Przetarg 8285355 - Wyłonienie Wykonawcy w zakresie świadczenia usług...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8285355
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-07-22 |
przedmiot ogłoszenia | Wyłonienie Wykonawcy w zakresie świadczenia usług cateringowych dla AST w Krakowie w ramach projektu ,,Kierunek Przyszłość – w odp owiedzi na wyzwania społeczności akademickiej i rynku” Część 1 1. Przedmiotem postępowania i zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy w zakresie świadczenia usług cateringowych – lunchów i kolacji dla uczestników i prowadzących warsztaty dla studentów kierunku aktorstwo, odbywających się w Krakowie w związku z projektem pn. „Kierunek Przyszłość” - w odpowiedzi na oczekiwania społeczności akademickiej i rynku”, współfinansowanym przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020; nr umowy o dofinansowanie: POWR.03.05.00-00-z70/18. 2. Szczegółowy opis zamówienia: 2.1 Planowane terminy i miejsca wykonywania usług, planowane ilości osób: 2.1.1 Usługa nr 1 TERMIN: 20 - 25 sierpnia 2021 r., Godzina dostarczenia: 15.00, Posiłki: lunch i kolacja, Ilość osób: 21, Miejsce dostarczenia posiłków: AST, ul. Warszawska 5, 31-155 Kraków. Łącznie: 126 lunchów, 126 kolacji 2.1.2 Usługa nr 2 TERMIN: 12-17 września 2021 r., Godzina dostarczenia: 12 września kolacja godz. 18.00, 13-17 września lunch i kolacja godz. 15.00, Posiłki: 12 września kolacja, 13-17 września lunch i kolacja, Ilość osób: 17, Miejsce dostarczenia posiłków: 12 września AST, ul. Warszawska 5, 31-155 Kraków, 13 -17 września TVN, ul. Pułkownika Stanisława Dąbka 2, 30-832 Kraków. Łącznie: 85 lunchów, 102 kolacje 2.1.3 Usługa nr 3 TERMIN: 20 - 25 września 2021 r., Godzina dostarczenia: 15.00, Posiłki: lunch i kolacja , Ilość osób 21, Miejsce dostarczenia posiłków: AST, ul. Warszawska 5, 31-155 Kraków. Łącznie: 126 lunchów, 126 kolacji 2.2 Usługi polegają na dostarczeniu posiłków (lunchów i kolacji) zapakowanych w jednorazowe opakowania ekologiczne zapewniające zachowanie świeżości, wraz z jednorazowymi sztućcami (nieplastikowymi) i serwetkami papierowymi, we wskazane wyżej miejsca. 2.3 Zamawiający wymaga, aby posiłki były wyłącznie bezmięsne - wegańskie lub wegetariańskie i spełniały następujące warunki: a) ciepły lunch składający się z: - zupy (min. 300 ml/1 os.) wegańskiej, - dania wegetariańskiego (min. 350 g/1 os.), z pieczywem lub kaszą lub ryżem lub ziemniakami lub makaronem, - deseru (owoc lub ciastko), - sok (250 ml/1 os.); oraz b) kolacja składająca się z: - 1 dania wegetariańskiego do spożycia na zimno, n.p. sałatka z dressingiem i pieczywem (min. 350 g/1 os.), - woda (250 ml/1 os.); c) posiłki muszą być przygotowane ze świeżych produktów, z zachowaniem norm i przepisów określonych dla przygotowania dostarczania żywności. 2.4 Wymienione wyżej wartości w gramach/mililitrach są wartościami minimalnymi i wyznaczają wymagane minimalne ilości posiłków/napojów dla jednej osoby podczas jednego dnia w zakresie 1 lunchu oraz 1 kolacji. 2.5 Zamawiający przewiduje zmniejszenie ilości posiłków w wyniku sytuacji, kiedy nie zostanie zrekrutowana zakładana ilość uczestników. Informacje o ilości posiłków będą podawane co najmniej 4 dni robocze przed daną usługą jednostkową. Wynagrodzenie ustalone zostanie na podstawie cen jednostkowych wskazanych w ofercie Wykonawcy. Zamawiający nie przewiduje zwiększenia ilości posiłków – podane ilości są ilościami maksymalnymi. 2.6 Wykonawca ustali z Zamawiającym szczegółowe menu na co najmniej 2 dni robocze przed rozpoczęciem świadczenia usługi. Na życzenie Zamawiającego Wykonawca uwzględni w menu dania bezglutenowe i dania niezawierające składników powodujących określone alergie. 3. Wykonawca musi zaoferować przedmiot zamówienia zgodny z wymogami Zamawiającego określonymi w SWZ. 4. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy (podwykonawcom). 5. Zamawiający nie zastrzega obowiązku osobistego wykonania przez Wykonawcę kluczowych części zamówienia. 6. Zamawiający wymaga, aby w przypadku powierzenia części zamówienia podwykonawcom, Wykonawca wskazał w Formularzu oferty - Załącznik A do SWZ części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom oraz podał (o ile są mu wiadome na tym etapie) nazwy (firmy) tych podwykonawców. 7. Wykonawca powinien przedstawić cenę oferty za przedmiot zamówienia po przeprowadzeniu indywidualnej kalkulacji, przy uwzględnieniu wymagań i zapisów SWZ. ZKK.261.1.3.2021 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |