Zlecenie 7155871 - Wykonanie czynności związanych z obsługą cateringową...

   
Zamówienie 7155871 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-11-13
przedmiot zlecenia
Wykonanie czynności związanych z obsługą cateringową szkolenia w Węgorzynie dn. 22.11.2019r. w ramach projektu pt.: "Wzmacnianie n
aturalnych populacji najcenniejszych ichtiotaksonów (w tym wędrownych ryb łososiowatych) w oparciu o przyjazne środowisku innowacyjne przedsięwzięcia w postaci nowatorskich technik wylęgarniczych, w tym urządzanie tarlisk, opracowanie pasz dla ryb przeznaczonych do zarybień wraz z oceną ich wpływu na zdrowotność i potencjał rozrodczy ryb mających oraz monitoring pod kątem rozwoju infrastruktury społeczno-gospodarczej regionu"
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie obsługi cateringowej spotkania organizowanego 22 listopada 2019 r. w Węgorzynie dla 50 osób. W trakcie szkolenia przewiduje się 1 przerwę kawową oraz dwudaniowy obiad wraz z deserem. W ofercie konieczne jest zapewnienie dostarczenie produktów, obsługi kelnerskiej do wydawania posiłków oraz posprzątania po spotkaniu. Niezbędnym jest zapewnienie własnej zastawy ceramicznej lub porcelanowej.
Wymagania konieczne i szczegółowy wykaz poszczególnych potraw:
Przerwa kawowa w formie bufetu
W ramach przerwy kawowej powinien być ogólny i nieograniczony dostęp do kawy, herbaty, wody n/g i soków owocowych (jabłko, pomarańcza, banan). Ponadto w ramach przerwy przewiduje się dostarczenie dla uczestników owoców (mandarynki, banany, winogrona) o łącznej masie 5 kg oraz dwóch rodzajów ciast - sernik i szarlotka-100g (po dwa rodzaje ciasta po 50g na osobę).
Zupy
3 rodzaje zup do wyboru (zupa gulaszowa, zupa ogórkowa i żurek) po 400ml na osobę.
Danie główne
Danie główne powinno być urozmaicone i składające się z 4 rodzajów potraw.
- roladki drobiowe serowo-szpinakowe - jedna porcja 150 g;
- karkówka pod pierzynką sera - jedna porcja 100 g;
- dorsz lub łosoś pieczony - jedna porcja 100 g.
Dodatkowo do głównych dań powinny być podane dodatki:
- zestaw surówek z marchewki i jabłka (jedna porcja po 50 g), z białej kapusty (jedna porcja po 50 g), buraczki gotowane (jedna porcja po 50 g) dla każdej osoby;
- ziemniaki gotowane (jedna porcja 170 g);
- ziemniaki pieczone (jedna porcja 170 g).
Desery
Po głównym daniu dla każdego z uczestników podawane będą 3 rodzaje ciast:
- Panna Cotta z malinami (jedna porcja 50 g);
- Sernik domowy (jedna porcja 50 g);
- Szarlotka domowa (jedna porcja 50 g).
Napoje
Do obiadu powinny być dostępne napoje z przerwy kawowej w nieograniczonej ilości.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10381426 2024-04-05
godz. 10:30
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby premier spektakli i innych wydarzeń organizowanych lub współorganizowanych przez Teatr Śląski im...
10396629 2024-04-08
godz. 23:59
Wielkopolskie ROPS.XII.2205.6.2024 Szacowanie wartości usługi cateringu w subregionie Konińskim PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Świadczenie usług cateringowych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie u...
10397740 2024-04-10
godz. 12:00
Podkarpackie Zapewnienie kompleksowej usługi i obsługi gastronomicznej dla uczestników Koncertu Głównego organizowanego w Rzeszowie w dniu 21.06.2024 r. oraz klubu festiwalowego w dniach 21-23.06.20...
10396054 2024-04-12
godz. 09:00
Podkarpackie Usługa cateringowa, przygotowanie i dowóz zbiorowego żywienia dla uczestników imprez cyklicznych i okolicznościowych organizowanych przez Centrum Młodzieży w Rzeszowie na rok 2024.
10415094 2024-04-17
godz. 09:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Zamawiającego. Poprzez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie przygotowanie, dostarczenie i ...
10405754 2024-04-17
godz. 10:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie w związku z planowanymi konferencjami, zakończeniem lub ina...
10271233 2024-04-18
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej-sprzedaż piwa podczas imprezy masowej pn. Zlot Motocykli Nad Zalewem w Polanowie w dniach 12.07.2024 r. od godz. 1000 do 14.07.2024 r. do godz. 1200 dla...
10442112 2024-04-22
godz. 00:00
Dolnośląskie świadczenie usług transportowych (rozwożenie posiłków)
10425227 2024-05-10
godz. 10:30
Wielkopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Puszczykowie. 2. Szczegółowy opis przedmiotu...
10464563 2024-05-17
godz. 11:00
Dolnośląskie Obsługa gastronomiczna podczas imprezy plenerowej X TARGI PRODUKTU LOKALNEGO ORAZ VIII PRZEGLĄD ZESPOŁÓW LUDOWYCH BISKUPICKI ZŁOTY KŁOS 2024 na boisku przy ul. Chrobrego w Biskupicach ...