Zlecenie 7718061 - Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi...

   
Zamówienie 7718061 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-09-25
przedmiot zlecenia
Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci jednodaniowego posiłku (tj. 1 dni
a zupy, 2 dnia drugiego dania) dla 15 osób z placówki ŚDS Świecie nad Osą w województwie kujawsko-pomorskim w terminie od 06.10.2020 do 31.10.2020 z możliwością wydłużenia do 31.12.2020 r. W miesiącu październiku planuje się, że będzie do dziennie +/- 15 osób. Z uwagi na uzasadnioną nieobecność uczestników ŚDS, może ona ulec zmniejszeniu. W miesiącu listopadzie i grudniu liczba osób objętych dożywieniem może być analogiczna, o ile dożywianie będzie nadal zlecane przez ROPS i konieczne w związku z utrzymującą się sytuacją sanitarno-epidemiczną wywołaną pandemią COVID-19. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19 Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków:  uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie, 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona:  ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), lub  II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne:  Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie na miejsce realizacji wskazane przez Zamawiającego.  Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi.  Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania.  Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie.  Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.).  Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego.  Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią.  Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10365137 2024-03-29
godz. 10:00
Lubelskie świadczenie usługi w zakresie: „Przygotowania oraz dostawy posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Bródku
10343052 2024-03-29
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług zapewnienia całodobowego żywienia pacjentów Warszawskiego Szpitala Południowego sp. z o.o. przy ul. rtm. W. Pileckiego 99 w Warszawie Przedmiotem zamówienia są us...
10345472 2024-04-03
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, zapraszam do wzięcia udziału w postępowaniu na wyłonienie dostawcy posiłków profilaktycznych dla pracowników Terminala Paliw w Sokółce. Wszystkie wymagania są op...
10300059 2024-04-03
godz. 12:00
Zachodniopomorskie Całodzienna usługa żywienia gości w Szpitalu Uzdrowiskowym Willa Fortuna” - s.p.z.o.z. z dzierżawą pomieszczeń kuchennych” Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa żywie...
10371684 2024-04-05
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia gotowych potraw oraz zapewnienia obsługi dla ok. 100 osób w dniu 1 maja 2024 r. i ok. 100 osób w dniu 2 maja 2024 r. podc...
10382057 2024-04-05
godz. 09:30
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej.Zamawiający zastrzega sobie prawo do niezreal...
10372270 2024-04-08
godz. 09:00
Podkarpackie „Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku – obiadu jednodaniowego dla dzieci uczęszczających do Szkół Podstawowych na terenie Gminy Wielkie Oczy” Przedmiot zamówienia obej...
10400385 2024-04-12
godz. 23:59
Dolnośląskie Postępowanie o udzielenie zamówienia jest podzielone na trzy części Oferent może złożyć ofertę na I część i/lub II część i/lub III część Załącznikiem do niniejszego Ogło...
10451262 2024-04-26
godz. 11:00
Śląskie Przygotowywanie oraz wydawanie gorących posiłków dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Dąbrowie Górniczej korzystających z pomocy społecznej w roku 2024 1. Przedmiot...
10380426 2024-04-29
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpi...