Przetarg 8417757 - „Wykonanie i dostarczenie posiłków w formie cateringu...

   
Analizuj Zamówienie 8417757 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2021-09-24
przedmiot ogłoszenia
„Wykonanie i dostarczenie posiłków w formie cateringu dla dzieci 3 i 4 letnich czyszczących do Oddziału Przedszkolnego w Mirowie S
tarym oraz Publicznego Przedszkola MIŚ w Zbijowie Małym ”

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wykonanie i dostarczanie posiłków dla dzieci 3 i 4-letnich uczęszczających do Oddziału Przedszkolnego w miejscowości Mirów Stary oraz Publicznego Przedszkola MIŚ w Zbijowie MałymSzczegóły zamówienia Catering obejmuje pełne wyżywienie dla 77 dzieci w wieku 3 - 4 lat w:1) Oddziale Przedszkolnym w miejscowości Mirów Stary• Śniadanie — do 45 posiłków dziennie• Obiad — do 45 posiłków dziennie• Podwieczorek — do 45 posiłków dziennie2) Publicznego Przedszkola MIŚ w Zbijowie Małym• Śniadanie — do 32 posiłków dziennie• Obiad — do 32 posiłków dziennie• Podwieczorek — do 32 posiłków dziennieIlość wydawanych posiłków uzależniona będzie od frekwencji dzieci w przedszkolu,O liczbie wydawanych posiłków w danym dniu Wykonawca informowany będzie na bieżąco do godziny 20.00 dnia poprzedzającego dzień wydania posiłku. W oparciu o uzyskane informacje Wykonawca dostarczać będzie określoną liczbę posiłków,Posiłki Wykonawca dostarczać będzie własnym transportem, w specjalistycznych, jednorazowych pojemnikach, gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw.Wykonawca zobowiązuje się dostarczać posiłki w godzinach ustalonych w umowie.Jadłospis, zawierający informację na temat wartości kalorycznej posiłków, układany będzie przez Wykonawcę na okres 10 dni roboczych (2 tygodnie) i dostarczany Zamawiającemu do zatwierdzenia na 5 dni przed okresem jego obowiązywania. Dzienny jadłospis obejmuje:pierwszy posiłek: drugie śniadanie: chleb lub bulki, płatki zbożowe, jaja, zupy mleczne, wędliny, dżemy, miód, mleko i jego przetwory, sery itp., herbata, kakao, sok.drugi posiłek: pożywna zupa, drugie danie, kompot lub sok, Pod pojęciem pożywnej zupy należy rozumieć zupę z tzw. mięsną wkładką podaną ze świeżym pieczywem bez ograniczenia ilościowego.Pod pojęciem drugie danie należy rozumieć posiłek mięsny/rybny z urozmaiconymi surówkami lub gotowanymi jarzynami, Do mięsa zamiennie mogą być podawane ziemniaki, kasze, ryż lub makaron, Drugie danie mogą stanowić również pierogi, naleśniki, kopytka, makaron z sosem i krokiety itp.trzeci posiłek: podwieczorek: owoce, bułka słodka, bułka lub chleb, dżemy, miód, naleśniki, jogurt, kisiel, owoc typu jabłko lub banan, ciasteczka lub ciasta własnego wypieku, ciasta drożdżowe, placek z jabłkami lub innymi owocami, koktajl owocowy, herbata, kakao, sok. Wykonawca zobowiązany jest do zachowania diet pokarmowych w zależności od indywidualnych potrzeb dzieci, zgodnie z informacją otrzymaną od Zamawiającego

BG.271.16.2021
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55523100
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10319684 2024-03-28
godz. 10:00
Łódzkie ZPIZ/PN/US/7/2024 Świadczenie usług gastronomicznych wraz z dystrybucją posiłków na poszczególne oddziały Spec. Psych. ZOZ w Łodzi. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA:
10343829 2024-04-03
godz. 10:00
Śląskie Świadczenie usług cateringowych w 2024 r. Część 1: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych w 2024 roku w czasie spotkań organizowanych przez Wojewód...
10345472 2024-04-03
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, zapraszam do wzięcia udziału w postępowaniu na wyłonienie dostawcy posiłków profilaktycznych dla pracowników Terminala Paliw w Sokółce. Wszystkie wymagania są op...
10382057 2024-04-05
godz. 09:30
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej.Zamawiający zastrzega sobie prawo do niezreal...
10380030 2024-04-05
godz. 10:00
Opolskie Usługa cateringu - żywienie pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu Żywienie pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu ZP-3a/2024
10365836 2024-04-09
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa przygotowania i dostarczania posiłków 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla policjantów biorących udział w zabezpieczeniach porzą...
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...
10399955 2024-04-12
godz. 09:00
Lubelskie Lubelska Szkoła Biznesu w ramach realizacji projektu „Czas na działanie” nr FELU.09.04-IP.02-0104/23, Programu Fundusze Europejskie dla Lubelskiego 2021-2027 Działania 9.4. Zrównowa...
10403346 2024-04-15
godz. 23:59
Śląskie Pełna treść zapytania ofertowego znajduje się w załączonym pliku "Zapytanie ofertowe 2-OWES-TG - catering.pdf" 1. Przedmiotem umowy jest świadczenie usług cateringowych w okresie od ...
10432831 2024-04-22
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...