Przetarg 7912662 - “USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7912662
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-12-31 |
przedmiot ogłoszenia | “USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEGO W PORAŻYNIE w 2021 roku – III postępowanie” Numer ref erencyjny: SA.270.4.10.2020 1. Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna obejmująca przygotowywanie, wydawanie oraz w razie potrzeby dostarczanie uczestnikom organizowanych szkoleń, narad, spotkań roboczych oraz konferencji: posiłków (śniadanie, obiad, kolacja, menu okolicznościowe itp.) i serwisów kawowych oraz obsługa innych zdarzeń organizowanych na zlecenie Nadleśnictwa Grodzisk w szczególności: narad, konferencji, spotkań okolicznościowych w Ośrodku Szkoleniowo - Wypoczynkowym w Porażynie. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 i 1 A do SIWZ oraz Projekt umowy – załącznik nr 7 do SIWZ. Skład oraz gramatura grup produktów została określona w załączniku nr 1 A do SIWZ. Zestawy posiłków będą ustalane w oparciu o poszczególne rodzaje produktów określone w załączniku nr 1 A. Zamawiający może dowolnie zestawiać i modyfikować posiłki poprzez zmianę rodzaju produktu na produkt z tej samej lub innej grupy produktu. 3. Planowana ilość posiłków złożonych z różnych grup produktów która powinny zostać wydana uczestnikom w okresie 12 miesięcy została wskazana w załączniku nr 3 do SIWZ – Kosztorys ofertowy. Zamawiający nie gwarantuje wykorzystania wskazanej ilości grup produktów do przygotowania posiłków - Wykonawca nie będzie z tego tytułu zgłaszał roszczeń. 4. Zamawiający jest uprawniony zlecić Wykonawcy dodatkowy zakres rzeczowy obejmujący czynności analogiczne, jak opisane w opisie przedmiotu zamówienia (dalej: „Opcja”). Przedmiotem Opcji mogą być wszystkie lub niektóre z czynności opisanych w opisie przedmiotu zamówienia w szczególności posiłki (śniadanie, obiad, kolacja, menu okolicznościowe) i serwisy kawowe przygotowywane w oparciu o rodzaje produktów określone w załączniku nr 1 A do SIWZ. Zamawiający nie jest zobowiązany do zlecenia prac objętych przedmiotem Opcji, a Wykonawcy nie służy roszczenie o ich zlecenie. Prace będące przedmiotem Opcji mogą zostać zlecone na wartość do 20 % wartości przedmiotu zamówienia określonej zgodnie z § 8 wzoru umowy stanowiącego załącznik nr 7 do SIWZ. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55300000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |