Zlecenie 6777268 - Usługi wyżywienia w trakcie realizacji wizyty studyjnej w...

   
Zamówienie 6777268 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-05-20
przedmiot zlecenia
Usługi wyżywienia w trakcie realizacji wizyty studyjnej w Warszawie dla max. 59 uczestników wizyty.
Projekt "Rozwój kompetencji s
tudentów kierunków stosunki międzynarodowe i bezpieczeństwo narodowe Wydziału Politologii UMCS" w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, Oś priorytetowa III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.1 Kompetencje w szkolnictwie wyższym, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Przedmiotem zamówienia jest usługa wyżywienia w trakcie realizacji wizyty studyjnej dla max. 59 uczestników wizyty.
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług wyżywienia podczas wizyty studyjnej w Warszawie zgodnie z poniższą specyfikację:
Ciepły posiłek serwowany w trakcie przerwy obiadowej powinien składać się z:
- dania pierwszego: ciepła zupa (min. 300 ml),
- danie główne mięsne - 200 g na osobę. W razie zapotrzebowania - przygotowania posiłku zgodnie z dietą wegetariańską, wegańską, bezglutenową itp., o czym zostanie powiadomiony przez Zamawiającego,
- dodatki skrobiowe do dań głównych: ziemniaki lub zamiennie makaron, ryż, kasza - 200 g na osobę,
- dodatki warzywne do dań głównych: surówka lub warzywa gotowane - 150 g na osobę,
- napój: sok owocowy lub kompot - 0,3 ml na osobę.
Wykonawca zobowiązany się do:
- zapewnienia miejsca do konsumpcji, z klimatyzacją lub nawiewem, ogrzewaniem,
- zapewnienia, że wszystkie posiłki są wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki,
- świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych oraz do przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usługi,
- przygotowania posiłków zgodnie z normami bezpieczeństwa żywności - ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz. U. z 2017r. poz. 149), standardami HACCP oraz przepisami i normami w zakresie funkcjonowania zakładów żywienia zbiorowego, w szczególności: przepisami zawartymi w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 26 sierpnia 2015 r. (Dz.U. z 2015r., poz.1256) w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2015 r. poz. 1256), rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UE z 2004r. L 139/1 z późniejszymi zmianami), wraz z aktami wykonawczymi do nich,
Wizyta studyjna planowo odbywać się będzie w dniu 05.06.2019 r. w Warszawie. Godzina oraz dokładna ilość porcji jaką należy przygotować zostanie przekazany Wykonawcy drogą elektroniczną przez Zamawiającego najpóźniej na 3 dni robocze przed planowanym terminem usługi.
Termin wykonania zamówienia: planowo 05.06.2019 r. w godz. 14:30-15:00
Miejsce wykonania zamówienia: Miejsce takie, by możliwe było zrealizowanie wizyty studyjnej w Warszawie. Preferowane w okolicy siedziby Państwowego Instytutu Badawczego, ul. Kolska 12, 01-045 Warszawa w trakcie trwania wizyty.
Zapytanie ofertowe nr 2/RK/2019
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10379584 2024-04-05
godz. 12:00
Mazowieckie Realizacja usługi cateringowej w dniu 24.04.2024 r. w siedzibie Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej (adres: ul. Wspólna 2/4-sala 5114AB na 5. piętrze) w Warszawie
10379651 2024-04-08
godz. 10:00
Lubuskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Gospodarki i Rozwoju Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 202...
10406567 2024-04-16
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim. Szczegółowy opis oraz ...
10426012 2024-04-18
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych i Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych w podziale na części Część 1: Usługa cateringowa realizowana w dniu ...
10428120 2024-04-19
godz. 09:00
Łódzkie 7/ZP/2024/S Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Łódzkiego. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA:
10432520 2024-04-22
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi hotelowo - restauracyjnych dla uczestników XXXVIII Krajowego Seminarium Malakologicznego. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usług hotelowo - restauracyjnych...
10424547 2024-04-22
godz. 10:00
Mazowieckie wyżywienie delegowanych pracowników i obsługi zwierząt w trakcie trwania XII Ogólnopolskiej Wystawy Bydła Hodowlanego wraz z dniami przygotowawczymi
10413311 2024-04-26
godz. 14:00
Dolnośląskie Zabezpieczenie cateringu na Festynach Rodzinnych KGHM Polska Miedź S.A. Oddział Zakłady Górnicze Polkowice-Sieroszowice
10487262 2024-04-30
godz. 13:00
Dolnośląskie WNHP.2711.343.2024 Usługi cateringowe podczas konferencji pt. „Ziemie Odzyskane (literatura – komiks - film). Wokół fenomenu kulturowego” PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 - 1 szt.
10481108 2024-05-02
godz. 09:00
Pomorskie Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie całodziennego wyżywienia podczas turnusów grup sportowych przebywających w Ośrodku Sportu i Rekreacji w Człuchowie 1. Przedmiotem zamówienia...