Zlecenie 7922666 - Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi...
(zakończone) | Zamówienie 7922666|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-15 |
przedmiot zlecenia | Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci dwudaniowego posiłku (tj. zupy i drugiego dania) 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z: 1) powiatu włocławskiego, gminy Fabianki – 57 osób. Gminy położne w województwie kujawsko-pomorskim. Termin dostaw od 28.01.2021 r. do 10.03.2021 r. Miejscowości w poszczególnych Gminach zostały wskazane w drukach zapotrzebowania załączonych do zapytania ofertowego. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19. Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków: uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie. 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona: ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne: Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie w miejsca realizacji wskazane przez Zamawiającego. Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi. Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania „bonów żywnościowych” w ilości odpowiadającej ilości osób objętych dożywaniem. Bony przekaże do MOPS. Posiłki będą wydawane na podstawie bonu. Protokół nieodpłatnego przekazania przez PES/PS produktów lub usług związanych z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19”, podpisze i opieczętuje przedstawiciel MOPS, które zleca wykonanie usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Wykonawca otrzyma informację z MOPS pod jakie adresy posiłki należy dostarczyć.Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci dwudaniowego posiłku (tj. zupy i drugiego dania) 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z: 2) powiatu włocławskiego, gminy Izbica Kujawska – 12 osób. Gminy położne w województwie kujawsko-pomorskim. Termin dostaw od 28.01.2021 r. do 10.03.2021 r. Miejscowości w poszczególnych Gminach zostały wskazane w drukach zapotrzebowania załączonych do zapytania ofertowego. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19. Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków: uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie. 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona: ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne: Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie w miejsca realizacji wskazane przez Zamawiającego. Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi. Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania „bonów żywnościowych” w ilości odpowiadającej ilości osób objętych dożywaniem. Bony przekaże do MOPS. Posiłki będą wydawane na podstawie bonu. Protokół nieodpłatnego przekazania przez PES/PS produktów lub usług związanych z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19”, podpisze i opieczętuje przedstawiciel MOPS, które zleca wykonanie usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Wykonawca otrzyma informację z MOPS pod jakie adresy posiłki należy dostarczyć.Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci dwudaniowego posiłku (tj. zupy i drugiego dania) 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z: 3) powiatu włocławskiego, gminy Włocławek – 18 osób. Gminy położne w województwie kujawsko-pomorskim. Termin dostaw od 28.01.2021 r. do 10.03.2021 r. Miejscowości w poszczególnych Gminach zostały wskazane w drukach zapotrzebowania załączonych do zapytania ofertowego. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19. Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków: uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie. 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona: ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne: Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie w miejsca realizacji wskazane przez Zamawiającego. Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi. Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania „bonów żywnościowych” w ilości odpowiadającej ilości osób objętych dożywaniem. Bony przekaże do MOPS. Posiłki będą wydawane na podstawie bonu. Protokół nieodpłatnego przekazania przez PES/PS produktów lub usług związanych z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19”, podpisze i opieczętuje przedstawiciel MOPS, które zleca wykonanie usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Wykonawca otrzyma informację z MOPS pod jakie adresy posiłki należy dostarczyć.Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci dwudaniowego posiłku (tj. zupy i drugiego dania) 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z: 4) powiatu włocławskiego, gminy Lubraniec – 10 osób. Gminy położne w województwie kujawsko-pomorskim. Termin dostaw od 28.01.2021 r. do 10.03.2021 r. Miejscowości w poszczególnych Gminach zostały wskazane w drukach zapotrzebowania załączonych do zapytania ofertowego. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19. Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków: uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie. 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona: ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne: Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie w miejsca realizacji wskazane przez Zamawiającego. Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi. Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania „bonów żywnościowych” w ilości odpowiadającej ilości osób objętych dożywaniem. Bony przekaże do MOPS. Posiłki będą wydawane na podstawie bonu. Protokół nieodpłatnego przekazania przez PES/PS produktów lub usług związanych z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19”, podpisze i opieczętuje przedstawiciel MOPS, które zleca wykonanie usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Wykonawca otrzyma informację z MOPS pod jakie adresy posiłki należy dostarczyć. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |