Zlecenie 9022087 - Wdrożenie innowacyjnej technologii produkcji pierogów z...
(zakończone) | Zamówienie 9022087|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2022-07-05 |
przedmiot zlecenia | Wdrożenie innowacyjnej technologii produkcji pierogów z wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Przedmiotem zamówienia jest: L inia do gotowania pierogów – 1 zestaw Parametry minimalne: • Zasilanie: olej opałowy • Podstawowa moc grzewcza: minimum 30kW; podstawowa moc chłodnicza: 15kW • Linia musi posiadać deklarację dopuszczenia do kontaktu z żywnością oraz deklarację zgodności CE (lub inną deklarację równoważną) W skład linii do gotowania pierogów muszą wchodzić następujące elementy składowe o parametrach minimalnych: • stół obrotowy o średnicy blatu minimum 900mm • podajnik pierogów z taśmą transportową dwudzielną o mocy silnika 0,15kW • sekcja gotująca: - wydajność w zakresie 150-200kg/h - funkcje: autostart, kontrola temp. wody, kontrola czasu gotowania i mieszania - moc grzewcza: minimum 30kW • sekcja hartująca: - moc silnika: 0,10kW - taśma transportowa modułowa • sekcja schładzająca z agregatem chłodniczym: - moc chłodnicza minimum 15kW - wydajność w zakresie 150-200kg/h - temperatura po schłodzeniu w zakresie 4-8℃ - wymiennik płytowy: glikol/freon - czynnik chłodniczy: glikol • sekcja susząca z wentylatorami nadmuchowymi |
branża | Maszyny, sprzęt, urządzenia, narzędzia |
podbranża | maszyny przemysłowe |
kody CPV | 42000000, 42215200 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |