Zlecenie 7345347 - Zapewnienie przerw kawowych podczas szkoleń w obszarze...

   
Zamówienie 7345347 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-02-20
przedmiot zlecenia
Zapewnienie przerw kawowych podczas szkoleń w obszarze kompetencji cyfrowych (pow. tucholski i Niemcz)

Przedmiotem zamówienia j
est zapewnienie przerw kawowych podczas szkoleń w obszarze kompetencji cyfrowych, które obejmować będzie świeżo parzoną kawę (w termosach lub warnikach), herbatę w torebkach (m.in. 2 różne rodzaje np. czarna, owocowa) oraz gorącą wodę (w termosach, warnikach lub podgrzewaczach elektrycznych), dodatki: mleko lub śmietanka do kawy (serwowane w odpowiednich do tego celu naczyniach), cukier (biały i brązowy), cytryna w plasterkach, wodę niegazowaną oraz gazowaną w butelkach, ciasteczka kruche (min. 3 rodzaje, min 5 ciastek na osobę), drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki i owoce. Cel zamówienia Celem projektu jest podniesienie kompetencji cyfrowych przez min. 420 spośród 560 osób w wieku powyżej 50 r.ż. (308 Kobiet, 252 Mężczyzn) należących do grupy niestandardowych odbiorców szkolnictwa wyższego z województw: kujawsko-pomorskiego, pomorskiego, wielkopolskiego oraz warmińsko-mazurskiego, dzięki realizacji działań dydaktycznych przez Wyższą Szkołę Gospodarki w ramach wypełnienia III misji uczelni, które pozwolą na:

- aktywizację społeczną;
- poszerzanie wiedzy ogólnej i specjalistycznej oraz rozwój zainteresowań;
- pobudzenie aktywności edukacyjnej i kulturalnej;
- zapobieganie społecznemu wykluczeniu uczestników projektu Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie przerw kawowych podczas szkoleń w obszarze kompetencji cyfrowych, które obejmować będzie świeżo parzoną kawę (w termosach lub warnikach), herbatę w torebkach (m.in. 2 różne rodzaje np. czarna, owocowa) oraz gorącą wodę (w termosach, warnikach lub podgrzewaczach elektrycznych), dodatki: mleko lub śmietanka do kawy (serwowane w odpowiednich do tego celu naczyniach), cukier (biały i brązowy), cytryna w plasterkach, wodę niegazowaną oraz gazowaną w butelkach, ciasteczka kruche (min. 3 rodzaje, min 5 ciastek na osobę), drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki i owoce.

Serwis kawowy powinien być przygotowany w estetyczny sposób oraz powinien być gotowy minimum 15 minut przed rozpoczęciem szkolenia i dostępny przez cały okres jego trwania (z koniecznością ewentualnego uzupełnienia gorącej wody, kawy, herbaty oraz wody gazowanej i niegazowanej).

Serwis kawowy powinien być przygotowany w miejscu niedostępnym dla osób postronnych.
Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla uczestników serwetki papierowe, czyste sztućce wielokrotnego użytku (łyżeczki do kawy/herbaty), termosy/warnik.

W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego uchybień w wykonywaniu usługi Wykonawca jest zobowiązany do podjęcia natychmiastowych kroków w celu usunięcia uchybień.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10341979 2024-03-29
godz. 09:00
Lubuskie „Usługa całodobowego żywienia pacjentów” Przedmiotem umowy jest realizacja przez Wykonawcę usługi całodobowego żywienia pacjentów Zamawiającego - w przewidywanej ilości okoł...
10343075 2024-03-29
godz. 10:00
Podkarpackie Usługa organizacji ogólnopolskiej konferencji inaugurującej działalność BCU w ramach projektu pn. „Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa” - na zasa...
10325222 2024-04-02
godz. 10:00
Podkarpackie Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w ramach działań promocyjnych PPN-...
10342821 2024-04-04
godz. 11:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach polegające na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków.Wykonawca bę...
10300067 2024-04-04
godz. 12:00
Dolnośląskie Usługa transportu posiłków z kuchni przy ul. Warszawskiej dla pacjentów Klinik USK przy ul. Skłodowskiej, ul. Chałubińskiego i wyb. Pasteura we Wrocławiu oraz pacjentów USK przy ul....
10297238 2024-04-08
godz. 10:00
Mazowieckie Usługi przygotowania i dostarczania posiłków do CZMZ Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków do Centrum Zdrowia Mazowsza Zachodniego w Żyrardowie
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...
10375381 2024-04-16
godz. 11:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie posiłków dla Niepublicznego Przedszkola „Wesołe Sówki” w Legionowie w zakresie:1) dzierżawa pomieszczeń, urządzeń i wyposażenia kuc...
10369033 2024-04-22
godz. 12:00
Małopolskie Najem pomieszczeń kuchni i wyposażenia oraz prowadzenie stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 93 im. Lucjana Rydla w Krakowie w roku szkolnym 2024/2025.
10370875 2024-05-08
godz. 10:30
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dowiezienia i wydania posiłków dla żołnierzy przebywających w miejscowości Wojnarowa.