, czyste sztućce wielokrotnego użytku (łyżeczki do kawy/herbaty), termosy/warnik. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego uchybień w wykonywaniu usługi Wykonawca jest zobowiązany do podjęcia natychmiastowych kroków w celu usunięcia uchybień. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |