Zlecenie 8203756 - Wlączamy Kraśnik ZAPYTANIE OFERTOWE Fundacja “Liderzy...
(zakończone) | Zamówienie 8203756|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-06-15 |
przedmiot zlecenia | Wlączamy Kraśnik ZAPYTANIE OFERTOWE Fundacja “Liderzy Sukcesu” ogłasza wszczęcie postępowania o udzielenie zamówienia w ramach projektu pt. „Włączamy Kraśnik” Numer projektu: RPLU.11.01.00-06-0039/19 Fundacja „Liderzy Sukcesu” [dalej „Zamawiający”] realizując na terenie powiatu kraśnickiego projekt pt. „Włączamy Kraśnik” Numer projektu: RPLU.11.01.00-06-0039/19 w ramach Osi Priorytetowej XI Włączenie Społeczne Działania 11.1 Aktywne Włączenie Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014 – 2020, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego zaprasza do przedstawienia oferty na realizację Usługi cateringowej. I TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Postępowanie prowadzone jest z zachowaniem procedury konkurencyjności określonej w Wytycznych w zakresie kwalifikowalności wydatków w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Funduszu Spójności na lata 2014-2020. II Kod CPV: 55321000-6 – Usługi przygotowania posiłków 55520000-1 – Usługi dostarczenia posiłków III OFERTY CZĘŚCIOWE: zamawiający nie dopuszcza/dopuszcza* składanie ofert częściowych IV OFERTY WARIANTOWE: Zamawiający nie dopuszcza/dopuszcza * składania ofert wariantowych. *niepotrzebne skreślić V. TERMIN REALIZACJI ZAMÓWIENIA: VI 2021 – XI 2021 z możliwością wcześniejszego zakończenia realizacji w przypadku wykonania całości zamówienia we wcześniejszym terminie lub wydłużenia adekwatnie do potrzeb w przypadku opóźnienia w rekrutacji uczestników lub innych obiektywnych przyczyn, których nie można było przewidzieć na etapie ogłaszania niniejszego zapytania; VI. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń zawodowych dla osób bezrobotnych, biernych zawodowo, nieaktywnych zawodowo, zagrożonych wykluczeniem społecznym chcących zdobyć nowe kompetencje zawodowe: 1) 6 grup x 15 spotkań grupowych x 10 uczestników projektu = 900 obiadów dwudaniowych 2) 6 grup x 15 spotkań grupowych (dla 10 uczestników/gr przez 15 dni szkoleniowych) = 90 przerw kawowych 3) Przerwa kawowa powinna składać się z: a) Napojów (herbata, kawa, śmietanka/mleko do kawy, cukier, cytryna, woda mineralna ga-zowana i niegazowana) b) Słodkie i słone przekąski (typu ciastka, paluszki) 4) Obiad powinien składać się z: a) Zupy 300 ml b) Drugiego dania według poniższej gramatury posiłków: Danie jarskie / mięso / ryba 200g surówka 140 g dodatki skrobiowe 200 g Zamawiający zastrzega jednak, że liczba ta może się zmienić. Ostateczna kwota wynagrodzenia na-leżnego Wykonawcy będzie uzależniona od liczby osób rzeczywiście korzystających z ww. usługi ga-stronomicznej. Wszystkie posiłki zapewnione przez Wykonawcę muszą być bezwzględnie świeże, przyrządzone w dniu świadczenia usługi. Użyte składniki muszą być wysokiej jakości. Posiłki muszą być serwowane estetycznie. Produkty przetworzone będą posiadały odpowiednią datę przydatności do spożycia. Zamawiający nie dopuszcza przyrządzania dań ciepłych z produktów mrożonych. Wykonawca odpo-wiada za serwowanie dań obiadowych w taki sposób, aby zapewnić utrzymanie odpowiedniej tem-peratury dania. Przygotowywanie posiłków odbywać się będzie z uwzględnieniem diet możliwych do stosowania np. bezglutenowa, wegetariańska, wegańska zgłoszonych Zamawiającemu przez uczestników szkolenia. Wykonawca zobowiązany jest do zewnętrznego oznaczenia indywidualnych pojemników w sposób umożliwiający odróżnienie znajdujących się w nich diet. Każdorazowo, Zamawiający zgłosi Wyko-nawcy liczbę posiłków wg szczególnej diety zgłoszonej przez uczestników. 2. Miejsce realizacji zamówienia: sala szkoleniowa zapewniona przez Zamawiającego na terenie miasta Kraśnik w powiecie kraśnickim w woj. lubelskim . 3. Czas trwania zamówienia: od czerwca 2021 do listopada 2021 r. (gotowość do świadczenia usłu-gi) szczegółowy harmonogram będzie ustalany cyklicznie dla każdej z grup szkoleniowych po podpisaniu umowy. Oferent jest zobowiązany do świadczenia usług we min. we wszystkie dni ro-bocze i weekendy; Zamawiający zastrzega możliwość wydłużenia okresu świadczenia usługi w przypadku opóźnień w realizacji szkoleń; 4. Zamówienie będzie wykonywane sukcesywnie wraz z uruchomieniem kolejnych grup szkolenio-wych zgodnie z harmonogramem projektu. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w czę-ściach zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego; 5. W ramach przedmiotu zamówienia Wykonawca zobligowany jest do: 1) Posprzątania po zakończeniu szkolenia (zabranie pojemników jednorazowych). 2) Zapewnienia własnych naczyń jednorazowych na dania obiadowe i przerwy kawowe (termo-sów/toreb izotermicznych, pojemników jednorazowych na posiłki i napoje -gorące i zimne- cu-kiernic, kubeczki jednorazowe talerzy itp.) zgodnie z wymaganiami menu. 3) Zapewnienia obsługi w zakresie dowiezienia i wniesienia posiłków na miejsce szkolenia. 4) Dowozu cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji szkoleń wskazane przez Zamawia-jącego na terenie gminy Gościeradów lub Miasta Kraśnik. 5) Świadczenia usługi cateringowej na najwyższym poziomie, a mianowicie dostarczone produkty żywnościowe będą świeże i winne być przyrządzone w dniu dostawy. 6) Świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie. 7) Przestrzegania przepisów prawa powszechnie obowiązującego w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych 8) Zagwarantowania dostępności usługi w dowolnym terminie w okresie obowiązywania umowy (szczegółowy harmonogram usługi zostanie ustalony przed podpisaniem umowy) 6. Dodatkowe informacje: 1) Czas dostawy oraz przewidywana liczba uczestników zostanie uzgodniona przez Zamawiające-go w porozumieniu z Wykonawcą. 2) Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli jakości posiłków przez wytypowanych pracowni-ków Zamawiającego. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi, Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. Harmonogram, terminy oraz godziny zajęć będą powstawały przy udziale uczestników projektu, w szczególności tych z niepełnosprawnościami, a w związku z tym także terminy dostawy posiłków mogą ulec zmianie. Planuje się, że zajęcia będą odbywały się od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 7:00-22:00, przy czym szczegółowy harmonogram zapotrzebowania na posiłki zostanie przedstawiony przez Zamawiającego. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |