Zlecenie 7217570 - Zamawiający zaprasza do złożenia ofert na zadanie dot....

   
Zamówienie 7217570 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-12-09
przedmiot zlecenia
Zamawiający zaprasza do złożenia ofert na zadanie dot. Wyżywienie w trakcie organizacji opieki i wychowania ( w okresie roku szkol
nego) – 36 tygodni x 5 dni w tygodniu x 30 osób w ramach realizowanego przez Powiat Przemyski projektu pn. „Stop nudzie –stop zawieszeniu – Powiatowe Centrum Terapii Środowiskowej i Integracji”, złożonego w ramach konkursu nr RPPK.08.04.00-IP.01-18-025/18 RPO WP na lata 2014-2020 Działanie 8.4, nr Umowy RPPK.08.04.00-18-0005/18-00.

Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringu- przygotowanie i dostawa wyżywienia dla 21 uczestników w wieku 7- 13 lat, które będą uczęszczać do PWD oraz 9 uczestników w wieku 14-18 lat.
2. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie jednego posiłku dziennie tj. jednodaniowego obiadu dla 30 uczestników projektu w okresie 02.01.2020-31.12.2020 r. w dni robocze, tj. od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni ustawowo lub dodatkowo wolnych od zajęć w PWD i dotyczy wyżywienia w trakcie organizacji opieki i wychowania ( w okresie roku szkolnego) – 36 tygodni x 5 dni w tygodniu x 30 osób w formie umowy, w ramach projektu pn. „Stop nudzie –stop zawieszeniu – Powiatowe Centrum Terapii Środowiskowej i Integracji”, złożonego w ramach konkursu nr RPPK.08.04.00-IP.01-18-025/18 RPO WP na lata 2014-2020 Działanie 8.4, nr Umowy RPPK.08.04.00-18-0005/18-00. Cel zamówienia Wyłonienie wykonawcy usługi dotyczącej „Wyżywienia w trakcie organizacji opieki i wychowania ( w okresie roku szkolnego) – 36 tygodni x 5 dni w tygodniu x 30 osób”
w formie umowy do projektu pn. „Stop nudzie –stop zawieszeniu – Powiatowe Centrum Terapii Środowiskowej i Integracji”, złożonego w ramach konkursu nr RPPK.08.04.00-IP.01-18-025/18 RPO WP na lata 2014-2020 Działanie 8.4, nr Umowy RPPK.08.04.00-18-0005/18-00. Przedmiot zamówienia 2. Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringu- przygotowanie i dostawa wyżywienia dla 21 uczestników w wieku 7- 13 lat, które będą uczęszczać do PWD oraz 9 uczestników w wieku 14-18 lat.
2. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie jednego posiłku dziennie tj. jednodaniowego obiadu dla 30 uczestników projektu w okresie 02.01.2020-31.12.2020 r. w dni robocze, tj. od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni ustawowo lub dodatkowo wolnych od zajęć w PWD i dotyczy wyżywienia w trakcie organizacji opieki i wychowania ( w okresie roku szkolnego) – 36 tygodni x 5 dni w tygodniu x 30 osób w formie umowy, w ramach projektu pn. „Stop nudzie –stop zawieszeniu – Powiatowe Centrum Terapii Środowiskowej i Integracji”, złożonego w ramach konkursu nr RPPK.08.04.00-IP.01-18-025/18 RPO WP na lata 2014-2020 Działanie 8.4, nr Umowy RPPK.08.04.00-18-0005/18-00.
Usługa w ramach, której przeprowadzone jest zapytanie ofertowe:
Wyżywienie dla uczestników projektu : 36 tygodni X 5 dni X 30 osób od stycznia 2020 r. do grudnia 2020 r. z wyłączeniem ferii i wakacji.
Wymagania dotyczące wykonawcy:
1. Produkty w dziennym jadłospisie muszą być zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016r., poz. 1154) oraz tabelami kalorycznymi dostosowanymi do wieku dzieci i młodzieży zawartego w zapytaniu ofertowym.
2. Proces przygotowywania oraz dostarczania posiłków odbywać się musi zgodnie z wymogami sanitarnymi, zwłaszcza wymogami dobrej praktyki higienicznej.
3. Posiłki będą przygotowywane przez osoby posiadające zaświadczenie lekarskie z badań przeprowadzonych do celów sanitarno-epidemiologicznych w zakładzie spełniającym wymagania higieniczno-sanitarne dla zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu posiłki, środki spożywcze.
4. Wykonawca zobowiązany jest do zachowania diet pokarmowych w zależności od indywidualnych potrzeb dzieci, zgodnie z informacją otrzymaną od zamawiającego (np.: posiłki z zaleceniami diety bezmlecznej, bezglutenowej, uwzględnienie indywidualnych potrzeb alergików). Posiłki muszą być urozmaicone oraz wysokiej jakości, zarówno do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki.
5. Jadłospis układany będzie przez Wykonawcę na okres 10 dni roboczych i dostarczany Zamawiającemu do zatwierdzenia przed rozpoczęciem każdego kolejnego miesiąca świadczenia usług. Zamawiający ma prawo do dokonania zmian w jadłospisie.
6. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać posiłki w godzinach ustalonych pomiędzy zamawiającym a wykonawcą. Posiłki powinny być dostarczane w termosach i pojemnikach, na które Wykonawca posiada odpowiednie atesty i certyfikaty.
7. Transport posiłków powinien odbywać się samochodem przystosowanym do przewozu żywności, na który Wykonawca posiada odpowiednie dokumenty potwierdzające dostosowanie pojazdu.
c.d w dodatkowy przedmiot zamówienia
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55521200
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10364813 2024-04-08
godz. 10:30
Dolnośląskie Świadczenie usług całodobowego żywienia pacjentów SPZOZ MSWiA we Wrocławiu w formie cateringu w okresie 24 miesięcy Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całod...
10399959 2024-04-13
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10407378 2024-04-16
godz. 12:00
Kujawsko-Pomorskie Zapewnienie wyżywienia w przerwie zajęć Powstaje w kontekście projektu FEWM.06.04-IZ.00-0005/23 - "Fachowcy z Działdowa"
10447124 2024-04-24
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” Część 1: Usługa obejmuje świadczenie usług ca...
10451956 2024-04-25
godz. 10:00
Śląskie PROSIMY O SZCZEGÓŁOWE ZAPOZNANIE SIĘ Z TREŚCIĄ ZAPYTANIA OFERTOWEGO ORAZ WSZYSTKICH ZAŁĄCZNIKÓW. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas wydarzenia org...
10469205 2024-04-28
godz. 23:59
Śląskie OPIS: Śląskie Centrum Profilaktyki i Psychoterapii realizujące projekt pn. „Strefa Transformacji w Katowicach 2.0” dla Priorytetu: FESL.10.00 – Fundusze Europejskie na transformacj...
10472599 2024-04-29
godz. 08:00
Mazowieckie Usługa realizowana w ramach projektu 5FUT13, pn. Effect of a low-FODMAP diet for the management of irritable bowel syndrome in children: a randomized controlled trial, polegającej na: przy...
10485465 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Zapewnienie kompleksowej obsługi gastronomicznej w ramach ŚWIĘTA MIASTA I GMINY LIBIĄŻ - DNI LIBIĄŻA 2024, organizowanych w dniach 15 - 16.06.2024 r.
10473874 2024-05-07
godz. 09:00
Dolnośląskie Świadczenie usług przygotowywania posiłków profilaktycznych dla pracowników cywilnych: KMP Jelenia Góra, KPP Dzierżoniów, KPP Jawor, KPP Lubań, KP Bolków, KP Pieńsk, KP Bogatynia....
10457752 2024-05-09
godz. 10:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług żywienia zbiorowego wraz z dystrybucją posiłków dla hospitalizowanych pacjentów Powiatowego Centrum Zdrowia w Kamiennej Górze Sp. z o.o...