Zlecenie 7155871 - Wykonanie czynności związanych z obsługą cateringową...
(zakończone) | Zamówienie 7155871|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-11-13 |
przedmiot zlecenia | Wykonanie czynności związanych z obsługą cateringową szkolenia w Węgorzynie dn. 22.11.2019r. w ramach projektu pt.: "Wzmacnianie n aturalnych populacji najcenniejszych ichtiotaksonów (w tym wędrownych ryb łososiowatych) w oparciu o przyjazne środowisku innowacyjne przedsięwzięcia w postaci nowatorskich technik wylęgarniczych, w tym urządzanie tarlisk, opracowanie pasz dla ryb przeznaczonych do zarybień wraz z oceną ich wpływu na zdrowotność i potencjał rozrodczy ryb mających oraz monitoring pod kątem rozwoju infrastruktury społeczno-gospodarczej regionu" OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie obsługi cateringowej spotkania organizowanego 22 listopada 2019 r. w Węgorzynie dla 50 osób. W trakcie szkolenia przewiduje się 1 przerwę kawową oraz dwudaniowy obiad wraz z deserem. W ofercie konieczne jest zapewnienie dostarczenie produktów, obsługi kelnerskiej do wydawania posiłków oraz posprzątania po spotkaniu. Niezbędnym jest zapewnienie własnej zastawy ceramicznej lub porcelanowej. Wymagania konieczne i szczegółowy wykaz poszczególnych potraw: Przerwa kawowa w formie bufetu W ramach przerwy kawowej powinien być ogólny i nieograniczony dostęp do kawy, herbaty, wody n/g i soków owocowych (jabłko, pomarańcza, banan). Ponadto w ramach przerwy przewiduje się dostarczenie dla uczestników owoców (mandarynki, banany, winogrona) o łącznej masie 5 kg oraz dwóch rodzajów ciast - sernik i szarlotka-100g (po dwa rodzaje ciasta po 50g na osobę). Zupy 3 rodzaje zup do wyboru (zupa gulaszowa, zupa ogórkowa i żurek) po 400ml na osobę. Danie główne Danie główne powinno być urozmaicone i składające się z 4 rodzajów potraw. - roladki drobiowe serowo-szpinakowe - jedna porcja 150 g; - karkówka pod pierzynką sera - jedna porcja 100 g; - dorsz lub łosoś pieczony - jedna porcja 100 g. Dodatkowo do głównych dań powinny być podane dodatki: - zestaw surówek z marchewki i jabłka (jedna porcja po 50 g), z białej kapusty (jedna porcja po 50 g), buraczki gotowane (jedna porcja po 50 g) dla każdej osoby; - ziemniaki gotowane (jedna porcja 170 g); - ziemniaki pieczone (jedna porcja 170 g). Desery Po głównym daniu dla każdego z uczestników podawane będą 3 rodzaje ciast: - Panna Cotta z malinami (jedna porcja 50 g); - Sernik domowy (jedna porcja 50 g); - Szarlotka domowa (jedna porcja 50 g). Napoje Do obiadu powinny być dostępne napoje z przerwy kawowej w nieograniczonej ilości. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |