Przetarg 10835285 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Stołówki przy...

   
Analizuj Zamówienie 10835285 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-09-30
przedmiot ogłoszenia
Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Stołówki przy Szkole Podstawowej nr 1 im. Władysława Łokietka w Brześciu Kujawsku

Częś
ć 1: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki.

Część 2: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki.

Część 3: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki.

Część 4: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki.

Część 5: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki.

Część 6: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki.

Część 7: Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze – pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia. Surowe mięso powinno być dostarczane w plastikowych skrzynkach wyłożonych niebieską folią z przeznaczeniem do kontaktu z żywnością, zabezpieczone tak aby nie doszło do zanieczyszczeń. Wszystkie artykuły suche (typu kasza, makaron, ryż, cukier, galaretka itp.), oleje roślinne, jogurty smakowe czy jaja; powinny być pakowane w opakowania jednostkowe, przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniąc zawartość przed uszkodzeniem. Opakowania czyste, suche, bez widocznych cech bytowania szkodników, zapleśnień czy zanieczyszczeń fizycznych. Niedopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, zniszczone czy hermetycznie otwarte. Na opakowaniu powinna widnieć data przydatności, która wskazuje na artykuł zdatny do spożycia, z jak najdłuższym terminem. Produkty wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych (przetwory mleczarskie, jaja, mięso, wędliny, produkty mrożone) powinny mieć zapewnione takie warunki, aby nie doszło do przerwania łańcucha chłodniczego. Warzywa i owoce powinny być dostarczane świeże bez oznak zepsucia, zapleśnienia oraz bytowania szkodników, zapakowane w odpowiednio przeznaczone do tego pojemniki, kartony lub worki.

SP1.3330.62.2024
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15100000, 15300000, 15500000, 15800000, 15810000, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się