Zlecenie 9186619 - Zamówienie dotyczy świadczenia usługi cateringowej dla...

   
Zamówienie 9186619 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2022-09-21
przedmiot zlecenia
Zamówienie dotyczy świadczenia usługi cateringowej dla uczestników min. 32 max 36 dwudniowych szkoleń, które zostaną przeprowadzon
e w maks. 16 województwach w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż, w okresie od października 2022 do kwietnia 2023 r. Zamawiający poniżej wskazuje następujące przewidywane parametry i warunki wykonania zamówienia: 1. Szacowana liczba osób na jednym szkoleniu: około 20; Szacowana maksymalna liczba uczestników szkoleń: 640; każde szkolenie trwa dwa dni. 2. Usługa obejmuje następujące części Usługi/Zamówienia: Część 1: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie dolnośląskim Część 2: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie kujawsko-pomorskim Część 3: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie lubelskim Część 4: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie lubuskim Część 5: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie łódzkim Część 6: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie małopolskim Część 7: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie mazowieckim Część 8: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie opolskim Część 9: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie podkarpackim Część 10: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż doświadczeń w województwie podlaskim Część 11: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie pomorskim Część 12: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie śląskim Część 13: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie świętokrzyskim Część 14: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie warmińsko-mazurskim Część 15: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie wielkopolskim Część 16: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w ramach projektu Asystent Ucznia ze Specjalnymi Potrzebami Edukacyjnymi - pilotaż w województwie zachodniopomorskim 3. W zakres Usługi wchodzą następujące czynności: a) Serwis kawowy (dostępny przez cały czas trwania szkolenia – 2 dni) dla każdego z uczestników szkolenia i osób prowadzących. W skład serwisu kawowego wchodzić będą minimum: ciastka (przynajmniej 3 rodzaje); owoce; woda niegazowana; soki (2 rodzaje); kawa parzona w warniku + mleko; herbata (gorąca woda w warniku + wybór herbat); zastawa, sztućce, serwetki, stolik, obrus. b) Lunch (każdego dnia szkolenia). W skład posiłku wchodzić będą minimum: zupa wegetariańska; drugie danie wegetariańskie surówka. c) Dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji spotkań wskazane przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty. d) Własna zastawa (filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.), a także ekspres do kawy, warnik do wody zgodnie z wymaganiami menu. Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń i sztućców plastikowych. 4. Harmonogram wskazujący datę i miejsce wykonania Usługi/Zamówienia oraz liczba uczestników spotkań będzie każdorazowo ustalana na bieżąco z Wykonawcą. 5. Składając ofertę Wykonawca wskaże osobę odpowiedzialną za nadzór nad realizacją Zamówienia i kontakt z Zamawiającym. 6. Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówienia podobnego do zamówienia na usługi wskazane w niniejszym zamówieniu w okresie do 30 czerwca 2023 roku. 7. Zamawiający zastrzega, iż zakres zamówienia może być mniejszy niż wskazany w pkt II.1 i nie ponosi żadnej odpowiedzialności, jeżeli tylko część Usługi z zakresu usługi będzie wskazana przez Zamawiającego do wykonania przez Wykonawcę. Zamawiający pokryje koszty tylko za faktycznie sporządzoną i dostarczoną liczbę serwisów kawowych i lunch wskazanych odpowiednio w pkt II.1. i 3.. Zamawiający wskazuje, że podana liczba serwisów kawowych/lunch (pkt II.3.a) i b) w trakcie trwania umowy jest liczbą szacunkową. Jeżeli po zawarciu umowy, Zamawiający wskaże liczbę serwisów kawowych/lunch jako mniejsza niż szacowana w niniejszym zapytaniu ofertowym, Wykonawca nie przysługują żadne roszczenia z tego tytułu w stosunku do Zamawiającego. 8. Zamawiający przewiduje możliwość składania ofert częściowych. B. Obowiązki Wykonawcy: Wymagania dotyczące organizacji cateringu: 1. Wykonawca zapewnia lunch w formie zupy, drugiego dania obiadowego (wegetariański) oraz deseru wraz z napojem. 2. Wykonawca zapewnia ciągły serwis kawowy (w godz. ok. 09:00-18:00 zgodnie z ustalonym harmonogramem) obejmujący: kawę, herbatę, cytrynę, cukier, mleko, wodę gazowaną i niegazowaną, ciastka (lub ciastka zamiennie z owocami). 3. Wykonawca zapewnia dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji spotkań wskazane przez Zamawiającego (ul. Górnośląska 4a, Warszawa). Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty. 4. Wykonawca zapewnia własne naczynia (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.) zgodnie z wymaganiami menu Ponadto składając ofertę Wykonawca zobowiązuje się do: 1. świadczenia usługi cateringowej z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych; 2. przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usług cateringowych; 3. przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania, owoce powinny być czyste i dojrzałe; 4. przygotowywania potraw z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Posiłki nie mogą być wykonywane z produktów typu instant, np. zupy w proszku i sosy w posiłku oraz produktów gotowych. W przypadku produktów przetworzonych, takich jak kawa, herbata, ciasteczka kruche, soki, woda, cukier, mleko, itp. Wykonawca zobowiązuje się, że będą one posiadać datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 1 miesiąc przed dniem wykonania usług; 5. ustalania z Zamawiającym menu na poszczególne spotkania, w szczególności składników kompozycji owoców, rodzajów zup i dań głównych w terminie min. 3 dni przed planowanym spotkaniem; 6. zapewnienia obsługi kelnerskiej, rozumianej jako działanie osoby lub osób, odpowiedzialnych za rozmieszczenie potraw oraz sprzątanie w trakcie i po zakończeniu zajęć. 7. dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 30 min. przed planowanym rozpoczęciem spotkania oraz 5 min. przez rozpoczęciem przerwy lunchowej; 8. zapewnienia odpowiednich urządzeń grzewczych w tym przedłużaczy, kabli niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi; 9. uprzątnięcia naczyń i sprzętu oraz wywiezienia śmieci pozostałych po posiłkach po zakończeniu spotkania. 10. Wykonawca odpowiada za zachowanie reżimu sanitarnego zgodnego z decyzjami wydanymi przez Głównego Inspektora Sanitarnego lub działającego z jego upoważnienia Państwowego Wojewódzkiego Inspektora Sanitarnego, w związku z przeciwdziałaniem COVID-19 oraz poleceń wydanych przez wojewodów lub decyzji wydanych przez Prezesa Rady Ministrów związanych z przeciwdziałaniem COVID-19, o których mowa w art.11 ust. 1 i 2 Ustawy dotyczącej COVID-19 (Dz. U. z 2020 r. poz. 695 ze zm.).

Powstaje w kontekście projektu
POWR.02.10.00-00-1004/20 - Asystent ucznia ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi - pilotaż
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji cała Polska
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10366237 2024-04-08
godz. 10:00
Małopolskie 1) Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn.: Świadczenie usługi mającej na celu przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków do Szkoły Podstawowej im. św. Józefa w Węglówce.2) Sz...
10366701 2024-04-12
godz. 09:00
Małopolskie PRZYZNANIE WYŁĄCZNOŚCI OBSŁUGI GASTRONOMICZNEJ - CATERING ORAZ KOMPLEKSOWEJ OBSŁUGI ROZRYWKOWO -REKREACYJNEJ NA IMPREZIE DNI CHEŁMKA 2024
10399369 2024-04-12
godz. 11:00
Świętokrzyskie Świadczenie usługi cateringu — przygotowanie i dostarczenie całodniowego wyżywienia dla 20 Mieszkańców SCOM w Brudzowie w okresie od 03.06.2024 r. do 31.12.2024 r. 1. Przedmiotem za...
10305937 2024-04-15
godz. 14:00
Mazowieckie Całodobowe świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego Gajda – Med Sp. z o.o Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całodobowego żywie...
10405517 2024-04-16
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w siedzibie zamawiającego na potrz...
10427989 2024-04-19
godz. 08:00
Małopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych zlecanych przez Wydział ds. Przedsiębiorczości i Innowacji w 2024 roku.2. Szczegółowy opis przedmiotu zam...
10428416 2024-04-19
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach operacji „Demonstracje z zakresu produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka roślinnego na cele paszow...
10458300 2024-04-26
godz. 09:00
Lubuskie Zorganizowanie i przeprowadzenie warsztatów dla uczestników polsko-niemieckiego projektu pn. Zaufanie dzięki językowi dofinansowanego z Programu Współpracy INTERREG VI A BB-PL 2021-202...
10474207 2024-04-30
godz. 08:00
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Krakowskie Biuro Festiwalowe. DZP-271-12/2024
10370875 2024-05-08
godz. 10:30
Małopolskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dowiezienia i wydania posiłków dla żołnierzy przebywających w miejscowości Wojnarowa.