Przetarg 8417757 - „Wykonanie i dostarczenie posiłków w formie cateringu...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8417757
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-09-24 |
przedmiot ogłoszenia | „Wykonanie i dostarczenie posiłków w formie cateringu dla dzieci 3 i 4 letnich czyszczących do Oddziału Przedszkolnego w Mirowie S tarym oraz Publicznego Przedszkola MIŚ w Zbijowie Małym ” Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wykonanie i dostarczanie posiłków dla dzieci 3 i 4-letnich uczęszczających do Oddziału Przedszkolnego w miejscowości Mirów Stary oraz Publicznego Przedszkola MIŚ w Zbijowie MałymSzczegóły zamówienia Catering obejmuje pełne wyżywienie dla 77 dzieci w wieku 3 - 4 lat w:1) Oddziale Przedszkolnym w miejscowości Mirów Stary• Śniadanie — do 45 posiłków dziennie• Obiad — do 45 posiłków dziennie• Podwieczorek — do 45 posiłków dziennie2) Publicznego Przedszkola MIŚ w Zbijowie Małym• Śniadanie — do 32 posiłków dziennie• Obiad — do 32 posiłków dziennie• Podwieczorek — do 32 posiłków dziennieIlość wydawanych posiłków uzależniona będzie od frekwencji dzieci w przedszkolu,O liczbie wydawanych posiłków w danym dniu Wykonawca informowany będzie na bieżąco do godziny 20.00 dnia poprzedzającego dzień wydania posiłku. W oparciu o uzyskane informacje Wykonawca dostarczać będzie określoną liczbę posiłków,Posiłki Wykonawca dostarczać będzie własnym transportem, w specjalistycznych, jednorazowych pojemnikach, gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw.Wykonawca zobowiązuje się dostarczać posiłki w godzinach ustalonych w umowie.Jadłospis, zawierający informację na temat wartości kalorycznej posiłków, układany będzie przez Wykonawcę na okres 10 dni roboczych (2 tygodnie) i dostarczany Zamawiającemu do zatwierdzenia na 5 dni przed okresem jego obowiązywania. Dzienny jadłospis obejmuje:pierwszy posiłek: drugie śniadanie: chleb lub bulki, płatki zbożowe, jaja, zupy mleczne, wędliny, dżemy, miód, mleko i jego przetwory, sery itp., herbata, kakao, sok.drugi posiłek: pożywna zupa, drugie danie, kompot lub sok, Pod pojęciem pożywnej zupy należy rozumieć zupę z tzw. mięsną wkładką podaną ze świeżym pieczywem bez ograniczenia ilościowego.Pod pojęciem drugie danie należy rozumieć posiłek mięsny/rybny z urozmaiconymi surówkami lub gotowanymi jarzynami, Do mięsa zamiennie mogą być podawane ziemniaki, kasze, ryż lub makaron, Drugie danie mogą stanowić również pierogi, naleśniki, kopytka, makaron z sosem i krokiety itp.trzeci posiłek: podwieczorek: owoce, bułka słodka, bułka lub chleb, dżemy, miód, naleśniki, jogurt, kisiel, owoc typu jabłko lub banan, ciasteczka lub ciasta własnego wypieku, ciasta drożdżowe, placek z jabłkami lub innymi owocami, koktajl owocowy, herbata, kakao, sok. Wykonawca zobowiązany jest do zachowania diet pokarmowych w zależności od indywidualnych potrzeb dzieci, zgodnie z informacją otrzymaną od Zamawiającego BG.271.16.2021 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55523100 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |