Zlecenie 8203756 - Wlączamy Kraśnik ZAPYTANIE OFERTOWE Fundacja “Liderzy...

   
Zamówienie 8203756 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-06-15
przedmiot zlecenia
Wlączamy Kraśnik

ZAPYTANIE OFERTOWE Fundacja “Liderzy Sukcesu” ogłasza wszczęcie postępowania o udzielenie zamówienia w ramach
projektu pt. „Włączamy Kraśnik” Numer projektu: RPLU.11.01.00-06-0039/19 Fundacja „Liderzy Sukcesu” [dalej „Zamawiający”] realizując na terenie powiatu kraśnickiego projekt pt. „Włączamy Kraśnik” Numer projektu: RPLU.11.01.00-06-0039/19 w ramach Osi Priorytetowej XI Włączenie Społeczne Działania 11.1 Aktywne Włączenie Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014 – 2020, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego zaprasza do przedstawienia oferty na realizację Usługi cateringowej. I TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Postępowanie prowadzone jest z zachowaniem procedury konkurencyjności określonej w Wytycznych w zakresie kwalifikowalności wydatków w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Funduszu Spójności na lata 2014-2020. II Kod CPV: 55321000-6 – Usługi przygotowania posiłków 55520000-1 – Usługi dostarczenia posiłków III OFERTY CZĘŚCIOWE: zamawiający nie dopuszcza/dopuszcza* składanie ofert częściowych IV OFERTY WARIANTOWE: Zamawiający nie dopuszcza/dopuszcza * składania ofert wariantowych. *niepotrzebne skreślić V. TERMIN REALIZACJI ZAMÓWIENIA: VI 2021 – XI 2021 z możliwością wcześniejszego zakończenia realizacji w przypadku wykonania całości zamówienia we wcześniejszym terminie lub wydłużenia adekwatnie do potrzeb w przypadku opóźnienia w rekrutacji uczestników lub innych obiektywnych przyczyn, których nie można było przewidzieć na etapie ogłaszania niniejszego zapytania; VI. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń zawodowych dla osób bezrobotnych, biernych zawodowo, nieaktywnych zawodowo, zagrożonych wykluczeniem społecznym chcących zdobyć nowe kompetencje zawodowe: 1) 6 grup x 15 spotkań grupowych x 10 uczestników projektu = 900 obiadów dwudaniowych 2) 6 grup x 15 spotkań grupowych (dla 10 uczestników/gr przez 15 dni szkoleniowych) = 90 przerw kawowych 3) Przerwa kawowa powinna składać się z: a) Napojów (herbata, kawa, śmietanka/mleko do kawy, cukier, cytryna, woda mineralna ga-zowana i niegazowana) b) Słodkie i słone przekąski (typu ciastka, paluszki) 4) Obiad powinien składać się z: a) Zupy 300 ml b) Drugiego dania według poniższej gramatury posiłków:  Danie jarskie / mięso / ryba 200g  surówka 140 g  dodatki skrobiowe 200 g Zamawiający zastrzega jednak, że liczba ta może się zmienić. Ostateczna kwota wynagrodzenia na-leżnego Wykonawcy będzie uzależniona od liczby osób rzeczywiście korzystających z ww. usługi ga-stronomicznej. Wszystkie posiłki zapewnione przez Wykonawcę muszą być bezwzględnie świeże, przyrządzone w dniu świadczenia usługi. Użyte składniki muszą być wysokiej jakości. Posiłki muszą być serwowane estetycznie. Produkty przetworzone będą posiadały odpowiednią datę przydatności do spożycia. Zamawiający nie dopuszcza przyrządzania dań ciepłych z produktów mrożonych. Wykonawca odpo-wiada za serwowanie dań obiadowych w taki sposób, aby zapewnić utrzymanie odpowiedniej tem-peratury dania. Przygotowywanie posiłków odbywać się będzie z uwzględnieniem diet możliwych do stosowania np. bezglutenowa, wegetariańska, wegańska zgłoszonych Zamawiającemu przez uczestników szkolenia. Wykonawca zobowiązany jest do zewnętrznego oznaczenia indywidualnych pojemników w sposób umożliwiający odróżnienie znajdujących się w nich diet. Każdorazowo, Zamawiający zgłosi Wyko-nawcy liczbę posiłków wg szczególnej diety zgłoszonej przez uczestników. 2. Miejsce realizacji zamówienia: sala szkoleniowa zapewniona przez Zamawiającego na terenie miasta Kraśnik w powiecie kraśnickim w woj. lubelskim . 3. Czas trwania zamówienia: od czerwca 2021 do listopada 2021 r. (gotowość do świadczenia usłu-gi) szczegółowy harmonogram będzie ustalany cyklicznie dla każdej z grup szkoleniowych po podpisaniu umowy. Oferent jest zobowiązany do świadczenia usług we min. we wszystkie dni ro-bocze i weekendy; Zamawiający zastrzega możliwość wydłużenia okresu świadczenia usługi w przypadku opóźnień w realizacji szkoleń; 4. Zamówienie będzie wykonywane sukcesywnie wraz z uruchomieniem kolejnych grup szkolenio-wych zgodnie z harmonogramem projektu. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w czę-ściach zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego; 5. W ramach przedmiotu zamówienia Wykonawca zobligowany jest do: 1) Posprzątania po zakończeniu szkolenia (zabranie pojemników jednorazowych). 2) Zapewnienia własnych naczyń jednorazowych na dania obiadowe i przerwy kawowe (termo-sów/toreb izotermicznych, pojemników jednorazowych na posiłki i napoje -gorące i zimne- cu-kiernic, kubeczki jednorazowe talerzy itp.) zgodnie z wymaganiami menu. 3) Zapewnienia obsługi w zakresie dowiezienia i wniesienia posiłków na miejsce szkolenia. 4) Dowozu cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji szkoleń wskazane przez Zamawia-jącego na terenie gminy Gościeradów lub Miasta Kraśnik. 5) Świadczenia usługi cateringowej na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i winne być przyrządzone w dniu dostawy. 6) Świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. 7) Przestrzegania przepisów prawa powszechnie obowiązującego w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych 8) Zagwarantowania dostępności usługi w dowolnym terminie w okresie obowiązywania umowy (szczegółowy harmonogram usługi zostanie ustalony przed podpisaniem umowy) 6. Dodatkowe informacje: 1) Czas dostawy oraz przewidywana liczba uczestników zostanie uzgodniona przez Zamawiające-go w porozumieniu z Wykonawcą. 2) Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli jakości posiłków przez wytypowanych pracowni-ków Zamawiającego. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi, Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. Harmonogram, terminy oraz godziny zajęć będą powstawały przy udziale uczestników projektu, w szczególności tych z niepełnosprawnościami, a w związku z tym także terminy dostawy posiłków mogą ulec zmianie. Planuje się, że zajęcia będą odbywały się od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 7:00-22:00, przy czym szczegółowy harmonogram zapotrzebowania na posiłki zostanie przedstawiony przez Zamawiającego.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10365137 2024-03-29
godz. 10:00
Lubelskie świadczenie usługi w zakresie: „Przygotowania oraz dostawy posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Bródku
10343075 2024-03-29
godz. 10:00
Podkarpackie Usługa organizacji ogólnopolskiej konferencji inaugurującej działalność BCU w ramach projektu pn. „Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa” - na zasa...
10325222 2024-04-02
godz. 10:00
Podkarpackie Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w ramach działań promocyjnych PPN-...
10370621 2024-04-03
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim Szczegółowy opis oraz s...
10345472 2024-04-03
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, zapraszam do wzięcia udziału w postępowaniu na wyłonienie dostawcy posiłków profilaktycznych dla pracowników Terminala Paliw w Sokółce. Wszystkie wymagania są op...
10335414 2024-04-04
godz. 09:30
Mazowieckie Przygotowywanie i dostawa własnym transportem do Domu dla dzieci z pieczy zastępczej w UA na ul. 3-go Maja 2 w Lublinie w odpowiednich pojemnikach zbiorczych posiłków składających się...
10291641 2024-04-04
godz. 12:00
Małopolskie Świadczenie usług polegających na zapewnieniu całodziennego żywienia dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Zakopanem 1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy, który będzie ś...
10372270 2024-04-08
godz. 09:00
Podkarpackie „Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku – obiadu jednodaniowego dla dzieci uczęszczających do Szkół Podstawowych na terenie Gminy Wielkie Oczy” Przedmiot zamówienia obej...
10365836 2024-04-09
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa przygotowania i dostarczania posiłków 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla policjantów biorących udział w zabezpieczeniach porzą...
10380426 2024-04-29
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpi...