Zlecenie 7922666 - Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi...

   
Zamówienie 7922666 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-01-15
przedmiot zlecenia
Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci dwudaniowego posiłku (tj. zupy i
drugiego dania) 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z: 1) powiatu włocławskiego, gminy Fabianki – 57 osób. Gminy położne w województwie kujawsko-pomorskim. Termin dostaw od 28.01.2021 r. do 10.03.2021 r. Miejscowości w poszczególnych Gminach zostały wskazane w drukach zapotrzebowania załączonych do zapytania ofertowego. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19. Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków: uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie. 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona: ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne: Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie w miejsca realizacji wskazane przez Zamawiającego. Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi. Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania „bonów żywnościowych” w ilości odpowiadającej ilości osób objętych dożywaniem. Bony przekaże do MOPS. Posiłki będą wydawane na podstawie bonu. Protokół nieodpłatnego przekazania przez PES/PS produktów lub usług związanych z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19”, podpisze i opieczętuje przedstawiciel MOPS, które zleca wykonanie usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Wykonawca otrzyma informację z MOPS pod jakie adresy posiłki należy dostarczyć.Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci dwudaniowego posiłku (tj. zupy i drugiego dania) 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z: 2) powiatu włocławskiego, gminy Izbica Kujawska – 12 osób. Gminy położne w województwie kujawsko-pomorskim. Termin dostaw od 28.01.2021 r. do 10.03.2021 r. Miejscowości w poszczególnych Gminach zostały wskazane w drukach zapotrzebowania załączonych do zapytania ofertowego. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19. Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków: uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie. 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona: ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne: Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie w miejsca realizacji wskazane przez Zamawiającego. Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi. Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania „bonów żywnościowych” w ilości odpowiadającej ilości osób objętych dożywaniem. Bony przekaże do MOPS. Posiłki będą wydawane na podstawie bonu. Protokół nieodpłatnego przekazania przez PES/PS produktów lub usług związanych z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19”, podpisze i opieczętuje przedstawiciel MOPS, które zleca wykonanie usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Wykonawca otrzyma informację z MOPS pod jakie adresy posiłki należy dostarczyć.Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci dwudaniowego posiłku (tj. zupy i drugiego dania) 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z: 3) powiatu włocławskiego, gminy Włocławek – 18 osób. Gminy położne w województwie kujawsko-pomorskim. Termin dostaw od 28.01.2021 r. do 10.03.2021 r. Miejscowości w poszczególnych Gminach zostały wskazane w drukach zapotrzebowania załączonych do zapytania ofertowego. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19. Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków: uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie. 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona: ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne: Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie w miejsca realizacji wskazane przez Zamawiającego. Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi. Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania „bonów żywnościowych” w ilości odpowiadającej ilości osób objętych dożywaniem. Bony przekaże do MOPS. Posiłki będą wydawane na podstawie bonu. Protokół nieodpłatnego przekazania przez PES/PS produktów lub usług związanych z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19”, podpisze i opieczętuje przedstawiciel MOPS, które zleca wykonanie usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Wykonawca otrzyma informację z MOPS pod jakie adresy posiłki należy dostarczyć.Wybór wykonawców spośród PES świadczących usługi przygotowania i dostarczania posiłków w postaci dwudaniowego posiłku (tj. zupy i drugiego dania) 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku) dla osób wskazanych przez Ośrodki Pomocy Społecznej z: 4) powiatu włocławskiego, gminy Lubraniec – 10 osób. Gminy położne w województwie kujawsko-pomorskim. Termin dostaw od 28.01.2021 r. do 10.03.2021 r. Miejscowości w poszczególnych Gminach zostały wskazane w drukach zapotrzebowania załączonych do zapytania ofertowego. Zamówienie udzielane jest w ramach projektu „OWES TŁOK 2” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś 9 Priorytetowa Solidarne społeczeństwo, Działanie 9.4. Wzmocnienie sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 9.4.1 Rozwój podmiotów sektora ekonomii społecznej z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach umowy nr UM_SE.433.1.872.2018 na podstawie procedury zakupu produktów i usług w podmiotach ekonomii społecznej (w tym w przedsiębiorstwach społecznych) w związku z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19. Szczegóły zamówienia: 1. Przygotowanie i dostarczenie na miejsce wyznaczone przez Zamawiającego posiłków: uwzględniających dania mięsne, i/lub wegetariańskie i/lub wegańskie. 1a) W skład posiłku (mięsnego/wegetariańskiego/wegańskiego) wchodzi przygotowana i dostarczona: ZUPA (co najmniej 300 ml na osobę), II DANIE: - porcja dania głównego, składającego się z mięsa/dania wegetariańskiego/wegańskiego (co najmniej 100-150 gramów na osobę), - ziemniaki (co najmniej 200 gramów na osobę) lub ryż (co najmniej 200 gram na osobę) lub frytki (co najmniej 200 gramów na osobę), - surówki (co najmniej 150 gramów na osobę), - zapewnienie niezbędnych opakowań i sztućców jednorazowych, wody gazowanej i niegazowanej lub soków (co najmniej 0,2 litra na osobę). 1b) Szczegóły techniczne: Dowóz cateringu o ustalonej godzinie i w terminie w miejsca realizacji wskazane przez Zamawiającego. Dostarczenie cateringu zapakowanego w pojemniki jednorazowe wraz ze sztućcami jednorazowymi. Świadczenia usługi dostarczania posiłków na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i powinny być przyrządzone w dniu dostawy, przy zapewnieniu odpowiedniej temperatury posiłku w momencie podania. Świadczenia usługi dostarczania posiłków wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1125 z późn. zm.). Wykonawca zobowiązuje się do terminowego świadczenia usługi w określonym terminie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania reżimu sanitarnego wskazanego przez Głównego Inspektora Sanitarnego w związku z trwającą pandemią. Rozliczenie za realizację zamówienia nastąpi na zasadach określonych w projekcie umowy. Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania „bonów żywnościowych” w ilości odpowiadającej ilości osób objętych dożywaniem. Bony przekaże do MOPS. Posiłki będą wydawane na podstawie bonu. Protokół nieodpłatnego przekazania przez PES/PS produktów lub usług związanych z przeciwdziałaniem skutkom wystąpienia COVID-19”, podpisze i opieczętuje przedstawiciel MOPS, które zleca wykonanie usługi przygotowania i dostarczania posiłków. Wykonawca otrzyma informację z MOPS pod jakie adresy posiłki należy dostarczyć.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10333810 2024-03-28
godz. 11:00
Świętokrzyskie Świadczenie usługi cateringu — przygotowanie i dostarczenie całodniowego wyżywienia dla 20 Mieszkańców SCOM w Brudzowie w okresie od 03.06.2024 roku do 31.12.2024 roku. 1. Przedmiot...
10341979 2024-03-29
godz. 09:00
Lubuskie „Usługa całodobowego żywienia pacjentów” Przedmiotem umowy jest realizacja przez Wykonawcę usługi całodobowego żywienia pacjentów Zamawiającego - w przewidywanej ilości okoł...
10373783 2024-04-02
godz. 23:00
Łódzkie Przedmiotem niniejszego zapytania jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków do miejsca zamieszkania. Usługa świadczona będzie dla 82 Uczestników/-czek Projektu, w ich miejscu ...
10370621 2024-04-03
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim Szczegółowy opis oraz s...
10342821 2024-04-04
godz. 11:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach polegające na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków.Wykonawca bę...
10374971 2024-04-04
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe dla uczestników demonstracji, organizatorów i wykładowców w ramach operacji „Nowoczesne technologie chowu i hodowli bydła ras mięsnych” etap 2 Część 1: Usł...
10375282 2024-04-04
godz. 23:59
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla uczestników w ramach projektu „CIS PUCK – stawiamy na rozwój – edycja II” . Kod CPV: 55520000-1 Usługi dostarczan...
10383094 2024-04-04
godz. 23:59
Lubuskie Przeprowadzenie szkoleń cyfrowych zgodnie z ramą kompetencji informatycznych i informacyjnych DigComp (Digital Competence Framework - DCF) na poziomach A (podstawowy), B (średniozaawansow...
10364813 2024-04-08
godz. 10:30
Dolnośląskie Świadczenie usług całodobowego żywienia pacjentów SPZOZ MSWiA we Wrocławiu w formie cateringu w okresie 24 miesięcy Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całod...
10305937 2024-04-15
godz. 14:00
Mazowieckie Całodobowe świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego Gajda – Med Sp. z o.o Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie całodobowego żywie...