Zlecenie 7217570 - Zamawiający zaprasza do złożenia ofert na zadanie dot....
(zakończone) | Zamówienie 7217570|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-12-09 |
przedmiot zlecenia | Zamawiający zaprasza do złożenia ofert na zadanie dot. Wyżywienie w trakcie organizacji opieki i wychowania ( w okresie roku szkol nego) – 36 tygodni x 5 dni w tygodniu x 30 osób w ramach realizowanego przez Powiat Przemyski projektu pn. „Stop nudzie –stop zawieszeniu – Powiatowe Centrum Terapii Środowiskowej i Integracji”, złożonego w ramach konkursu nr RPPK.08.04.00-IP.01-18-025/18 RPO WP na lata 2014-2020 Działanie 8.4, nr Umowy RPPK.08.04.00-18-0005/18-00. Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringu- przygotowanie i dostawa wyżywienia dla 21 uczestników w wieku 7- 13 lat, które będą uczęszczać do PWD oraz 9 uczestników w wieku 14-18 lat. 2. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie jednego posiłku dziennie tj. jednodaniowego obiadu dla 30 uczestników projektu w okresie 02.01.2020-31.12.2020 r. w dni robocze, tj. od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni ustawowo lub dodatkowo wolnych od zajęć w PWD i dotyczy wyżywienia w trakcie organizacji opieki i wychowania ( w okresie roku szkolnego) – 36 tygodni x 5 dni w tygodniu x 30 osób w formie umowy, w ramach projektu pn. „Stop nudzie –stop zawieszeniu – Powiatowe Centrum Terapii Środowiskowej i Integracji”, złożonego w ramach konkursu nr RPPK.08.04.00-IP.01-18-025/18 RPO WP na lata 2014-2020 Działanie 8.4, nr Umowy RPPK.08.04.00-18-0005/18-00. Cel zamówienia Wyłonienie wykonawcy usługi dotyczącej „Wyżywienia w trakcie organizacji opieki i wychowania ( w okresie roku szkolnego) – 36 tygodni x 5 dni w tygodniu x 30 osób” w formie umowy do projektu pn. „Stop nudzie –stop zawieszeniu – Powiatowe Centrum Terapii Środowiskowej i Integracji”, złożonego w ramach konkursu nr RPPK.08.04.00-IP.01-18-025/18 RPO WP na lata 2014-2020 Działanie 8.4, nr Umowy RPPK.08.04.00-18-0005/18-00. Przedmiot zamówienia 2. Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy usługi cateringu- przygotowanie i dostawa wyżywienia dla 21 uczestników w wieku 7- 13 lat, które będą uczęszczać do PWD oraz 9 uczestników w wieku 14-18 lat. 2. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie jednego posiłku dziennie tj. jednodaniowego obiadu dla 30 uczestników projektu w okresie 02.01.2020-31.12.2020 r. w dni robocze, tj. od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni ustawowo lub dodatkowo wolnych od zajęć w PWD i dotyczy wyżywienia w trakcie organizacji opieki i wychowania ( w okresie roku szkolnego) – 36 tygodni x 5 dni w tygodniu x 30 osób w formie umowy, w ramach projektu pn. „Stop nudzie –stop zawieszeniu – Powiatowe Centrum Terapii Środowiskowej i Integracji”, złożonego w ramach konkursu nr RPPK.08.04.00-IP.01-18-025/18 RPO WP na lata 2014-2020 Działanie 8.4, nr Umowy RPPK.08.04.00-18-0005/18-00. Usługa w ramach, której przeprowadzone jest zapytanie ofertowe: Wyżywienie dla uczestników projektu : 36 tygodni X 5 dni X 30 osób od stycznia 2020 r. do grudnia 2020 r. z wyłączeniem ferii i wakacji. Wymagania dotyczące wykonawcy: 1. Produkty w dziennym jadłospisie muszą być zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016r., poz. 1154) oraz tabelami kalorycznymi dostosowanymi do wieku dzieci i młodzieży zawartego w zapytaniu ofertowym. 2. Proces przygotowywania oraz dostarczania posiłków odbywać się musi zgodnie z wymogami sanitarnymi, zwłaszcza wymogami dobrej praktyki higienicznej. 3. Posiłki będą przygotowywane przez osoby posiadające zaświadczenie lekarskie z badań przeprowadzonych do celów sanitarno-epidemiologicznych w zakładzie spełniającym wymagania higieniczno-sanitarne dla zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu posiłki, środki spożywcze. 4. Wykonawca zobowiązany jest do zachowania diet pokarmowych w zależności od indywidualnych potrzeb dzieci, zgodnie z informacją otrzymaną od zamawiającego (np.: posiłki z zaleceniami diety bezmlecznej, bezglutenowej, uwzględnienie indywidualnych potrzeb alergików). Posiłki muszą być urozmaicone oraz wysokiej jakości, zarówno do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki. 5. Jadłospis układany będzie przez Wykonawcę na okres 10 dni roboczych i dostarczany Zamawiającemu do zatwierdzenia przed rozpoczęciem każdego kolejnego miesiąca świadczenia usług. Zamawiający ma prawo do dokonania zmian w jadłospisie. 6. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać posiłki w godzinach ustalonych pomiędzy zamawiającym a wykonawcą. Posiłki powinny być dostarczane w termosach i pojemnikach, na które Wykonawca posiada odpowiednie atesty i certyfikaty. 7. Transport posiłków powinien odbywać się samochodem przystosowanym do przewozu żywności, na który Wykonawca posiada odpowiednie dokumenty potwierdzające dostosowanie pojazdu. c.d w dodatkowy przedmiot zamówienia |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55521200 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |