Zlecenie 8085417 - W poszukiwaniu modelowych rozwiązań 1. Przedmiotem...

   
Zamówienie 8085417 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-04-19
przedmiot zlecenia
W poszukiwaniu modelowych rozwiązań

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wsp
omaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 1 – sukcesywna dostawa pieczywa, wymienionego i opisanego w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 2 – sukcesywna dostawa mleka, produktów mlecznych i innych artykułów żywnościowych, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 3 – sukcesywna dostawa różnych produktów żywnościowych, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 4 – sukcesywna dostawa warzyw i owoców, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 5 – sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i innych tłuszczy, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego dla osób niepełnosprawnych, w tym z zespołem Downa, położonego w budynku nr 63a w Białej Wodzie, Gmina Suwałki – dalej jako mieszkanie wspomagane. 2. Przedmiotem zamówienia jest w zakresie części nr 6 – sukcesywna dostawa ryb i mrożonek, wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego. 3. Przedmiotem zamówienia jest: 1) dostawa produktów żywnościowych szczegółowo wymienionych i opisanych w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego, 2) transport produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 3) wniesienie produktów żywnościowych do mieszkania wspomaganego, 4) sprawdzenie z udziałem Zamawiającego zgodności każdorazowej dostawy z wymaganiami i zamówieniem Zamawiającego. 4. Warunki dostaw: 1) dostawy od poniedziałku do piątku, w godz. 15:00 – 20:00, 2) dostawy nie częściej niż 2 razy w tygodniu, 3) wykonawca zobowiązany będzie do każdorazowego dostarczenia artykułów żywnościowych w terminie zaoferowanym w ramach kryteriów oceny ofert nie dłuższym jednak niż 3 dni. 5. Wytworzenie towaru, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących przepisów prawa, w szczególności: 1) ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, 2) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, 3) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 2000/13/WE Parlamentu Europejskiego i Rady, dyrektyw Komisji 2002/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004, 4) rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, 5) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych, 6) rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności. 6. Zaoferowane i dostarczane produkty żywnościowe muszą mieć możliwie najdłuższym termin przydatności do spożycia, nie krótszym jednak niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 7. Szczegółowy opis produktów żywnościowych będących przedmiotem zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego. 8. Ilości produktów żywnościowych podane w Załączniku nr 1 do zapytania ofertowego (opis przedmiotu zamówienia), stanowią ilości szacunkowe. Zamówienia zostanie zrealizowane według ilości wynikających z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego i użytkowników mieszkania wspomaganego. Wykonawcy nie będzie przysługiwać roszczenie o wykonanie jakiejkolwiek części zamówienia, jak również nie będzie przysługiwać wynagrodzenie za produkty żywnościowe rzeczywiście nie zamówione przez Zamawiającego. 9. Ponadto szczegółowo obowiązki Wykonawcy w ramach realizacji zamówienia określa również wzór umowy, stanowiący Załącznik nr 6 do zapytania ofertowego. 10. Wykonawca zobowiązany będzie do realizacji zamówienia przez okres 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podlaskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10457362 2024-04-24
godz. 09:30
Mazowieckie 2233.4S.2024 Dostawy warzyw strączkowych do Aresztu Śledczego w Warszawie-Grochowie oraz Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Warszawie-Grochowie w Popowo Parcele PRZEDMIOT POSTĘ...
10451634 2024-04-25
godz. 09:00
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek Część 1: Część I Warzywa buraki ćwikłowe w ilości 17 000 kg cebula w ilości 20 000 kg kapusta biała w ilości 7...
10458890 2024-04-25
godz. 12:00
Śląskie Dostawa soków Hortex lub Tymbark 300 ml. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Sok Hortex lub Tymbark pomarańcza 100%, PET poj.300 ml Sok pomarańcza 100% Hortex lub Tymbark, PET poj. 300 ml. Termin...
10451580 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie Dostawa jaj kurzych konsumpcyjnych do Centrum Szkolenia Policji w Legionowie oraz do Wydziału Administracyjno – Gospodarczego CSP w Sułkowicach Część 1: Część I – jaja kurze kon...
10455363 2024-04-26
godz. 09:00
Podlaskie Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego dla Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ...
10455731 2024-04-26
godz. 10:00
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą artykułów mleczarskich na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji określonego w formularzu asortymentowo-cenowym (załąc...
10462375 2024-05-06
godz. 08:00
Warmińsko-Mazurskie Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie Część 1: Tłuszcze roślinne do smarowania pieczywa - 9000 kg Część 2: koncentrat pomidorowy 3...
10485785 2024-05-06
godz. 10:00
Opolskie DAG.261.18.2024 Zakup wraz z dostawą jaj konsumpcyjnych kurzych PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Jaja konsumpcyjne kurze pochodzące od kury domowej, świeże klasy M - nie poddane żadnym zabie...
10485865 2024-05-07
godz. 11:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do magazynów SWPZZPOZ przy ul. Krychnowickiej 1 w Radomiu w ilości podanej w formularzu cenowym wg Załącznika Nr 1 do SWZ.Sz...
10425171 2024-05-10
godz. 08:00
Warmińsko-Mazurskie Dostawa konserw mięsnych i rybnych dla 24 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Giżycku w 2024 roku. Opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SWZ i zestawienie cenowe załą...