Zlecenie 7420689 - „Usługi cateringowe w formie dwudaniowego obiadu dla...
(zakończone) | Zamówienie 7420689|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-04-09 |
przedmiot zlecenia | „Usługi cateringowe w formie dwudaniowego obiadu dla seniorów z terenu Gminy Małomice” Usługa dożywiania seniorów polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu gorącego posiłku pod wskazany adres. Szacunkowa ilość posiłków: ok. 200 dziennie. Zamawiający zastrzega, iż podana ilość posiłków w okresie obowiązywania umowy ma charakter orientacyjny, tzn. wskazany celem porównania ofert i jednocześnie nie stanowi dla Zamawiającego zobowiązania do zakupu posiłków w podanej ilości. Ilość posiłków uzależniona jest od ilości korzystających z posiłków i może ulegać zmianom w trakcie trwania umowy. Czas realizacji zamówienia ze względu na okoliczności nie może być ustalony jednakże do wartości nie większej niż 100.000,00zł. Cel zamówienia Usługa dożywiania seniorów polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu gorącego posiłku pod wskazany adres. Szacunkowa ilość posiłków: ok. 200 dziennie. Zamawiający zastrzega, iż podana ilość posiłków w okresie obowiązywania umowy ma charakter orientacyjny, tzn. wskazany celem porównania ofert i jednocześnie nie stanowi dla Zamawiającego zobowiązania do zakupu posiłków w podanej ilości. Ilość posiłków uzależniona jest od ilości korzystających z posiłków i może ulegać zmianom w trakcie trwania umowy. Czas realizacji zamówienia ze względu na okoliczności nie może być ustalony jednakże do wartości nie większej niż 100.000,00zł. Przedmiot zamówienia Zamawiający oczekuje przygotowania, zapakowania w termiczne naczynia jednorazowe i dostarczenie gorącego posiłku w postaci: zupa oraz drugie danie 5 razy w tygodniu ( od poniedziałku do piątku – dni robocze) dla każdego seniora. Jadłospis powinien być urozmaicony, rodzaj potrawy nie może się powtarzać w okresie kolejnych następujących po sobie 5 dni tygodnia. Przykładowy rodzaj zupy – (450 - 550 kcal): grochówka, krupnik z ziemniakami, pomidorowa z ryżem, jarzynowa 7–składnikowa, ogórkowa, kapuśniak, fasolowa, grzybowa. Przykładowy rodzaj drugiego dania (650-750 kcal): filet drobiowy panierowany + ziemniaki + surówka; gulasz wieprzowy + kasza + ogórek kiszony; pieczeń wieprzowa +sos + ziemniaki + surówka; udko kurczaka + ziemniaki + marchewka; kotlet mielony + ziemniaki + buraczki, gołąbki + ziemniaki + sos pomidorowy, makaron spaghetti +sos boloński z mięsem mielonym, krokiety mięsne + kapusta gotowana. Rodzaj dania jarskiego (650-750 kcal): filet rybny + ziemniaki + surówka, naleśniki z dżemem lub serem, pierogi ruskie. Gramatura posiłku: ziemniaki, kasza, makaron 200 g; mięso, ryba 120g; surówka, warzywa 150 g ; naleśniki, placki ziemniaczane, pierogi, krokiety 400 g, ; zupa 500 ml. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubuskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubuskie |