Przetarg 10835285 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Stołówki przy...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10835285
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-09-30 |
przedmiot ogłoszenia | Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Stołówki przy Szkole Podstawowej nr 1 im. Władysława Łokietka w Brześciu Kujawsku Częś ć 1: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki. Część 2: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki. Część 3: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki. Część 4: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki. Część 5: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki. Część 6: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki. Część 7: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki. SP1.3330.62.2024 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3142500, 15100000, 15300000, 15500000, 15800000, 15810000, 15896000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |