Zlecenie 7290505 - Usługi noclegowe i cateringowe Przedmiotem niniejszego...
(zakończone) | Zamówienie 7290505|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-20 |
przedmiot zlecenia | Usługi noclegowe i cateringowe Przedmiotem niniejszego postępowania jest wybór Wykonawcy na zapewnienie posiłków i/lub noclegów dla grupy do 36 osób podczas dwudniowych 8 godzinnych warsztatów w terminie 7-8 lutego 2020 r. na potrzeby projektu pn. „Opracowanie i upowszechnienie narzędzi diagnostycznych do oceny zdolności poznawczych dzieci i młodzieży” o numerze POWR.02.10.00-00-9002/17 współfinansowanego z Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa II. Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działanie 2.10 Wysoka jakość systemu oświaty. Cel zamówienia Celem projektu i zamówienia jest opracowanie, wdrożenie i upowszechnienie 1 zestawu narzędzi diagnostycznych (testów) dla obszaru poznawczego, przeznaczonych dla osób w wieku 3 m-cy - 25 lat, w tym uczniów z niepełnosprawnościami i specjalnymi potrzebami edukacyjnymi (SPE). Realizacja projektu przyczyni się do zminimalizowania problemów pracowników poradni psych-ped, związanych z diagnozowaniem sfery poznawczej, a wynikających z ograniczonego zasobu testów, spełniających wymogi psychometryczne (tj. znormalizowanych i wystandaryzowanych), zdezaktualizowanych norm testowych, wysokich kosztów testów dostępnych komercyjnie oraz braku narzędzi przystosowanych do badania dzieci ze SPE. Narzędzia diagnostyczne będą wspierały specjalistów z poradni psychologiczno-pedagogicznych w udzielaniu pomocy uczniom na każdym etapie edukacyjnym, ze szczególnym uwzględnieniem ucznia młodszego oraz dzieci specjalnych potrzebach edukacyjnych. Przedmiot zamówienia Przedmiot postępowania składa się z 2 części: 1) Świadczenie usług cateringowych, które obejmuje przygotowywanie i dostarczanie przerw kawowych oraz obiadów dla 61 uczestników warsztatów instruktażowcyh organizowanych w ramach projektu pn. „Opracowanie i upowszechnienie narzędzi diagnostycznych do oceny zdolności poznawczych dzieci i młodzieży”. Organizacja przerw kawowych W każdym dniu szkoleniowym zamówienie zakłada organizację 2 przerw kawowych dla każdej grupy szkoleniowej w danym dniu - 1 przerwa kawowe w pierwszej części dnia szkoleniowego i 2 przerwa kawowa w drugiej części dnia szkoleniowego i analogicznie tak samo w każdym kolejnym dniu: 7 lutego - dla 36 osób 8 lutego – dla 36 osób W ramach przerwy kawowej powinna być dostępna przynajmniej kawa, mleko, cukier, wybór herbat, woda niegazowana i gazowana dla każdego uczestnika (woda nie musi być butelkowana) i drobne przekąski (np.: ciastka lub owoce). Posiłki Zamówienie obejmuje organizację obiadu w każdym dniu szkoleniowym dla osób oraz kolacji z 7 na 8 lutego 2019 roku dla osób nocujących w hotelu. Obiad: 7 lutego – dla 36 osób 8 lutego – dla 36 osób Kolacja: Z 6 na 7 lutego – do 22 osób Z 7 na 8 lutego – do 33 osób Obiad musi się składać z dwóch dań (zupa i danie główne) oraz napoju. Zleceniobiorca zapewni możliwość wyboru dania głównego z co najmniej dwóch opcji, w tym jednej wegetariańskiej. Kolacja powinna obejmować co najmniej jeden ciepły posiłek. Zleceniobiorca zapewni możliwość wyboru dania wegetariańskiego. 2) Zapewnienie noclegów dla grupy do 33 osób w terminie z 6 na 7 i z 7 na 8 lutego 2020 roku Wymagania: z 6 na 7 lutego – nocleg dla 11 osób z 7 na 8 lutego – nocleg dla 33 osób Noclegi w pokojach jednoosobowych ze śniadaniami, wyposażone w osobną łazienkę i ręczniki oraz z wliczonym śniadaniem. Noclegi muszą być zarezerwowane w hotelu w obrębie Warszawy o standardzie do ***. Szkolenie realizowane będzie w dzielnicy Warszawa Praga, niedaleko Dworca Wschodniego. W przypadku nieobecności uczestników ustalona kwota za realizację usługi ulegnie proporcjonalnemu zmniejszeniu na podstawie oferowanej stawki jednostkowej i Wykonawca nie będzie rościł pretensji ani praw do naliczenia wynagrodzenia za całość przedmiotu zamówienia. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | żywienie zbiorowe, hotelarstwo |
kody CPV | 55000000, 55110000, 55270000, 55320000, 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |