Zlecenie 8476665 - "Za krokiem krok" Przedmiotem zamówienia jest...
(zakończone) | Zamówienie 8476665|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-20 |
przedmiot zlecenia | "Za krokiem krok" Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla 55 uczestników spotkań okolicznościowych i integracyjnych w Środowiskowym Domu Samopomocy w Kraśniku, w skład której wchodzi przygotowanie i dostarczanie posiłków w ramach projektu pn. „Za krokiem krok” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014 – 2020. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2 do niniejszego wniosku. 1. Termin realizacji usługi: Usługa cateringowa będzie realizowana zgodnie z harmonogramem w okresie od listopad 2021 r. do sierpień 2023 r. Termin może ulec zmianie. 2. Miejsce realizacji usługi: Środowiskowy Dom Samopomocy, ul. Grunwaldzka 6 w Kraśniku. 3. Wykonawca nie ponosi kosztów związanych z wynajmem powierzchni. 4. Usługa cateringowa będzie realizowana podczas organizowanych spotkań okolicznościowych i integracyjnych w godzinach otwarcia Środowiskowego Domu Samopomocy w Kraśniku w przedziale czasowym od 10.00 do 12.00. 5. Świadczenie usługi cateringowej polega na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków podczas zaplanowanych spotkań na adres Środowiskowego Domu Samopomocy w Kraśniku tj. ul. Grunwaldzka 6, 23-204. 6. Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć posiłki w specjalnych pojemnikach izolacyjnych, które zapewnią odpowiednią temperaturę posiłku. Wykonawca jest zobowiązany do odbioru pojemników w dniu następnym. 7. Świadczenie usług cateringowych będzie się odbywało sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanych spotkań okolicznościowych i integracyjnych przez Środowiskowy Dom Samopomocy zgodnie z Załącznikiem nr.1 8. W okresie od listopad 2021 do sierpień 2023 zaplanowano 16 spotkań okolicznościowych i integracyjnych. 9. Zamawiający zastrzega, iż ilość posiłków jest ilością orientacyjną, służącą do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, któremu zostanie udzielone zamówienie, nie przysługuje roszczenie o realizację usługi cateringowej w ilościach podanych w formularzu oferty, gdyż mogą one ulec zmianie ilościowej, bez zmiany ceny jednostkowej. 10. W przypadku obowiązywania obostrzeń związanych z wystąpieniem wirusa SARS-CoV-2 Wykonawca dostosuje serwowanie posiłków do przepisów dotyczących ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii. 11. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania zróżnicowanego menu. 12. Wykonawca obowiązany jest do przestrzegania przepisów prawa dotyczącego warunków świadczenia usług żywienia w szczególności zobowiązany jest do spełnienia wymagań określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. 13. Dokładne terminy spotkań i świadczenia usługi cateringowej każdorazowo wskazane zostaną Wykonawcy przez Zamawiającego nie później niż w terminie 7 dni od daty organizacji spotkań. 14. Zapytanie ofertowe dotyczy usługi cateringowej –cena dotyczy usługi za jedną osobę. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |