Zlecenie 6777268 - Usługi wyżywienia w trakcie realizacji wizyty studyjnej w...
(zakończone) | Zamówienie 6777268|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-05-20 |
przedmiot zlecenia | Usługi wyżywienia w trakcie realizacji wizyty studyjnej w Warszawie dla max. 59 uczestników wizyty. Projekt "Rozwój kompetencji s tudentów kierunków stosunki międzynarodowe i bezpieczeństwo narodowe Wydziału Politologii UMCS" w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, Oś priorytetowa III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.1 Kompetencje w szkolnictwie wyższym, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Przedmiotem zamówienia jest usługa wyżywienia w trakcie realizacji wizyty studyjnej dla max. 59 uczestników wizyty. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług wyżywienia podczas wizyty studyjnej w Warszawie zgodnie z poniższą specyfikację: Ciepły posiłek serwowany w trakcie przerwy obiadowej powinien składać się z: - dania pierwszego: ciepła zupa (min. 300 ml), - danie główne mięsne - 200 g na osobę. W razie zapotrzebowania - przygotowania posiłku zgodnie z dietą wegetariańską, wegańską, bezglutenową itp., o czym zostanie powiadomiony przez Zamawiającego, - dodatki skrobiowe do dań głównych: ziemniaki lub zamiennie makaron, ryż, kasza - 200 g na osobę, - dodatki warzywne do dań głównych: surówka lub warzywa gotowane - 150 g na osobę, - napój: sok owocowy lub kompot - 0,3 ml na osobę. Wykonawca zobowiązany się do: - zapewnienia miejsca do konsumpcji, z klimatyzacją lub nawiewem, ogrzewaniem, - zapewnienia, że wszystkie posiłki są wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki, - świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych oraz do przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usługi, - przygotowania posiłków zgodnie z normami bezpieczeństwa żywności - ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz. U. z 2017r. poz. 149), standardami HACCP oraz przepisami i normami w zakresie funkcjonowania zakładów żywienia zbiorowego, w szczególności: przepisami zawartymi w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015 r. (Dz.U. z 2015r., poz.1256) w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2015 r. poz. 1256), rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE z 2004r. L 139/1 z późniejszymi zmianami), wraz z aktami wykonawczymi do nich, Wizyta studyjna planowo odbywać się będzie w dniu 05.06.2019 r. w Warszawie. Godzina oraz dokładna ilość porcji jaką należy przygotować zostanie przekazany Wykonawcy drogą elektroniczną przez Zamawiającego najpóźniej na 3 dni robocze przed planowanym terminem usługi. Termin wykonania zamówienia: planowo 05.06.2019 r. w godz. 14:30-15:00 Miejsce wykonania zamówienia: Miejsce takie, by możliwe było zrealizowanie wizyty studyjnej w Warszawie. Preferowane w okolicy siedziby Państwowego Instytutu Badawczego, ul. Kolska 12, 01-045 Warszawa w trakcie trwania wizyty. Zapytanie ofertowe nr 2/RK/2019 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |